branaV -> RE: Laparoskopija u ginekologiji (12.2.2013 12:58:40)
|
IZVORNA PORUKA: ivalina Ćao devojke, Meni su kod Ivanovića otkrili hidrosalpinks na levom jajovodu. Danas mi u Frontu dr Mitrović rekla da će ga verovatno samo zatvoriti, ali pazite ovo. Zakazana mi je za 6. JUN!!! To je bio prvi slobodan termin jutros u 10, a dok sam ja zavrsavala jos nekoliko zenica je čekalo za isto. U Frontu rade samo 2 laparaskopije dnevno!!! Ne znam da li da pokušam sa nekom drugom klinikom, da li imate info koliko se čeka u Višegradskoj, Zvezdari....? Pozdrav Ako si vec pacijent dr Goce mislim da bi trebala da radis laparo kod dr Ane jer joj oni veruju, i mislim da se ne bi slozili da radis kod nekog drugog, ja sam u istoj cak i goroj situaciji bila jer sam imala jos stosta pored hidrosalpinksa, isto pacijent dr Ivanovic, mislim da vredi cekati Anu Mitrovic jer je strucna i temeljna u laparoskopiji, ja sam njom prezadovoljna, jer me je sredila da sam posle 3 meseca ostala trudna, zatvorila mi je desni jajovod, hidrosalpinks, i ocistila sve sto je trebalo, jedino sto se ceka bas dugo, cak i ja kad sam radila laparo i histero u martu prosle godine bile smo samo nas dve na programu i veruj mi da je bolje jer ti se svi maximalno posvete, i sestre i doktori. Srecno !
|
|
|
|