|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kamperski vodič za porodilište
7.9.2011 23:30:33   
pepeljuga
Nema na cemu, to je sitnica koju mozes da zaboravis a jako ti treba! Mada, imas jos vremena, cituckaces temu sigurno jos koji put, naci jos koji savet i prepakovati torbu, tako sam i ja sto puta, zanimacija da prekratis cekanje user posted image

I''m sweet, romantic and traditional. I''m a bit prissy and naive, and I wont set_tle for less than a picture perfect life. (Charlotte York)

(odgovor članu PoisonEve)
Direktna veza do poruke: 1151
9.9.2011 13:11:59   
jance
da pitam za pelene koje se nose u porodiliste... procitah ovde negde da pakovanje mora da bude novo i ne otvarano.. to nam nisu rekli, a mislila sam i da nema veze kad vec traze da se nosi samo 10kom onda kontam da moram da otvorim pakovanje. da, i uz neku garderobicu sam dobila ove pelene
user posted image
ima u pakovanju jedno 15kom, al se plasim da ce biti previse male user posted image .. mislim za sada nam je bebica malko iznad proseka sto se kilaze tice, nista puno, al ipak razmisljam dal da ponesem i nekoliko onih vecih ili ne?

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1152
9.9.2011 13:40:34   
Leki 77

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

PE, ne zaboravi kese u kojima ces drzati stvari i kaciti ih na civiluke, jer nemas gde da spustis kada ides u toalet user posted image

Ovo je SJAJAN savet!!!!user posted image

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 1153
9.9.2011 20:02:07   
ikacc
Da li treba i tetra pelene za u porodiliste,kazu da se na njima stavi beba, ili na peskiru? I da li su potrebni brushalteri, ili moze i bez njih, posto ih ja ne nosim kod kuce sada, a i nisu bas neke velike grudi????user posted image

(odgovor članu Leki 77)
Direktna veza do poruke: 1154
9.9.2011 23:16:19   
Capa
U Narodnom Frontu u BG-u imaš tetra pelene, nosiš samo Pampers. Ne moraš da imaš brushalter, ali ne bi bilo loše da imaš i brushalter, i tufere za grudi, jer mani kada je mleko krenulo (dva dana posle porođaja) sva sam bila mokra. Improvizovala sam sa peškirom i sl. veruj mi da ti je brushalter+tuferi mnogo bolja varijanta.

(odgovor članu ikacc)
Direktna veza do poruke: 1155
13.9.2011 19:39:04   
Anoniman
Alex, samo da ti javim da su pe primili 06.09 i porodili jer bese mi vreme ;) Dobili smo cerkicu Nedu, porodjaj je super prosao, i mogu samo da pohvalim sve od babice do dr, upala sam u smenu Vesne Stojanovic i Pedje Mitrovica, i zaista Bog me je pogledao, a dr Vesna je stvarno laf, ali o utiscima natenane nekom drugom prilikom. Zene ukoliko vam trebaju sveze informacije iz prve ruke vezane za GBZ, slobodno pitajte, meni suAlexina iskustva zaista dosta pomogla. Alex, hvala ti jos jednom! Pozzz

(odgovor članu alex011)
  Direktna veza do poruke: 1156
16.9.2011 0:04:28   
alex011
Jeeeeeeejjjjjuser posted image user posted image !!!! Cestitam od srca!!!!! Bas mi je drago sto je sve proslo kako treba, hvala Bogu! Oba lekara su zaista super, Kod Mitrovica sam bila cak jednom na na ultrazvuku i koliko je bio ljubazan i prijatan , ja sam od soka zaboravila svu dokumentaciju i otisla na posao user posted image Ako mi verujes svaki dan dodjem ovde i virnem, pa pomislim- ma sigurno su je zadrzali cim je nema user posted image .. Bas si me obradovala! Kad budes imala vremena pisi kolika je bila bebica i to sve!! E super, da ne brinem vise, sad znam da je sve u najboljem redu! Vidimo se ovih dana! Odmaraj i uzivaj u svom andjelcicu i naravno ljubac za bebu! Pozzzzuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1157
16.9.2011 0:43:25   
Lilla
Citam vase postove i jedno me cudi, zasto nosite toalet papir? Nemaju ga u bolnicama? Izvinjavam se na neznanju, nemam bas iskustva sa bolnicama i porodilistima dole kod nas user posted image

"Divno je biti nekome nesto, divno je biti tebi sve...Sve dok te drzim cvrsto za ruku, nikog na svijetu ja se ne bojim!"

