Didy -> RE: Letovanje 2014 (3.8.2014 16:40:05)
|
U pravu si, Torbice, našla sam negde među prvim stranama teme. Čitala sam malo šta smo sve pisale tada. Moram samo da kažem da je nama bilo mnogo bolje nego što smo očekivali i da je hotel lepši nego na slikama. Hrana i restoran su savršeni, nismo ni deseti deo toga očekivali, a silazak na plažu uopšte nije naporan jer imaš lift koji te spusti do dole, za 2 minuta si na plaži. Deci je lift čak bio interesantan, jer je panoramski, gledaš more dok si u njemu. Ležaljke i piće na plaži nisu uračunati u cenu, ali smo skontali da nam nisu ni falili. Zašto? Ili smo bili s decom u vodi ili stajali pored njih dok su pravili kule u plićaku, sedeli pored, pravili zajedno s njima... Nekada uopšte nisamo nosili peškire, jer nismo ostajali ceo dan nikada, vraćali smo se u apartman zbog Sofijinog popodnevnog spavanja. Prijatelji koji su išli s nama će sledeće godine sigurno ponoviti, a verovatno i mi ako ne nađemo ništa drugo za te pare. Išli smo autom, pa smo i skitali okolo uveče, a išli smo i na druge plaže. Ima tu još dosta mogućnosti za istraživanje.
|
|
|
|