pepeljuga -> RE: Idemo u vrtić! (4.9.2012 22:55:53)
|
Nema sta da bude neprijatno, ja mislim da sam omrazena mama u parku i medju vaspitacicama, sta cu kad volim da zavodim red [sm=smiley9.gif] Salim se ali prosto takve stvari ne mozes da ignorises. Mod, to sto place pred vama je potpuno normalno, sestra mm je vaspitacica, jako voli svoj posao, posvecena je i svasta prati vezano za odgoj dece. Ona je, a i ja (sa pokricem, jer smo vrlo uspesno prosli adaptaciju prosle godine) protiv toga da mame budu sa decom - nece biti ni kasnije pa je bolje da se odmah priviknu na odsustvo roditelja. On place da biste vi videli i sazalili se, a cim odete prestaje da glumi [sm=smiley1.gif] Jedna od Vukovih vaspitacica koja je pred penzijom, ne volim je preterano ali i ne sporim njeno iskustvo, je tvrdila da cak i ako dete place, roditelj treba da ga ubaci u sobu i izadje, jer oni po pravilu prestanu da placu cim mama ili tata izadju (to lako mozes da proveris tako sto stojis pored vrata). U vecini slucajeva tako, probala sam i stajala kod vrata sva u suzama (jer sam zaboga ostavila svoje jadno dete uplakano) a on za dve sekunde otrci za decom da se igra, kao da nista nije bilo [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|