Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 21.2.2014 21:39:36
|
|
|
|
dunja RR
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 21.2.2014 22:21:12
|
|
|
|
Наташица
|
а ух, има и ова тема...јао, шта све нећете отворити овде...мама миа, гдје крај, а гдје почетак мојој листи...уствари на врху је Eddie Cibrian (Sunset Beach) i Shemar Moore (Criminal Minds). шта бих ја без едијевих рупица и шемарове савршене тамнопуте коже и један грчки пјевач (знам није за ову тему) је тако угодан за моје оке, а и уши :) Кonstantinos Аrgiros. волим ове љепушкасте грке са брадом.
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 21.2.2014 22:25:16
|
|
|
|
milicicak
|
Definitivno
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 21.2.2014 22:31:28
|
|
|
|
ivaMark
|
Tri puta sam gledala Pakt sa vukovima u bioskopu u roku od deset dana-zbog njega
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 22.2.2014 7:54:15
|
|
|
|
Ushtipak
|
Joooooj ako se neko seca Drezika iz serije "nestasne godine",mmmmmmmmmmmmmm A jel se secate Meta iz te iste serije? Imala sam momka koji je bio isti on, pa kad dolazi kod mene, sve devojcice iz kraja se nakace na kapije da vide "Meta"
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 22.2.2014 7:57:50
|
|
|
|
Ushtipak
|
http://steftv.chez.com/VincePoletto11.jpg To je Met, Vins Poleto. A Drezik bese u stvari Bogdan Drazic, nego ga australijanci izgovaraju Drezik?
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 22.2.2014 8:06:25
|
|
|
|
doktorkakristal
|
Dzordz Kluni definitivno covek mog zivota,ali ima jedna od mladjih koji me je bas raspametio mmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 22.2.2014 8:32:39
|
|
|
|
emicaa
|
ovo je covjek mog zivota
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 13.3.2014 0:14:51
|
|
|
|
mali_mis
|
Meni je uh uh uh (tako bih ga posedovala) onaj glavni dasa iz serije Sila. Prosto se istopim kad ga vidim.
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 8.4.2014 10:46:58
|
|
|
|
lelaigor
|
Još uvek nisam gledala film, jer nije izašao. Ali čitam knjigu i kad povežem dešavanja iz knjige sa njim....uh, nije mi dobro. Čovek je glumac, model a imao je i bend i fantastično peva! Jako, jako je dobar. Jamie Dornan aka Christian Grey iz "Fifty shades of Grey". Zaljubila sam se!
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 8.4.2014 10:59:21
|
|
|
|
New Mom
|
Ian Somerhalder. Počela sam ko najgora tinejdžerka da pratim Vampirske dnevnike zbog njega.
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 8.4.2014 14:59:07
|
|
|
|
lelaigor
|
Ovako peva JAmie! Jaoj, divan je! I ja se osećam kao tinejdžerka! KLIK
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 9.4.2014 1:20:54
|
|
|
|
gagana83
|
New Mom, ja sam mislila da sam jedina koja u ovim godinama gleda Vampirske dnevnike :D Ian je jamiiiiiii
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 9.4.2014 8:49:21
|
|
|
|
New Mom
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 New Mom, ja sam mislila da sam jedina koja u ovim godinama gleda Vampirske dnevnike :D Ian je jamiiiiiii Jami je blaaaga rec. Dobro je, nisam jedina poblesavila, sad mi lakse.
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 18.9.2014 9:47:04
|
|
|
|
Anarunika
|
Zanimljiva i simpatična tema Ja mislim da u svakom filmu ili seriji koju odgledam nađem nekog ko je moj tip. Obično su to buntovnici mekog srca Ali ubedljivo vodeći na mojoj listi je Drezik iliti Callan Mulvey iz "Nestašnih godina" !!! Moje tinejdžersko doba koliko se sećam. Mada i sada kada ga vidim čak i onako izoperisanog posle teške saobraćajke, srce mi zaigra
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 18.9.2014 9:59:35
|
|
|
|
lelaigor
|
Stavljala sam već neke momke ovde, ali mislim da ovog nisam. Jamie Dornan. Igra Sheriff-a Grahama u Once Upon a time, igra Paula Spectora u seriji The Fall i igraće Christiana Greya u filmu Fifty Shades of Grey. Malo je reći ad sam očarana. Totalno moj tip momka!
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 18.9.2014 10:39:38
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ummmm ...... Julian Mcmahon
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 18.9.2014 10:42:19
|
|
|
|
doktorkakristal
|
uh uh
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 18.9.2014 10:43:50
|
|
|
|
Žapkić
|
Ja ne volim ove zenskaste glumce. Meni je, brate, Čarli Šin faca bez premca!!!
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 18.9.2014 10:49:58
|
|
|
|
pipi_coco
|
Ne volim ni ja ženskaste baš i nevolim mlađe. Cudno, ali niko od mlađih generacija me nije impresionirao, ja balavim samo na ove iskusne, ove koji su već odavno u "krizi srednjih godina"
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 18.9.2014 11:18:27
|
|
|
|
serpica
|
Pomislicete da sam luda obzirom na godine koje ima ali meni je faca,sarmer i neodoljiv i sada a i kad je bio mladji Robert De Niro
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 18.9.2014 11:24:39
|
|
|
|
Žapkić
|
Šerpi, i meni je on faca. Da sam se rodila početkom prošlog veka, definitivno, najlepši glumac za sva vremena mi je Džejms Deen
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 26.10.2014 0:15:10
|
|
|
|
Kata90
|
Vin Diesel
< Poruku je uredio Kata90 -- 26.10.2014 0:29:07 >
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 26.10.2014 1:16:56
|
|
|
|
Klarita
|
Jao, Kato, nemo' se ljutis, meni je ovaj "tvoj" odvratan ic' nije moj tip OVAJ pa, OVI, pa onda OVAJ hmmmmmmmm seticu se jos...sve sami doktori ali to su mi omiljene serije, sta cu a, spisak sportista mi je podugacak
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 26.10.2014 11:20:35
|
|
|
|
Kata90
|
Lujko jedna.....nisam te pitala za misljenje,a bas cu da se ljutim ni meni se ne svidja tvoje......a ovo je moj omiljeni sportista Dejan Stankovic
< Poruku je uredio Kata90 -- 26.10.2014 11:21:20 >
|
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?