KekaMiki -> RE: Laparoskopija u ginekologiji (30.12.2012 1:22:02)
|
VEEEEEEEEEEELIIIIIIIIIIIIIIKIIIIIIIIIII POZZZZZ ZA SVE HRABRE ŽENE OVDE!!! U temi ENDOMETRIOZA sam iznela čitav opis moje laparaskopije a ovde ću da nastavim dalji razvoj događaja. Imala sam lapara 20.og avgusta, u Subotici kod dr Luke Anđelića. Sve je dobro prošlo, ciste su bile na oba jajnika po jedna, čak je jedna počela da se širi u grozdove. Prošla je operacija, pa prva kontrola i prva menstruacija, zatim još jedan pregled poslednji dan druge menstruacije i rekao mi je da uzmem JANINE pilule i počnem sa sledećom menstruacijom, da pijem 6 meseci pa da vidimo dal će biti potreban još jedna laparas tj SECOND LOOK. Za trudnoću nije bilo šanse, po rezultatima hormona i koje čega. Iako bi to bilo idealno, da zatrudnim, što sam i želela i pokušavala osam meseci, no nije se desilo i otišla sam na operaciju tada. I tako ja uzelapilule 2-3 dana pre nego što sam trebala da dobijem i čekala,čekala i nema menstrua, kasni 3 dana. Odmah sam znala šta je [sm=nosecka.gif]. Bila sam toliko uzbuđena da ni test mi nije trebao, ni ginekolog, Muž me je zamolio da uradi test jer nije mogao da veruje posle svega što su nam rekli. I TEST JE POKAZAO DA SMO TRUDNIIIII [sm=bravo.gif] Bio je to savršen osećaj!!! I ginekolog je sutradan potvrdio ieto sad smo trudni tačno 3 meseca . NEMOJTE GUBITI NADU I OČAJAVATI, SAMO VAM TREBA VOLJA I LEPE MISLI. DODUŠE I NEŠTO PARA DA SE NEKE STVARI ODRADE KAKO TREBA i biće sve ok. SREĆNO DEVOJKE ŽELIM VAM SREĆE KOLIKO SAM I SAMA IMALA [sm=smiley31.gif][sm=sloncek.gif]
|
|
|
|