jance -> RE: Kamperski vodič za porodilište (1.11.2011 13:12:05)
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty jance, sta si na kraju nosila tamo? i kako si pakovala, po kesama? budi detaljna, ja sam control-freak .. Da sam znala da si tamo 6 dana da te obidjem, mi smo isli u posetu bas posle tvog porodjaja... moja torba je bila poprilicno velika i bez pakovanja u kese. spakovala sam u kese ono sto mi treba za sanitarni blok i ono sto treba za bebu, papmers i svedske, ostalo sam slozila tako da zauzme sto manje mesta. sestre ce ti posle porodjaja kad te dovezu u sobu potraziti u torbi podmetac i vodu i plazmu, to ce ti izvaditi bilo u kesama ili ne. da u posebnoj kesi mi je bilo i ono za porodjajnu, i mislim da je to sve. ako mozes, ponesi i prazne kese, trebace ti za sve i svasta. eto, da sam se barem javila ovde da sam jos uvek u bolnici mogla si da me obidjes, tada mi je trebalo svako prijateljsko lice koje se uopste moglo pojaviti, jer naravno posete nisu dozvoljene, moja soba okrenuta prema onom medjudvoristu u kome raste trava a ja ludim, vidjam samo vlastite cimerke i bele mantile. nisam si muza videla (osim preko kamere) celih tih dana... da, slobodno me pitaj sve detalje sto te zanimaju, najsvezija sam tu pa mogu da pomognem.
|
|
|
|