Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 29.9.2012 7:52:53
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ralf Fajns, na prvi pogled Ne znam sto ali volim da ga gledam, bas sad imam onaj film snimljen u BG vidis spava mi mala mogla bi sad da odgledam... Ima neki bezobrazan pogled, uf...
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 29.9.2012 10:09:56
|
|
|
|
Yula
|
I ja ga obozavam! Iz njega bas zraci neka harizma.
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 29.9.2012 11:39:56
|
|
|
|
dunja RR
|
I ja ga volem
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 29.9.2012 14:48:37
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ralf Fajns, na prvi pogled Ne znam sto ali volim da ga gledam, bas sad imam onaj film snimljen u BG vidis spava mi mala mogla bi sad da odgledam... Ima neki bezobrazan pogled, uf... On je za razliku od mnogih glumac koji ima klasicno glumacko obrazovanje, strucnjak da glumi Sekspirove komade. Ima nesto gospodski u sebi. Ja sam bas volela recimo u onom filu cini mi se Onjegin, Sindlerova lista, Engleski pacijent itd. Cim vidim njega znam da ima sanse da je neki ozbiljan film
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 29.9.2012 23:10:22
|
|
|
|
Yula
|
Da, ima neko aristrokratsko drzanje, Englez covek. Engleski pacijent i Kraj jedne afere, mislim da se tako zove onaj ljubavni film gde on glumi ljubavnika od zene svog prijatelja, mnooogo jak film. Mesecima sam jurila odgovarajuci prevod za njega, a svi ili porane ili kasne Ja volim i Dzeremi Ajronsa, i on je sada dobrano mator ali svidjaju mi se uloge koje tumaci i njegovo aristokratsko drzanje ( ja pocela ko Vendi ) a najjaci utisak je ostavio u filmu Fatal, Damage, Steta, ne znam kako je kod nas preveden, zaboravila sam. Pirs Brosnan mi je lep kao sam Bog.
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 20.10.2012 18:27:55
|
|
|
|
mayaoceans
|
Paul Walker
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 20.10.2012 18:31:50
|
|
|
|
mayaoceans
|
kevin costner
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 21.10.2012 2:33:10
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Yula Da, ima neko aristrokratsko drzanje, Englez covek. Engleski pacijent i Kraj jedne afere, mislim da se tako zove onaj ljubavni film gde on glumi ljubavnika od zene svog prijatelja, mnooogo jak film. Mesecima sam jurila odgovarajuci prevod za njega, a svi ili porane ili kasne Ja volim i Dzeremi Ajronsa, i on je sada dobrano mator ali svidjaju mi se uloge koje tumaci i njegovo aristokratsko drzanje ( ja pocela ko Vendi ) a najjaci utisak je ostavio u filmu Fatal, Damage, Steta, ne znam kako je kod nas preveden, zaboravila sam. Pirs Brosnan mi je lep kao sam Bog. E i ja volim Dzeremija Ajronsa.
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 21.10.2012 3:29:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Naveen Andrews jbg, znam, nizak je, ima slomljen nos i necete pasti pred noge mu .. a onda shvatim kako se krece pa primetim kakve prste ima, pa glas pa ramena pa ... majku mu, kako se krece!!! bez zadrske - mm nema sanse pored njega, vec sam mu objasnila ko bi izgubio u tom nadmetanju :o)))
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 21.10.2012 5:33:21
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty Naveen Andrews jbg, znam, nizak je, ima slomljen nos i necete pasti pred noge mu .. a onda shvatim kako se krece pa primetim kakve prste ima, pa glas pa ramena pa ... majku mu, kako se krece!!! bez zadrske - mm nema sanse pored njega, vec sam mu objasnila ko bi izgubio u tom nadmetanju :o))) E njega bas gotivi jedna moja drugarica Amerikanka. Indijac rodom iz Engleske, glumio onog lika u Lost-u. Meni je strava onaj Sawyer iz te serije.
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 21.10.2012 7:37:25
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao Sojer.... divan je Meni je uvek simpa Robert Downey Jr a njega kad vidim padam na du*e...... Burak...
< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 21.10.2012 7:51:04 >
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 21.10.2012 11:42:39
|
|
|
|
Verolina
|
Ih, breeeeeeeee, pa Zarko Lausevic
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 21.10.2012 12:29:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: BlackBetty Naveen Andrews jbg, znam, nizak je, ima slomljen nos i necete pasti pred noge mu .. a onda shvatim kako se krece pa primetim kakve prste ima, pa glas pa ramena pa ... majku mu, kako se krece!!! bez zadrske - mm nema sanse pored njega, vec sam mu objasnila ko bi izgubio u tom nadmetanju :o))) I ja ga veleeeeem nako baš...
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 25.10.2012 10:41:51
|
|
|
|
minna
|
Jude Law
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 9.11.2012 9:22:58
|
|
|
|
vikiveki
|
Mel Gibson je za mene ekstra i po izgledu i po glumi
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 14.11.2012 20:04:11
|
|
|
|
gagilly
|
Olivier Martinez, i filmu "Unfaithful", mmmmmm :)
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 8.12.2012 22:08:16
|
|
|
|
ikacc
|
Najsveziji Kenan İmirzalıoğlu-Ezel
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 29.12.2012 21:19:30
|
|
|
|
panpan1
|
zan klod van dam naravno
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 30.12.2012 2:29:53
|
|
|
|
opcinjena
|
kad bila mala uzivala gledajuci seriju tvin piks, moja simpatija dugo vremena bio je onaj policajac koji sad glumi u ocajnim domacicama, Kyle MacLachlan (nasla na googlu). sad mi je nacisto bljak...
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 30.12.2012 3:44:45
|
|
|
|
panonkinja
|
Mič iz cuvara plaza
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 30.12.2012 13:18:58
|
|
|
|
jelenica011
|
Ventvort Miler zlato moje
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 18.1.2013 10:40:55
|
|
|
|
sanjalica978
|
Obozavam ga
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 18.1.2013 11:06:16
|
|
|
|
branki*
|
i ja....
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 14.3.2013 7:50:37
|
|
|
|
Verolina
|
Zarko L. i patuljak iz Hobita
Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 14.3.2013 14:19:11
|
|
|
|
leamalamut
|
Zarko Lausevic , William Baldwin , onaj sto glumi Bali bega i drugi Ezela ... unistice nas Turci
Muškarac je uspeo da izmisli i pripiše ženi sve odlike karaktera koje ona,u stvari nema, čak koje su više njegove nego ženine.Tako, muškarac misli da je žena slaba i zbunjena,a ona je izvanredno gipka,smela,dosledna,i uvek zna šta hoće i koliko može
|
|
|
Anketa
ImeninodoraDa li vam se dopada ime Antonina?Veoma je lepo. (
13%)
Dopada mi se.. (
8%)
Onako. (
23%)
Ne dopada mi se. (
56%)
Ukupan broj glasova: 451Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!