Anoniman -> RE: Kamperski vodič za porodilište (17.11.2011 9:30:38)
|
Maslackic, ja sam spakovala za iznosenje (ne znam da li smo u pravoj temi?) 1. Korpa za iznosenje od kolica sa sve navlakama, a u njoj je ono krzno sto smo kupili za gicana, i dve male krpice pelene za ispod glave, da mi ne izbljuje krzno [sm=smiley36.gif] 2. bice ili taj skafander dzak ili cebe da je u to umotam 3. jedan kompletic koji se sastoji od benkice koja se vezuje sa strane i onih pantalonica sa stopama plus kapica 4. ispod kompletica joj oblacim jedne carapice, jednu benkicu kaja se vezuje sa strane (+jednu za rezervu) 5. rezervni kompletic, koji je u stvari jedan duksic sa kapuljacom na kopcanje i jedne pantalonice sa stopama - ako ubljuje onaj svecani [sm=smiley36.gif] 6. dve pampers pelene, 2 tetra pelene (one cetvrtaste) i jedna svedska - nosis duplo ako se uneredi dok je oblace Mislim da nista nisam zaboravila. To je spakovano i samo mm da uhvati za rucku! U gradskoj, kada otpuste tebe i bebu, silazite dole, pedijatrijska nosi bebu, ceka vas otac i ulazite u jedni prostoriju dole, gde pedijatrijska skida bebu i oblacu u ono sto ste doneli i jos ti ponesto objasni. Nigde se ne pominje da trebaju maramice ili pavlovicka, ali pretpostavljam da oni to imaju cim ne traze, a ni sestra mi nije rekla da ponesem.
|
|
|
|