Klarita -> RE: Letovanje 2014 (1.9.2014 10:59:12)
|
Evo ja da javnem za Nea Skioni[sm=smiley1.gif] Bilo nam je prelepo i da nismo imali neke prve rodjendane kod bliskih nam ljudi, sigurno bi produzili neki dan. Plaza nam je bila fenomenalna, za decu milina, vila na samoj plazi, sa dosta prirodnog hlada u dvoristu i rostiljem. Kako nas je islo tri para i petoro dece uzrasta 4m-4Y rostilj u dvoristu na plazi se pokazao kao pun pogodak jer sem dva tri puta kad su veliki bili naspavani a (dve)bebe uspavane u kolicima nismo mogli u restorane, kojih inace ima podosta. Samo mesto ima ukupno 4 prodavnice, jedan butik, jednu apoteku, vise pekara i mesara i to je to[sm=jezicek.gif] Ali se dopalo svima i svi smo se slozili da bi se vratili opet tamo sledece godine uz moju opasku i "naredna 7 leta" dok mi deca postenski ne porastu[sm=smiley36.gif] Jedino sto bi nas odvratilo od Skionija je vila u Vourvouru, za koju smo i ovaj put navijali, ali nije bilo mesta za sve...tako da, Skioni je pobednik nasih letovanja do sada. Slike jos nisam prebacila iz aparata jer imamo problem sa lap topom i memorijom[sm=zmeden.gif], ali ako uspem neku da izvucem iz telefona, postavicu[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|