Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 14.3.2013 14:20:58
|
|
|
|
viking
|
Čarli Hanam iz Sinova anarhije. Mislim da se i mm zaljubio u njega, mnogo je lep
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 14.3.2013 14:21:47
|
|
|
|
madamme
|
glavni glumac iz filma Maid of Honour i Erik Bana u Troji
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 14.3.2013 14:25:20
|
|
|
|
leamalamut
|
Uuuuu , zamalo da zaboravim i Sergio Assisi iz serije Kapri
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 14.3.2013 14:25:35
|
|
|
|
Dada81
|
Jean Reno
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 14.3.2013 14:27:04
|
|
|
|
viking
|
I Geri Oldman u Slovo srama!
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 14.3.2013 14:39:42
|
|
|
|
leamalamut
|
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 15.3.2013 9:50:06
|
|
|
|
Figaro88
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Onaj mali slatki iz Bekstva iz zatvora srrrceee moje Modesti imamo isti ukus
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 6.7.2013 13:20:59
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR I Geri Oldman u Slovo srama! I meni je tu Geri mmmnjac
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 6.7.2013 13:21:22
|
|
|
|
dunja RR
|
Brus Vilis iz ovog perioda KLIK
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 6.7.2013 16:28:11
|
|
|
|
Verolina
|
IZVORNA PORUKA: madamme Erik Bana u Troji Ooooo, da
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 22.9.2013 23:52:20
|
|
|
|
Leax
|
Moja prva glumacka ljubav je bio Tom Kruz naravno iz filma "Top Gun" nekako mi je tada izgledao mocno
-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.- -Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.- -Dušan Radović-
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 23.9.2013 1:02:39
|
|
|
|
pandina
|
Posto je u pitanju bas bas prvi pogled onda mi jedino pada na pamet cuveni Luis David (Osvaldo Rios), molim bez smejanja Doduse, sad kada pogledam kako izgleda bas mi je bljak, ali tada je bilo tako Ali, moj neodoljivi i nenadmasni je U Engleskom pacijentu tek!
< Poruku je uredio pandina -- 23.9.2013 1:07:17 >
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 23.9.2013 1:35:32
|
|
|
|
pandina
|
I ako bi tema bila U ciji ste se glas zaljubile na prvo slusanje, opet bi to bio Ralph Prelepo prica...hipnotise me!
< Poruku je uredio pandina -- 23.9.2013 1:36:20 >
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 15.11.2013 23:03:07
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Čarli Hanam iz Sinova anarhije. Mislim da se i mm zaljubio u njega, mnogo je lep Haha, i ja u njega, samo iz drugog perioda, Huligani Zelene ulice A za muža ne znam, mada mu beše simpatičan
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 15.11.2013 23:13:40
|
|
|
|
vikiveki
|
Meni se na prvi pogled svideo Orlando Blum u Gospodarima Prstenova
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 15.11.2013 23:18:42
|
|
|
|
Ivence
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Meni se na prvi pogled svideo Orlando Blum u Gospodarima Prstenova Jao njega zaboravih! Imala sam 20 godina, i ceeeo zid oblepljen njime! Cimerka mi je redovno odlepljivala, pošto je smatrala da u tim godinama to i nije normalno
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 15.11.2013 23:44:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Verolina patuljak iz Hobita Jaooo daaaa, baš je njami
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 16.11.2013 8:52:07
|
|
|
|
big mum
|
Ljubav tetina ADAM
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 16.11.2013 15:02:33
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Čarli Hanam iz Sinova anarhije. Mislim da se i mm zaljubio u njega, mnogo je lep Steta sto on nece biti Kristijan Grej .
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 16.11.2013 15:10:11
|
|
|
|
NadaR
|
No1 Jordan Catalano iliti Jared Leto iz My so called life pa zatim
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 16.11.2013 15:13:25
|
|
|
|
vikiveki
|
Nado a kako se zove ovaj drugi macan sa plavim očima
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 16.11.2013 15:14:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Jose Ron! <3 moje
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 16.11.2013 15:16:31
|
|
|
|
NadaR
|
IZVORNA PORUKA: vikiveki Nado a kako se zove ovaj drugi macan sa plavim očima Ian Somerhalder
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 17.11.2013 20:15:43
|
|
|
|
Figaro88
|
Treca sezona Once upon a time je mnogo zanimljivija zato sto on glumi u svakoj epizodi
|
Anketa
Jel vam se svidja ime Lorena? :)pisuljicaPrimetila sam da je sve cesce...
Da (
30%)
Ne (
70%)
Ukupan broj glasova: 128Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!