Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (4.9.2012 15:01:39)
|
I nama je drugi dan obdaništa danas. Lazar je već velik, on je predškolac, i najstarije dete u celom zabavištu(na šta je posebno ponosan [sm=smiley1.gif]). Milan je mlađa grupa. Juče je plakao kad smo ga odveli i ostavili, ali je vaspitač rekao da je bio fenomenalan, sve radio kako treba (jeo, spavao, igrao se, pričao...). Kod kuće je pričao da mu je bilo lepo i da će ponovo ići. Jutros je počeo da plače čim se probudio [sm=smiley19.gif]. Plakao je sve dok ga nisam ostavila sa vaspitačem. Baš mi ga je bilo žao. On zna da sam ja kod kuće sa trećim detetom, i što sad on mora da ide u zabavište? Proći će ga, svi se oni naviknu za par dana. Ja sam zadovoljna sa zabavištem u koje mi deca idu. Ima dva sprata, celodnevni je boravak za decu od jaslica do predškolske grupe. Imaju dve trpezarije, salu za fizičko, svaka soba ima svoj toalet sa malim wc šoljama i lavaboima, svako dete deli sa drugarom ormarić, dvorište je veliko sa raznim spravama, i sve to u centru grada. Milina jedna [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|