nenja22 -> RE: Idemo u vrtić! (5.9.2012 14:08:33)
|
e tako, dan prvi, tj. sat i kusur, prošao [sm=smiley1.gif] kad smo ga ostavljali, popeo se na nekog gurka i ushićeno krenuo da tandrlja po onoj sobi. roditelji ne ostaju tamo, mada mi se čini da sam pitala da li mogu malo, da bi me i pustile. ali mi otišli (bili mm i ja zajedno danas [sm=smiley1.gif]) raspored im je takav da mislim da ću ga sutra već na ručku ostaviti, to je oko 11i30h. posle toga im je spavanje, e tu verujem da će biti malo povuci potegni, ali videćemo, to nešto planiram da probam od ponedeljka idućeg. posle imaju užinu i igranje, a ja ću ga kad se ustalimo kupiti oko 14i45h, možda će mm neki dan moći malo ranije. inče tete mi se sviđaju, dve su, jedna mlada, druga srednjih godina. sobe simpatična, ima čini mi se tri jaslene grupe, njegova se zove suncokrilci, ako sam dobro zapamtila, a imaju i bubamare i ne znam još koje [sm=smiley1.gif] njih je danas bilo svega 6oro dece, a na spisku ima nekih 15ak, ali verujem da će taj broj retko biti pun. kad sam došla, lepo su mi rekle sve same šta je radio, da je presvučen, baš nisma morala da zapitkujem i preslišavam. sve u svemu, ja danas zadovoljna, idemo dalje [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|