Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (13.9.2012 11:44:54)
|
Petra je pocela opet da place , kazu da je to normalno jer nije isla cele nedelje nego je bila kuci sa mnom i bebom .. Ne brine me to znam da ce proci[sm=smiley1.gif] Ima divne dve vaspitacice , i primetila sam da je za dva meseca koliko ide uspela sama da jede , pije , skine sorc, gace a od skoro i majcu sama , da se obuje , da se popne na wc solju , sama obrise i sidje , jednostavno se osamostalila a da ja nisam insistirala na bilo cemu od toga .. Ona je sama krenula da radi sve to u vrticu , cim sam primetila da zeli i ja sam je ohrabrila , i ako pogresi , obuje se naopako ili obuce gacice naopako nema veze , ostavim je da potvrdim taj uspeh [sm=smiley1.gif] E to volim kod vrtica i zato smatram da deca treba da budu sa vrsnjacima , jer sa njima sve lakse savladaju i mnogo vise nego sto mi i ocekujemo od njih [sm=smiley1.gif] Inace , treba da odnesemo fascikle gde ce pakovati njihove radove tokom godine pa cemo moci da vidimo razvoj , tu ce sve cuvati , najavili su pozorista i tako , pricali o tome kako se druze sa drugim grupama u vrticu , to mi je posebno slatko [sm=smiley1.gif] Ima ih 16 u grupi . Eto , nisam puno citala unazad , nadam se da adaptacije teku u najboljem redu kod vas [sm=bravo.gif]
|
|
|
|