nevenam82 -> RE: Laparoskopija u ginekologiji (5.8.2013 14:13:30)
|
Zdravo zenice evo i mene.Trebala sam da radim lap jos u martu,ali zbog raznih privatnih komplikacija odlozila sam je i najzad uradila 30.09.Radila sam u opstoj bolnici u Uzicu kod doktora Rada Markovica (kazu da je najbolji u ovom delu Evrope...).Moja iskustva su sledeca.U bolnicu sam primljena 29 ujutru.Doktor ima sobu za svoje pacijente u kojoj imate klimu,tv,fotelje,posteljine kao kod kuce sarene,zavese na prozorima kao u hotelu [sm=zmeden.gif] i po zidovima milion fotografija sa slikama beba,cijim je majkama pomogao da ih rode.Atmosfera opustajuca.Po podne sam popila neke tabletice za praznjenje i to je bilo sve za taj dan,naravno nista od hrane vise nismo smeli osil vode i bistrih sokova.Ujutru su nas probudili u 5 i otisli smo na klistiranje,a oko 7 nam je izmerene temperatura.Pre toga primila sam infuziju sa antibiotikom i nesto protiv tromboze u rame.Ja sam bila na druga na redu i op je pocinjala u 9...a ja sam u 15 do 9 bila na terasi i pusila cigaretu sa sve sestrom koja me je pozurivala i govorila kako nisam normalna i kako nas doktor ceka (nek ceka ceca)i kako cu dusu povratiti posle..Odvela me je u prostoriju koja je ispred sale.tu mi je umotala noge u zavoje,skinula me golu,dala mi infuziju i nesto za opustanje i izmerila pritisak.Posle ne znam koliko vremena mozda 15 min pola sata uveli su me u salu.Vezali rukici i nogice ,anesteziolog mi je stavila masku cula sam je par puta kako kaze disi disi dis iii...zzzzzzzzzzzzzzzzz...Budjenje je bilo malo gadno.Tresla sam se od hladnoce i boleli su me stomak pluca i ramene,od gasa.Rezove nisam osecala.Sama sam presla na svoj krevet i odvezli su me u sobu,dali infuziju,nesto protiv bolova i naravno opet antibiotik.Za pet min me je sve prestalo i ja sam zasovila.Nije mi bilo ni truncicu muka,a samo ja znam koliko sam pusilaaaaa i pusilaaaaa...!!!Kada sam se probudila imala sam povisenu temperaturu,ali nista strasno,dosao je doktor ubrzo i naterao nas da ustanemo i pohvalio me kako sam prava,vec imam i friziru i minjduse [sm=smiley36.gif]...Sacekala sam da ode pa pravac terasa i cigiraci i doktor koji urla sto se pusi i ja koja mu kazem da ja moram pa taman me sad bacio sa treceg sprata i on koji pocinje da se smeje...Vece je proslo ok,ujutru vise nije bilo temperature.Ali je sok usledio kada je dosao doktor odveo me u sobu i pustio snimak operacije.Zene moje sta sem sve imala.!!!Materica je bila okrenuta ne znam kako i slepljena uz kicmu i sva obavijena priraslicama kao kada se struna obmota oko lopte,desni jajnik je jedva oslobodio posto je bio zavucen ne znam ni ja gde,a levi jajovod isto tako.Sredio je jajovode kroz jedan pici voda kao luda,a kroz drugi kaplje..jeeeeeeee.Imala sam jednu cisticu koju je busno i imam tri mioma na spoljnem zidu materice,kao tri sisice izgledaju,ali su jako mali i rekao je da ih necemo dirati.Kaze da sam ga bas namucila i da je operacija trajala jako dugo,ali sam sad ki nova,opravljena skroz!!!![sm=jezicek.gif] .Kuci sam dosla sama,nisam htela nikoga da maltretiram da dolazi po mene,a mm je hteo da me ubije kad me je video na vratima .Ne daju mi nista da radim,a ja ko nova,nista me ne boli,cak sam neko vece i u tempo isla [sm=smiley36.gif] da potrosim platu koja stoji u banci jeeeeeee [sm=bravo.gif].Jedino sto non stop krvarim i sto od juce osecam pritisak na jajnicima i uopste na donjem delu stomaka,danas boli bas kao da dobijam,sto mozda i jeste jer sam proslog meseca dobila 9.danas je 5.i to mu dodje otprilike to.Pijem palitrex i prepisao mi le poliginax vaginalete,ali ih ne stavljam jer krvarim...Krv inace i izgleda kao menstrualna.Sutra skidam konce pa cu mu reci za sve to,ali sigurna sam da je sve ok...malo da pricekam pa da pravimo bebu [sm=duda.gif] maLU slatku cupavu [sm=smiley1.gif].Ja bih to pocela cim pre,al sad treba uloviti mm koji je ne daj boze,samo me mazi ljubi i pizdi,osecam da ce bezati od mene dva meseca plaseci se da me ne povredi [sm=smiley19.gif].Tako da drage moje SVE KOJE SUMNJATE PLASITE SE,NEODLUCNE STE NE CEKAJTE NI CASAC,PRAVAC REMONT(citaj lap.) ,osmeh na lice pa da sto pre na nekom drugom sajtu kukamo kako nas sve nervira,kako smo debele,ruzne,otekle i kako nam treba jos hrane!!!!!! [sm=jezicek.gif] .Drzim pesnice sve vas ljubim i navijam za vas!!!
|
|
|
|