Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (17.9.2012 12:21:40)
|
IZVORNA PORUKA: jovicaa IZVORNA PORUKA: minavb Meni je vrtićki raspored super i po meni deca treba da ustaju rano, da spavaju u podne i u 21h da idu u krevet. Ja sam mom napravila takav raspored zato što sam znala da će kad tad ići u vrtić, pa nisma htela da dođem u situaciju da je u raskoraku sa grupom. Za sad ne spava tamo jer mu je sve zanimljivo, a i poterao nas maler, ali spavanje i obroci su mu u isto vreme kad i u vrtićima. I kad ustane u 8h, opet je u podne u krevetu. potpuno se slazem. pa ne mozemo ocekivati da se cela grupa poremeti samo zbog naseg deteta, to bi ipak bilo puno[sm=smiley1.gif] Naravno da ne, samo je sve više dece kojima je 11.30 rano za spavanje, pa onda to nije samo zbog našeg deteta. Sve više, iz priče sa onima koje poznajem, zaključujem da se cela grupa remeti zbog nekoliko dece koja su navikla tako rano da spavaju. E, sad, naravno da i to treba da se usklađuje sa uzrastom. Naravno da su oni iz jaslene ranije pospani od predškolaca (i dalje ne razumem zašto predškolci spavaju!?).
|
|
|
|