jovicaa -> RE: Letovanje 2014 (21.12.2013 20:46:20)
|
moiraina koje mesto? bas mi je drago, uzivacete sigurno[sm=bravo.gif] azra kao sto sam napisala sarti je manje mesto, ali ima jako simpaticnih mesta sa dobrom klopom, lepih kafica na plazi, bas je fino po tom pitanju. meni se dopalo. znaci malo, ali lepo. ima i lepih delova grada, sa njihovim tipicnim malo starijim grckim kucama.. imaju i dobar veliki market, fine taverne, za kupovanje suvenira i sl.. kada smo mi bili neki ljudi iz sartija su dolazili u sikiju da se kupaju zbog vetra, e sad ne znam da li je to tako uvek, isto pogledaj na netu. sikija je kao sto sam napisala iz 2 dela, paralija sikija na plazi sa kompleksima apartmana i ima i kampova. plaza onako malo divljija. a selo je iznad 2 km, jako lepo, sa lepim starim kucama, ono je bas po tome i poznato po starom gradu. izguglaj malo o njemu.. jedino sto je tamo nako domaca atmosfera, ima manje turista, pa to mozda nekome i smeta... isto ima radnjica, kafica, klope, ali sarti mi je mnogo bolji sto se tog dela tice. nisam se kupala na njihovoj plazi tako da ne znam kako je tamo. mislim da je sarti kompletniji, sve zavisi ko sta trazi. nama je sikija bila super zato sto tamo jos uvek turizam nije sve pregazio. vurvuru nema skoro nista... pretpostavljam da bi vama mozda bio zanimljiv neki malo veci grad, tipa neos marmaras, nisam tamo bila, ali koliko znam on je najveci na sitoniji i samim tim sigurno najsadrzajniji. pogledaj na ovom sajtu KLIK ja sam tu nasla jako puno korisnih informacija o skoro svakom mestu na sitoniji.... eto samo da vam kazem da nam je u sikiji u jednom momentu utrcala krava u dvoriste i meni je to bilo super, zao mi je sto nisam uspela da je uslikam! e sad nekome je ovo verovatno uzas, ali meni je bilo super zabavno![sm=smiley36.gif] rekoh cisto da docaram tu domacu atmosferu tamo..[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|