nenja22 -> RE: Idemo u vrtić! (11.9.2012 18:36:52)
|
ma nema ovde adaptacija tako kao u bgu, na tebi je i prema mogućnostima da vidiš kako i kojim tempom. e sad, nama je plan bio dve nedelje ovako, do spavanja (uključujući ručak, jašta [sm=smiley36.gif]), ali pošto je bio slinav, onda prve nedelje nije išao ponedeljak i utorak, nego od srede. e onda sam ja pitala kostine tete (jer nekako mi logično da su se dece i dece nagledale, pa mogu iskustveno da mi kažu, a i stvarno mi se čine ok) šta misle, koliko je on spreman i kad da krene da ostaje na spavanju, pošto mu to svakako ne gine uskoro, one kažu da je super i da mogu kad hoću, ali eto možda najbolje da počne od ponedeljka, pa ja rešila da to bude sledeći, da pregrmimo i to [sm=smiley1.gif] inače, njima je doručak između pola 8 i 8h (već sam spominjala, sreća te ne mora na njega, baš je tugaljivo kad vidim, uglavnom vrte paštete, salame, eventualno proju, češće čaj nego mleko ili jogurt [sm=smiley13.gif]) pa je ručak između 11i15 i 15do12h,pa posle spavanje. to se nama u dosadašnji raspored onako uklapa, ali mislim da ćemo se lako tome prilagoditi, samo da ako bude zaista da spavao tamo. videćemo, nadam se najboljem... e i da, milina je stvarno, i kontam koliko smo srećni kad čitam o broju dece tamo, njih ni jednom do sad nije više od šestoro bilo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|