Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 26.10.2014 11:42:12
|
|
|
|
mali_mis
|
Meni je Patrik Svejzi mljac, i mogu Prljavi ples da gledam milion puta i nikada mi nece dosaditi. I bila sam ludo zaljubljena u Dzima Morisona, al on nije glumac. Od ovih zivih, uvek cu biti zaljubljena u Srdjana Todorovica, iako mi uopste nije lep, ali mi je mnogo simpatican
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 26.10.2014 12:23:14
|
|
|
|
choopa choops
|
Ja nisam ni čula, a bome ni vidjela pola ovih što stavljate. Vidi se da ne gledam serije Vidim da sam već davno pisala za Jean Marc Barr-a, to je nekako bio glumac koji mi je baš ostavio pečat. Možda više ta uloga, nego on. Ali, da napišem koji su meni glumci frajerčine i po, iako imaju godina: Kevin Costner Bruce Willis.
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 26.10.2014 12:46:06
|
|
|
|
pipi_coco
|
IZVORNA PORUKA: Klarita OVAJ pa, hmmmmmmmm seticu se jos...sve sami doktori ali to su mi omiljene serije, sta cu a, nip/tuck , dr C. Troy njam, njam
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 26.10.2014 13:36:13
|
|
|
|
mati
|
Meni je Dzordz Kluni jedan jedini i nezamenljiv... Koliko god godina imao cikica se drzi i IZGleDa bogami...
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 27.10.2014 22:32:25
|
|
|
|
doktorkakristal
|
KLARITA i meni je on vrh a tek Kluni da ne pricam frajer za sva vremena
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 27.10.2014 22:38:32
|
|
|
|
Mala Elena
|
Ovaj
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 3:35:29
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: mali_mis Meni je Patrik Svejzi mljac, i mogu Prljavi ples da gledam milion puta i nikada mi nece dosaditi. I meni moja kuma i ja smo kao klinke pred polazak u školu gledale Prljavi ples, pa kad se vratimo iz škole završimo, pa onda ujutru opet.. i tako daaaaaanima A one and only definitivno Kluni kao vino je, što je stariji sve je bolji
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 13:55:47
|
|
|
|
Peace*
|
Kako se čovek zove???? Mada, ja u filmovima retko padam na izgled, padam na uloge. I najružniji muškarac može da mi bude naj naj najlepši, ako glumi muškarca sa karakteristikama koje mi u tom momentu fale u životu.
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:00:51
|
|
|
|
choopa choops
|
Ne znam, al' je dobar Da, i ja kažem da je bitna uloga.
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:05:07
|
|
|
|
Peace*
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Ne znam, al' je dobar Sa sve tom krvavom usnom. U principu volim mršave muškarce, ne ložim se (više - omatorila) na mišiće. Volim baby face. Ali, kažem, skroz nema pravila. Pre koji dan sam gledala film Slučajni muž, i Jeffery Dean Morgan je oooodličan!
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:07:40
|
|
|
|
emicaa
|
Peace zove se Bradly Cooper i mnogo je grrrr
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:12:08
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: Peace* Kako se čovek zove???? On skoro u svakom filmu koji sam gledala igra nekog 'ljigavca' i zna pošteno da me nervira
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:12:54
|
|
|
|
Peace*
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:14:53
|
|
|
|
Peace*
|
I ova dvojica su grrrrrrrr Odgledajte koncert iz Pule. KLIK
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:21:41
|
|
|
|
Buba Mira
|
Ne dirajte mi Bredlija Kupera, on je moooooj! Njega sam prva ja šerovala na RR pre više godina i imajte poštovanja!
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:21:44
|
|
|
|
jess021
|
Mat Damon u filmu Bornov identitet!
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:25:51
|
|
|
|
Peace*
|
E, ja sam sigurna da sam negde stavljala slike, a sada izlistah celu temu i nema. Jel bila neka druga tema, Miro? Bio je sigurno taj lepi (tvoj) čika , i u to vreme Vin Diesel (sad ga ne bih močugom pipnula).
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:30:50
|
|
|
|
choopa choops
|
Ko prvi šeruje, njegov je Tash, kriterijumi se mijenjaju s godinama, sigurno. Mada ja ionako nikad nisam bila fan mišićavih P.S. Ili je deja vu, ili se i meni čini da smo mnoge teme prošle i onda tražim svoje postove i nema ih? Ili nam je neko brisao postove za inat Šaalim se. Mada znajući koliko sam često znala ( i još uvijek imama taj talenat izgleda) da odem of topic, ne bi me čudilo da nađem svoj post kako hvalim nekog glumca u temi o carskom rezu
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:32:06
|
|
|
|
Peace*
|
Kako te je lepo čitati. Nedostajala si!
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:34:49
|
|
|
|
Buba Mira
|
Imale smo neku temu o savršenim muškarcima, trt mrt, čini mi se? Negde sam ga kačila sto posto, njega, onda onog što je bio drvodelja u Seksu i gradu, Kerinog bivšeg, Ejdana. Ma kačila sam ga sto posto, isti moj bivši, Goran, kačila bi ja i Goranove slike no nije red
< Poruku je uredio Buba Mira -- 28.10.2014 14:35:12 >
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:36:14
|
|
|
|
Peace*
|
Kad kucam savršen muškarac u search, izbaci mi temu "kako ste upoznale svog muža?"
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:39:24
|
|
|
|
Buba Mira
|
Tebi još dobro i izbaci, meni izbaci temu OČAJNICA. Pretpostavljam da je reč o nekoj travki, ako nije, onda sudbina želi nešto da mi kaže
|
|
|
|
RE: Glumac u kog ste se zaljubile na prvi pog... 28.10.2014 14:39:58
|
|
|
|
Peace*
|
KO ga je prvi okačio???? KLIK A što sam napisala da se zove Phil, a niko me nije ispravio? Jel se u filmu zove Phil?
< Poruku je uredio Peace* -- 28.10.2014 14:42:58 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?