Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 9:19:16
|
|
|
|
Anoniman
|
Nije. A na kome su ti ostale oči?
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 9:27:34
|
|
|
|
Modessty
|
Onaj mali slatki iz Bekstva iz zatvora srrrceee moje
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 9:50:36
|
|
|
|
Modessty
|
ja bi ga rado posedovala kao verovatno i moja kuma a i gomila klinki jedno deset godinamladjih od nas!
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 10:03:30
|
|
|
|
oliveradj
|
Dobar je skroz glumac Modesty, a ja sam 2002 gledala nemačku seriju Medikopter 117 i odlepila za jednim bolničarem, pre toga ga nisam videla nije poznat kao neki glumci. Gledala sam i dosta puta reprize i oduševila sam se svaki put s njim. Čak sam nedavno našla i njegov veb sajt i poslala koleginici slike, vidi mog ljubimca umrla mi je od smeha !
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 10:11:14
|
|
|
|
Modessty
|
mene sad još drmaju hormoni pa kad se setih njega...mmmmmmmm
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 10:16:33
|
|
|
|
Shishica
|
Jao Mod njega sam bas htela da navedem kao primer A iz Gunisa (stari tinejdzerski film) onaj mali sa protezom...Majki se valjda zove... Iiiiiiiiiiii naravno gospodin: BRUCE WILLIS Aaaaali! Moj covek je
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 10:46:32
|
|
|
|
mamanp
|
Don Dzonson - "Poroci Majamija" Bila sam luda za tim covekom.
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 11:18:39
|
|
|
|
Modessty
|
Jel se seća neko filma "Lavirint" sa Dejvid Bouvijem kao glavnim negativcem? Dečiji film od pre 100 god Ja se tad zatreskala u Bouvija Posle se pojavio Majkl Dž Foks. Klinačka ljubav na prvi pogled
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 11:50:05
|
|
|
|
Jeca*
|
NE znam da li se secate serije Na tajnom zadatku. Tip cuva neke manekenke. Taj glumac je poginuo na snimanju serije. Jedva sam ga prezalila kao klinka.
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 11:55:21
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR NE znam da li se secate serije Na tajnom zadatku. Tip cuva neke manekenke. Taj glumac je poginuo na snimanju serije. Jedva sam ga prezalila kao klinka. jao Jeco secam se, mnogo sam ga volela i bilo mi je zao kada je poginuo....secam se pucao je sebi u glavi misleci da je pistolj sa corcima.....
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 11:58:16
|
|
|
|
mamanp
|
Au, jeste, tip je bio ekstra sladak.
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 12:02:14
|
|
|
|
Jeca*
|
Da, da... Jon-Erik Hexum
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 12:53:49
|
|
|
|
oliveradj
|
Au dobro izgleda .
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 14:36:18
|
|
|
|
Verus
|
Christian Bale Bog na zemlji....
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 16:22:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam negdje davno rekla nekome- PRSTE K SEBI, ON JE MOJ MOJ MOJ I SAMO MOJ HAHAHAHHAHA IZVORNA PORUKA: Modessty Onaj mali slatki iz Bekstva iz zatvora srrrceee moje
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 16:25:05
|
|
|
|
Anoniman
|
">
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 17:10:49
|
|
|
|
sanji
|
Sad ću verovatno nekog da nasmejem. BRANDON FRASER Za one koji ne znaju ko je , sigurno će se setiti filmova George of the Jungle i The Mummy , to su mu najpoznatije uloge a ima ih još mnogo. On je tako sladak!!!
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 20:13:50
|
|
|
|
MERYEN
|
IZVORNA PORUKA: Miljana_Hn Ja sam negdje davno rekla nekome- PRSTE K SEBI, ON JE MOJ MOJ MOJ I SAMO MOJ HAHAHAHHAHA IZVORNA PORUKA: Modessty Onaj mali slatki iz Bekstva iz zatvora srrrceee moje Mmmmmmm
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 10.9.2009 20:16:44
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: Modessty Jel se seća neko filma "Lavirint" sa Dejvid Bouvijem kao glavnim negativcem? Dečiji film od pre 100 god Ja se tad zatreskala u Bouvija Posle se pojavio Majkl Dž Foks. Klinačka ljubav na prvi pogled Obozavala sam'' Lavirint'' i sada bih ga volela pogledati
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 14.9.2009 8:34:07
|
|
|
|
afrodita
|
Iz spanske serije Ljovisna
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 14.9.2009 9:03:44
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: afrodita Iz spanske serije Ljovisna odličan izbor sećam ga se....uh
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 14.9.2009 9:43:25
|
|
|
|
oliveradj
|
Hesus Ferer , u bilo je dosta mladih glumaca lepih u toj seriji!
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 14.9.2009 10:11:44
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR NE znam da li se secate serije Na tajnom zadatku. Tip cuva neke manekenke. Taj glumac je poginuo na snimanju serije. Jedva sam ga prezalila kao klinka. Sećam se i serije i face! Baš je bio ekstra! Tata i ja smo obožavali seriju - on zbog manekenki a ja zbog glavnog lika!
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 14.9.2009 10:17:58
|
|
|
|
Modessty
|
IZVORNA PORUKA: magnetic IZVORNA PORUKA: Modessty Jel se seća neko filma "Lavirint" sa Dejvid Bouvijem kao glavnim negativcem? Dečiji film od pre 100 god Ja se tad zatreskala u Bouvija Posle se pojavio Majkl Dž Foks. Klinačka ljubav na prvi pogled Obozavala sam'' Lavirint'' i sada bih ga volela pogledati ajd nek mi neko sad kaže šta se tu meni toliko dopalo?!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Moja mama divno priča svake noćiAutor: Svetislav Sveta Vuković, Peva: Dečiji hor Kolibri
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
DOJENJEU prvih mesec-dva sam:dojila bebu na njen zahtev (
81%)
uobročila bebu, dojila na 3 sata, a između se snalazila kako znam (
19%)
Ukupan broj glasova: 202Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!