Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.12.2013 13:31:26
|
|
|
|
dijana1*
|
Mama micki svidja mi se ovaj sejk Danas spagete bolonjez.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.12.2013 13:32:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala MM , bas cu da probam ....
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.12.2013 13:39:52
|
|
|
|
Didy
|
Kod nas danas bački ručak običan - domaća pileća supa, paradajz sos i batačići i krompiri pečeni u rerni, uz to zelena salata/cvekla/krastavčići, ko šta želi. Za popodne planiram da pravim tartanan s jabukama, a uveče proje. Od ponedeljka sam svako popodne odsutna od kuće, pa hoću danas malo da ugodim mojima, pogotovo deci, jer su bolesni.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.12.2013 13:56:19
|
|
|
|
Lu
|
Buritosi prvi put, biće još i pohane jabuke i puding sa šlagom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.12.2013 14:25:20
|
|
|
|
mama micki
|
Dijana šejk je njam... UM nema na čemu.Minnice?
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.12.2013 14:34:19
|
|
|
|
Anoniman
|
musaka samo zato sto je moje dete voli
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.12.2013 14:42:43
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod nas je i danas aktuelan kupus a za dezert je štrudla sa makom,moj sin je obožava...za večeru smisliću nešto usput
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.12.2013 14:45:32
|
|
|
|
minnica
|
Jao, izvini. Tek sad videh. Pa, ništa posebnio, udinstam malo crnog luka (može i malo belog ko voli), sa šargarepom sečenom na kolutiće, dodam začine i malo vode i malo brašna. Sad sam pravila bez brašna jer sam jela i ja. IZVORNA PORUKA: mama micki Minnice kako praviš to varivo od šargarepe? Moja Tea to često ima za ručak u vrtiću i sviđa joj se, a ja pojma nemam kako se pravi. IZVORNA PORUKA: minnica pečeni bataci i varivo od šargarepe
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.12.2013 14:58:57
|
|
|
|
mama micki
|
Hvala ti minnice, moraću ovih dana da probam, možda će i moje varivo od šargarepe da joj se svidi kao ono u vrtiću, inače je jako probirljiva, ono što voli može da pojede u velikim količinama a ono što ne voli, nema šanse da je nateraš da jede, a mršavica je pa gledam da spremam sve što ona voli.
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.12.2013 16:57:36
|
|
|
|
minnica
|
Nema na čemu. Evo, upravo sam po želji ukućana napravila domaću tessteninu sa sirom, sa orasima i sa pekmezom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 5.12.2013 21:27:59
|
|
|
|
big mum
|
Sarma od juče i domaći hleb
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 11:14:20
|
|
|
|
minnica
|
boranija sa pilećim belim mesom
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 11:19:36
|
|
|
|
Olga75
|
mislim da cu neki grasak da napravim
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 11:35:45
|
|
|
|
sneza24
|
Pečeno meso od svinjskog vrata i nemam pojma šta ću još. Za večeru možda palačinke ili kifle.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 15:56:33
|
|
|
|
majared
|
Djuvec za bebu i mene, mm i sveki jedu pasulj treci dan
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 15:58:07
|
|
|
|
madre
|
przicu bogiju pilecu dzigericu, i ima supa od juce. a ja sta stignem, evo upravo sam smlatila 3 palacinke sa dzemom od sipka, od sinoc...
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 16:18:31
|
|
|
|
big mum
|
ćuftice sa domaćim njokama i za salatu cvekla
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 16:29:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Juce sam pravila pitu sa krompirom i bundevaru od domacih kora a danas je na repertoaru paradajz corba,przeni kiseli kupus i pecena domaca kranjska kobaja!
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 17:49:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
danas na meniju ajmokac i pire krompir i kuvani kukuruz
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 18:13:17
|
|
|
|
Dada81
|
Uh sto ja te domace pite volim,cini mi se ,sta god da je unutra. Meni moja mama ovih dana pomaze,jer je svekrva slomila nogu,a ja u 8.mesecu.Pa cu u mamino ime reci,danas lepinice,pa domaci hleb,Pasulj i crvene paprike przene sa belim lukom,to je bilo za mene. A,ja sam uspela juce napraviti kolac Medeno srce,brz,lako se pravi i lepo je ispao,kao,eto malo da obelezim svoj rodjendan
< Poruku je uredio Dada81 -- 6.12.2013 18:14:07 >
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 18:52:52
|
|
|
|
Leax
|
Supica i cufte u paradajz sosu Dado srecan rodjus IZVORNA PORUKA: Dada81 A,ja sam uspela juce napraviti kolac Medeno srce,brz,lako se pravi i lepo je ispao,kao,eto malo da obelezim svoj rodjendan
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 19:42:58
|
|
|
|
Dada81
|
JAo,hvala ti Leax draga nisam to ocekivala,trazim sta za sutra praviti,bar za jedan obrok,a ima jos pasulja,sta fali
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 19:58:21
|
|
|
|
Torbica
|
Kod mene danas pomfrit iz rerne, u tepsiji od rerne sa gomilom zacina, i skroz lud kolac od jabuka Sutra mm kuva u kotlicu riblju corbu od sarana i tolstolobika, deca je obozavaju Uz to testenina naravno.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 21:15:31
|
|
|
|
New Mom
|
Sladak kupus sa junecim mesom.
|
|
RE: Šta smo danas pravile - 6. deo 6.12.2013 21:19:16
|
|
|
|
mtajcica83
|
Grasak a za desert mramorni kolac
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ružice sa siromRingerajin kuvar: minnica
Anketa
Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16
У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.