Direktna veza do poruke: 1158
16.9.2011 11:48:59   
vonavoj
juce sam uzela spisak za bolnicu,i skoro na prvom mestu pise wc papir!!! nemaju ga,naravno!! a spisak im je nikakav...bitno da nosim klizme i spazmex,tako nesto...nisam sigurna kako se kaze,a mrzi me da ustajem i citamuser posted image user posted image

(odgovor članu Lilla)
Direktna veza do poruke: 1159
16.9.2011 11:58:05   
Anoniman
jance, ja sam u Betaniju oba puta nosila 10 kom OTPAKOVANIH pelena. Ja sam bila u šok sobi, ne znam kako je na odeljenju. 

(odgovor članu alex011)
  Direktna veza do poruke: 1160
16.9.2011 12:05:07   
bea83
Samo da vam prenesem da na sajtu Narodnog fronta ima tačan spisak šta poneti u porodilište medju informacijama za pacijenteuser posted image Ja tražila nešto drugo al sam naletela na ovo pa samo da vam prenesem,ne mogu da vam postavim pošto je PDF formatu

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1161
16.9.2011 12:08:24   
vonavoj
evo kako izgleda nas spisak..znaci za Pancevo:
dokumentacija:
zdravs.knjizica, licna karta, krvna grupa i rh faktor, rezultati testa na zuticu, rezultati analize sekreta,krvi,urina
stvari za majku:
pribor za licnu higijenu, spavacice, papuce, peskiri, mrezasti ulosci, toalet papir, bade mantil, mini klizme i spasmex 2 amp
stvari za bebu
pelene za jednokrtnu upotrebu, veci peskir user posted image (koji,obican ili bebi), vlazne maramice
za izlazak bebe:
benkica, tetra pelene, (svedska ne piseuser posted image ), pelene za jednokratnu upotrebu, kapica, odelce/zeka, jastuk za iznosenje!

koje ste vi vlazne maramice nosili?a koja velicina pelena 1 ili 2?

< Poruku je uredio vonavoj -- 16.9.2011 12:11:20 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1162
16.9.2011 12:18:02   
Ana RR
Von, ja sam nosila beli pampers 1. Vlažne maramice za bebu nisam nosila.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1163
16.9.2011 12:21:26   
vonavoj
user posted image koje vlazne poneti..meni pise da moram...pampers? nema koje druge,verovatno! a ja ih ne volem bas!user posted image
onda 1 beli pampers!user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1164
16.9.2011 12:39:10   
PoisonEve
Ja sve odlazem da pakujem ti torbu tj. kesu, jer kao necu da izbaksuziram pa da mi krene porodjajuser posted image Stvarno sam luda...Mada sam spremila foto-aparat i mp3 sa omiljenom muzikomuser posted image

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1165
16.9.2011 12:42:19   
Ana RR
Von, imaš iste takve i maramice, kao što je pampers pa eto možeš to.
KLIK

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1166
16.9.2011 12:44:49   
vonavoj
eeeee...vidis,nisam znala!
mada mi sada sestra kaze neke pampers sa alojom,plave?user posted image
toliko ih ima da ne znam ni koje bi posle koristila,koje su dobre..sve zavisi i od guzice maleneuser posted image
hvala za sajt..sada cu da procitam lepo,sta ima!user posted image

< Poruku je uredio vonavoj -- 16.9.2011 12:46:56 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1167
16.9.2011 13:33:56   
jance

IZVORNA PORUKA: Tash

jance, ja sam u Betaniju oba puta nosila 10 kom OTPAKOVANIH pelena. Ja sam bila u šok sobi, ne znam kako je na odeljenju. 

pa kontam i ja da ce neotpakovana varijanta pre svega biti kabasta za torbu.. ponecu ja ove moje sto sam dobila, kolko sam videla unutra ima i 2kom malko vecih pa ce valjda posluziti. za kuci odma planiram da uzmem 2 pelene koje god marke na kraju kupim, cisto zato sto ce mi dete sigurno imati vise od 3kg...

