RE: Idemo u vrtić! (Puna verzija)

Forum >> [Dete] >> Zabavište i čuvanje deteta

Poruka

minavb -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 16:37:02)

IZVORNA PORUKA: ribizla

A ko to sme da trazi , pisi sekretarijatu i pitaj da li to tako treba , ako ne , posalji im inspekciju , bube u vrticu ?!!! Svasta !

Nene, niko nista ne trazi, nego to ide ocako- roditeljski sastanak i onda roditelju krenu sa primedbama, oni kazu da nemaju sredstva za ovo ili ono, i onda se neki roditelje jaavi " evo mi cemo da skupimo pare". Kaze mi dadilja da su oni ove godine okrecili sobu u vrticu, kupili neke stolicice... pitam danas sta da donesem, vaspitacica se nasmeje i kaze " bice roditeljski pa ce vam reci"

mihi -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 16:37:30)

MM klupe stoje na drugoj strani preko puta ormarića ali ih vaspitačice gurnu na ormariće da deca ne bi vršljala po njima. Vrtić je stvarno sređen sve je novo ima novih igračaka moja jedina zamerka je na dvorište, doneli drveće koje će da poraste za 30 godina i pravi hlad. Nema nigde hlada, sunce nemilice prži, direktno u glavu.

Ana RR -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 16:37:39)

Nela, vidim da si tu, kako je vama prošao prvi dan?

oxy7 -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 16:40:16)

Ah, da, vrhunac je bio dijalog sa vaspitačicom:

ona: donijećete pelenu za spavanje
ja: on već tri mjeseca ne nosi pelene za spavanje
ona: ipak donesite, desi im se "nezgoda"
ja: ne, neću donijeti jer mu ne treba, samo ga ponudite da piški kad se zaigra ili prije spavanja
ona: pa mi to tako praktikujemo, ipak donesite
ja: ne zanima me, neće nositi pelenu ponovo

slijedi bijesan pogled i "dobro" kroz zube...

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 16:43:00)

Oxy7 [sm=bravo.gif]

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 16:44:38)

Oxy [sm=bravo.gif]

Mihi, kakva glupost. Pa nisam primetila da su vrsljali u onom drugom vrticu. A kad izadju mukice sami pomeraju klupu. Mada ja nisam ni primetila da to treba da se uradi, mislila sam da se ormaric otvara samo u gornjem delu. Dok sam se predstavila vasitacici (ono tetkaaaaa ipak nije dovoljno), devastator je vec sve ispomerao.

mihi -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 16:48:28)

IZVORNA PORUKA: mihi

Modesty i u našem vrtiću nema mama ostaviš dete okreneš se i odeš. Moj drug koji je psihijatar kaže da je tako bolje.

ovo je i meni bilo najteze , a pisala sam , Petri je trebalo mesec i 10 dana da prestane da place , dakle prestace samo je pitanje vremena , doduse nisam ulazila u to sta je dobro sta ne , priznajem bilo mi je frka da je uopste i prime u vrtic [sm=smiley9.gif]

Ribizla i ja iskreno ne znam da li je baš tako bolje za decu i da mi dete plače i odbija hranu i vrtić ne bi mi bilo sve jedno. Kod nas sve je tako rigidno, teško i komplikovano.[sm=smiley13.gif]

mihi -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 16:51:10)

MM, u jednom ormariću četvoro dece što znači da je vrtić prenatrpan. Kod Miloša danas u grupi baš malo dece ja se iznenadila ima ih 15-ak, kaže mi vaspitačica da su prepolovili velike grupe.

tijatija -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 16:59:03)

Oxy u kojem ste vrticu? Ja sam za sad zadovoljna, i nas je vrtic nov, prostrana je ucionica( prosle god. su bile ucionice 3*3 i 30 toro dece.Bila sam oko 12 po njih,pogresila sam... one su vec bile legle ali nema veze od sutra ce posle uzine oko 15 h kuci. Kod nas se caseleb i ca nose kuci , dorucak eurokrem hleb i caj a rucak makarone sa sirom i supa.

Modessty -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 17:06:10)

kad sam rekla danas vaspitačici da mora do kraja nedelje da navikne da ostaje do 14,30h samo je slegla ramenima.
Ne volim što će ostati gladan da spava ali ja stvarno neznam šta drugo da radim.
One sigurno neće imati strpljenja da ga toliko nudkaju hranom. Mislim da je najveći problem što neće sam da jede. Nije da nezna, jednostavno neće.
Ma ne mogu više da razmišljam o tome poludeću

Mislimd ane dozvoljavaju da se donosi hrana. Sigurno neće dozvoliti 7 days i tako to zbog druge dece. Jedino što mu ostavljam je flašica vode jer je to najlakši način naterati ga da pije vodu.

