Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 21:51:05
|
|
|
|
Didy
|
Ostalo pileće supice od juče i pečenih batačica, a uz to sam napravila đuveč kao prilog.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 22:28:48
|
|
|
|
jole82
|
Pileće belo i spanać za mene, a za mm pirinač sa karijem i kapice šampinjona sa maslinama u rerni..
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 23:29:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja spremala špagete i bolonjeze sos za ručak a za večeru su bili sendviči sa šunkom i krastavčićima
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.12.2013 15:46:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Danas spremam pohovane filete oslića i krompir salatu,i zelenu salatu, a za dezert krempitu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.12.2013 15:51:42
|
|
|
|
minnica
|
paradajz čorba, krompir na polovine isečen i ispečen u rerni sa slaninom od gore, a sad gledam da napravim i neki kolač jer ćemo sutra imati goste
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.12.2013 15:55:35
|
|
|
|
isidora88
|
pilecu dzigericu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.12.2013 17:40:07
|
|
|
|
Žapkić
|
Zapečene makarone. T. i ja to obožavamo, NN - onako-ali smo mi u većini!!!
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 7.12.2013 17:41:38
|
|
|
|
New Mom
|
Kod nas rucak od juce, sladak kupus sa junecim mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.12.2013 14:23:42
|
|
|
|
vikiveki
|
Mi danas na meniju imamo belu čorbu i ražnjiće sa roštilja,zelenu salatu i za dezert krempitu
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.12.2013 14:29:59
|
|
|
|
Olga75
|
kod nas cufte u paradajz sosu i krompir pire mada sam skoro spalila rucak nije mi se dalo kuvanje nesto
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.12.2013 14:31:24
|
|
|
|
Anoniman
|
juce je mm spremao ribu, a danas ja pizzu
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.12.2013 15:20:46
|
|
|
|
madre
|
integralni pilav, pastrmka i bundevara.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.12.2013 15:41:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Gusta čorba od povrća, ćuretina sa slaninom u sosu od pavlake i vlašca, krompir pole, mramorni jogurt kolač.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.12.2013 19:59:02
|
|
|
|
minnica
|
domaća supa, pohovane šnicle, pire krompir, sos od paradajza i jogurt kolač sa pekmezom od šljiva
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.12.2013 20:14:43
|
|
|
|
New Mom
|
Supa, pohovano pilece meso, pire, zelena salata i pita od jabuka.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.12.2013 20:55:14
|
|
|
|
Torbica
|
Riblja corba iz kotlica od juce, testenina. Tooorta,posna cokoladna za desert
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.12.2013 20:58:43
|
|
|
|
Anoniman
|
Supa,kuvano meso,sos od mirodjije,pire krompir,pohovane snicke i pileci bataci za decu,kupus salata i pita sa jabukama od domacih kora
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 8.12.2013 21:36:13
|
|
|
|
big mum
|
Pileća supa sa dosta povrća roštiljske kobasice,šnicle,ćufte,piletina iz rerne pire krompir,makarone kiseli krastavci domaći hljeb Večera Palačinke sa pekmezom od šljiva šolja toplog mlijeka
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.12.2013 9:35:13
|
|
|
|
vikiveki
|
Danas za doručak imam pogačice sa droždinom(to su ostaci od čvarakatj. ono što ostane na dnu kada su topi mast) Za ručak ću gusto kuvani grašak i jaja na oko,to mm obožava a za večeru ću smisliti već nešto u toku dana
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 10.12.2013 9:41:15
|
|
|
|
Anoniman
|
fasirano meso sa krompirom, onako sve zapeceno u rerni sa limunom i origanom. i salata od cvekle.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.12.2013 10:02:43
|
|
|
|
Torbica
|
Juce grasak i kolutici lignje iz rerne. Danas verovatno pohovane gljive i blitva/krompir na belom luku. Ajvar za salatu.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.12.2013 10:14:32
|
|
|
|
New Mom
|
Pileci paprikas i testenina, i zelena salata.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.12.2013 10:48:07
|
|
|
|
Leax
|
New Mom danas imamo isti rucak
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.12.2013 10:50:34
|
|
|
|
New Mom
|
Ti i moj svekar onda isto razmisljate, posto mi danas on sprema rucak.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 11.12.2013 10:58:02
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja spremam za ručak musaku od pohovanih tikvica i imam bele čorbe,za večeru možda palačinci videćemo
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.