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1168
16.9.2011 14:11:38   
Didy
Janče, ja sam nosila otpakovane pelene. Ponela sam 15 komada, bilo mi je dosta za 2 dana koliko sam bila. I ponela sam pampers 1. Moje dete je bilo 3610, 52, znači nije od sitnijih beba. Sada ima 2 nedelje i čini mi se da joj je pampers 1 i dalje malo veliko.user posted image Dobili smo na poklon pampers 2 i opet smo kupili 1, a 2 ostavili za kasnije, tako da, Janče, ja bih na tvom mestu ipak uzela 1. Prosto ne možeš da zamisliš kako je to mala guzica kad se rodi.user posted image
Vlažne sam uzela pampers sensitive. Kao to sensitive mi nekako uliva sigurnost.user posted image Tako sam i sa Stefanom u početku koristila te sensitive, a posle već bilo koje. Inače, Sofiji skoro uvek kad se ukaki (osim noću) operem guzu na lavabou sa dečjim sapunom i toplom vodom. Nekako mi prirodnije nego drljati tim vlažnim maramicama.user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1169
16.9.2011 14:34:11   
Anoniman
samo da prijavim, nasla sam te sensitivve maramice u dm po 250 i nesto dinara pakovanje. u metro-u ih ima po 650 din 4 pakovanja (nesto kao akcija, cisto da ustedite posto mi je jos kolezinica pre par godina vikala da ce bankrotirati zbog tih maramica)

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 1170
16.9.2011 14:54:18   
vonavoj
hvala..bas treba da idem u DM!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1171
16.9.2011 14:56:32   
PoisonEve
Ja sam se izgleda zeznula. Kupili smo ono malo pakovanje pampersa u aksi ali br. 2 a i nisam uzela te sensitive pampers maramice nego obicne pampers vlazne maramice.

"Svi smo mi deca. Jedina razlika je u nasim igrackama"
Ajrton Sena

(odgovor članu vonavoj)
Direktna veza do poruke: 1172
16.9.2011 14:59:15   
Jeca*
PoisonEve, ne vidim u cemu si se zeznula? Sve ok

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

Direktna veza do poruke: 1173
16.9.2011 15:00:57   
jance
e Didy puuuno hvala na svezoj informaciji user posted image
onda cu definitivno ovu 1 da nosim u Betaniju kad ih vec imam... ponecu celo pakovanje, kazem, ima oko 15kom pa ce mi valjda biti dovoljno....

Bez dece kuća ne raste

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1174
16.9.2011 15:04:18   
Jeca*
ako se ja secam pampers 1 su od 2kg, a pampers 2 od 3kg...velika je verovatnoca da dvojka svima odgovara. Ja sam uvek kupovala "vecu" pelenu, kilaze se preklapaju, ali bih uvek kupovala onu koja ima vecu oznaku i onda bi mi beba bila suva user posted image

The price of discipline is always less than the pain of regret
Robin Sharma

(odgovor članu jance)
Direktna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Engimengi: Moja porođajna priča
photo
Ctg je pokazao velike kontrakcije, doktor je rekao da me spremaju za 5 min u salu na carski rez! Ja sam samo stigla da j...

Anketa

Да ли су вам менструације болне?
пеперутка16

У последње време имам толико болне менструације да се и онесвестим..хитно је, она ми да ињекцију и то је то..И сад кад старим како сам старија. Имам 29 година, нисам се још породила итд.

Click Here