lanajelena -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 18:03:58)

Moje dete doslo kuci sa pelenom[sm=zmeden.gif]i to nekom zaostalom znam da su nase jer pise ime ali to je ostalo jos pre leta i njemu vise ne trebaju

red3lilu -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 18:39:55)

Super prošao dan u novom vrtiću!!
Morala sam ja da skoknem po njega, tata nam ufitiljio nešto[sm=smiley13.gif]
Vrtić je mnoooogo manji od prethodnog, nemaju sopstvene ormariće već šuše stoje po 4 para u ormariću, a rezervna presvlaka uglavnom u rančevima na vešalicama, al doobrooo... Bitno da je njemu bilo lepo, kaže da ima puno igračaka i puno drugara, a vaspitačicama nije upamtio ime[sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 18:56:13)

mi ni nemamo ormarice.

Olga75 -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 19:58:20)

ni kod nas nema ormarica nego vesalica , ispod je deo police za cipelice a iznad " sanducic " sa nalepljenim imenom
i na vratima spavaonice su njihove slicice [sm=smiley27.gif]

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 20:51:48)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

mi ni nemamo ormarice.

izvini ali ja sam umrla od smeha [sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 21:33:06)

mi ni nemamo ormarice.

sto?
mi imamo samo civiluk, sa inicijalima, okacis ranac na civiluk ,a papice sam stavila na klupicu ispod njegovog imena.

oxy7 -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 21:37:20)

Tija, nema te u razgovorima mama, kako si, kako nova bebica napreduje?
Mi smo u vrtiću "Suncokrili" u bloku V. Danas nije bilo više od 15-toro djece, što ne znači da ih neće biti malo više. Inače, to je starija jaslena grupa.

Ni mi nemamo ormariće, samo okačimo ruksak sa stvarima, bez veze...

Anoniman -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 21:45:49)

mi ni nemamo ormarice.

sto?
mi imamo samo civiluk, sa inicijalima, okacis ranac na civiluk ,a papice sam stavila na klupicu ispod njegovog imena.

kod mene je tanka granica izmedju smesnog i tuznog , nisam mislila nista lose naravno vec me ponela slika - na jednoj strani spejs ormarici novog vrtica ali je problem klupa ispred njih a s druge strane nema ormarica , evo i sad sam se zacenila [sm=smiley36.gif]
a na trecoj strani u ormaricima bube [sm=jezicek.gif]

jovicaa -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 21:47:33)

kod nas je sad kao mesovita grupa.. od 1 do 3 godine.. glupost. kao da ih i ovako nema puno.
ribizla[sm=smiley36.gif] zato sam i napisala... zvucalo mi je totalno hardcore, posle postova pre mog.

oxy7 -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 21:52:35)

Ma može i bez ormarića, samo da im je hrana dobra i, naravno, da se naviknu što prije.
Mada, djetetu moje poznanice prvog dana ukrali ranac, nevjerovatno!

jovicaa -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 21:54:58)

strasno oxy!!! ne mogu da verujem...
ma meni je samo bitno da njemu bude lepo i da je vaspitacica ok, ovo ostalo manje vise...

oxy7 -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 22:08:28)

Ma užas, ne mogu da zamislim kakva bi osoba to uradila.
Kad smo kod vaspitačica, ja nešto nisam oduševljena, ali nadam se da je prvi utisak bio pogrešan (i nadam se, nadam, nadam...to ja sebe ubjeđujem).

New Mom -> RE: Idemo u vrtić! (3.9.2012 22:30:52)

IZVORNA PORUKA: lanajelena

Moje dete doslo kuci sa pelenom[sm=zmeden.gif]i to nekom zaostalom znam da su nase jer pise ime ali to je ostalo jos pre leta i njemu vise ne trebaju

[sm=zmeden.gif]KL je išla tokom avgusta u vrtić i reče vaspitačica da su svi skinuli pelene, nema vraćanja. Otkud to onda?

lanajelena -> RE: Idemo u vrtić! (4.9.2012 7:40:42)

Nemam pojma htela sam jutros da pitam ali je bila tolika buka da me nisu culi ni kad sam se javila,razmisljam verovatno su se zamenile vaspitacice i ova druga videla pelenu sa njegovim imenom i obukla mu [sm=zmeden.gif]od jutros plakanje od kuce,nadam se jos dva dana ovako i da ce onda biti bolje

sanji -> RE: Idemo u vrtić! (4.9.2012 8:09:03)

Nama je drugi dan katastrofa! Nisu htele da ustanu, da se obuku, nisu piškile od jutros, počele da plaču čim su videle zgradu vrtića i ostale su da vrište kad sam krenula kući! [sm=smiley19.gif] Valjda će prestati.[sm=smiley29.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sledeća stranica >   >>