Torbica -> RE: Letovanje 2014 (15.1.2014 22:38:30)
|
Hej zene! Mi smo se za prvu turu dvoumili izmedju Lagomandra Beach Hotela i jos jednog, ali sad me Didy zaintrigirala! Posto bi ovo nase bilo oko 1700E. Serpice, gledala sam i Jenny ali mi ne odgovara sto je dalje od plaze, oko 300 metara cini mi se. A Siviri je sladak jako, kuma mi je bila prosle godine. Adulence, mi smo bili u Marmarisu kad mi je cera bila godinu ipo i bilo nam je ekstra, Hotel Intermar, polupansion, avionom, bez zamerki. Letos smo bili u Antalijskoj regiji, u Kemeru, jedino sto nas agencija nije ispostovala za smestaj, mislim, jesmo ipak bili u 5* ali ne tamo gde smo birali i iscimali smo se taj pocetak odmora, nikako preko TravelExperta! [sm=smiley35.gif] Ne znam kakvo jemore u Turskoj u junu, ali kraj avgusta/septembar je toooplo, satima da se brckas, meni je to zbog dece jako zgodno! Pitaj sta te zanima. Autobusom smo isli prosle godine prvu turu do Neos Marmarasa, mali je cak imao vecernji/jutarnji podoj u busu, svi smo spavali i super prosli. Ma jos jedino balonom nismo isli! [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|