Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 24.10.2011 21:39:53
|
|
|
|
AndreaK
|
Vuko... meni je on ljubav jos iz osnovne skole, zbog njega mi se ni jedan decak u skoli nije svidjao ...jao, kad se setim.... Jered....njami.....
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 27.10.2011 15:26:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Setila sam se! Antonio Banderas!
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 27.10.2011 17:54:47
|
|
|
|
mihi
|
Džordž Kluni, kao vino što je stariji sve je bolji, apsolutno neodoljiv u njegovom podslednjem filmu koji sam gledala "Amerikanac".
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 27.9.2012 22:45:03
|
|
|
|
Celeste
|
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 27.9.2012 23:20:52
|
|
|
|
sanji
|
Johnny Depp definitivno br.1 a ima ih još par!
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 27.9.2012 23:22:24
|
|
|
|
pepeljuga
|
I meni Johnny Depp
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 27.9.2012 23:26:45
|
|
|
|
Yula
|
Miki Rurk u Divljoj orhideji i 9 1/2 nedelja A onda se odao porocima i ostario, ofucao se sacuvaj Boze. Sada je vec pokojni
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 27.9.2012 23:31:44
|
|
|
|
Yula
|
IZVORNA PORUKA: Jeca* NE znam da li se secate serije Na tajnom zadatku. Tip cuva neke manekenke. Taj glumac je poginuo na snimanju serije. Jedva sam ga prezalila kao klinka. Istooooo! Al' smo matoreeeeee! Sada se vise tog lika skoro i ne secam, znam samo da je bilo smedje plav. I tacno mi je taj lik bio prva filmska ljubav
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 0:04:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
Yula, Miki Rurk nije pokojni, osim ako si mislila figurativno Ja se secam da mi se svidjala serija Na tajnom zadatku, mada se uopste ne secam o cemu se radilo iako sam matora kao biblija
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 8:03:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Vincent Cassel, Gary Oldman, Viggo Mortensen...
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 8:30:01
|
|
|
|
Janncica
|
Jason Statham ....mmmmm....
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 10:24:48
|
|
|
|
bice devojcica
|
George Clooney i serija ER... Sta reci
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 10:31:07
|
|
|
|
Yula
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Yula, Miki Rurk nije pokojni, osim ako si mislila figurativno Ja se secam da mi se svidjala serija Na tajnom zadatku, mada se uopste ne secam o cemu se radilo iako sam matora kao biblija Ozbiljno???? Muz mi pre nekih mesec dana rekao da je cuo na TV-u da je poginuo na skijanju! Svasta, bas cu da proverim na netu.
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 10:32:09
|
|
|
|
Yula
|
IZVORNA PORUKA: gae_gr Vincent Cassel, Gary Oldman, Viggo Mortensen... A Kasel mi je gadan do zla Boga
< Poruku je uredio Yula -- 28.9.2012 10:33:16 >
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 10:34:03
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: Janncica Jason Statham ....mmmmm.... A miki R. je ziv, to je bila lazna vest da je poginuo
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 12:54:30
|
|
|
|
Yula
|
Istina, ziv je, proverila na netu, ali izgleda kao sam djavo, sta uradi covek od sebe, za nepoverovati.
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 12:58:30
|
|
|
|
anajid
|
Ju izgleda kao cudoviste,strasno.Od onakvog frajera nekad,ne znam sta mu bi
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 13:01:50
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mihi Džordž Kluni, kao vino što je stariji sve je bolji, apsolutno neodoljiv u njegovom podslednjem filmu koji sam gledala "Amerikanac". Ah, potpisujem..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 13:07:52
|
|
|
|
adulence
|
IZVORNA PORUKA: Janncica Jason Statham ....mmmmm.... janncice on je apsolutno predobar...
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 13:08:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ralf Fajns, na prvi pogled
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 13:09:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Yula IZVORNA PORUKA: gae_gr Vincent Cassel, Gary Oldman, Viggo Mortensen... A Kasel mi je gadan do zla Boga A on je meni tako savršeeeen... Nije ni čudo što je Monika pala na keca.
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 13:12:39
|
|
|
|
nela79
|
Geri Oldman u Scarlet Letter Dzordz Kluni u Od sumraka do svitanja U svim ostalim filmovima nije to to, ali u ova dva su mi .....mmmmmm
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.9.2012 22:16:54
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Yula IZVORNA PORUKA: Jeca* NE znam da li se secate serije Na tajnom zadatku. Tip cuva neke manekenke. Taj glumac je poginuo na snimanju serije. Jedva sam ga prezalila kao klinka. Istooooo! Al' smo matoreeeeee! Sada se vise tog lika skoro i ne secam, znam samo da je bilo smedje plav. I tacno mi je taj lik bio prva filmska ljubav Moda iz osamdesetih.....
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 29.9.2012 1:08:38
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Nedja RR Ralf Fajns, na prvi pogled Ne znam sto ali volim da ga gledam, bas sad imam onaj film snimljen u BG vidis spava mi mala mogla bi sad da odgledam...
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 29.9.2012 1:11:25
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: AndreaK Vuko... meni je on ljubav jos iz osnovne skole, zbog njega mi se ni jedan decak u skoli nije svidjao ...jao, kad se setim.... Jered....njami..... Ja se bila zaljubila u jednog decka jako licio na njega, samo braon oci, ista frizura i isto oblacenje...
|
|
|
Anketa
Ime za batu :)TakiliImamo Andriju, a u nedoumici smo za ime za batuStrahinja (
25%)
Lazar (
46%)
Damjan (
29%)
Ukupan broj glasova: 309Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!