Jeca.V -> RE: Letovanje 2014 (17.1.2014 22:54:17)
|
Ja sam bila u Vilage mare na jedan dan.Bili smo u poset_i prijateljima koji bas imaju troje dece.Bili su smesteni u mezonetu,ako se to tako zove.To je kao double room na sprat i ima 2 kupatila.Mnogo lep smestaj i jako lepa terasa.bili smo i na rucku,ali ja nisam bas bila odusevljena(racunajte da sam tad bila u ranoj trudnoci,a nisam znala[sm=zz_big_green.png]).Usluga je ovako bila super sto se tice sokica,sladoleda,kolaca.........Plaza jeste oko 100-150m od hotela,ali mislim da je veci problem to sto je plaza bas onako da ne kazem bljak.Voda mutna a na obali puno trave.Uglavnom su se gosti kupali u bazenu,a ko je bio svojim prevozom kao ovi nasi prijatelji,obilazili su divne plaze Sitonije.I da,u kompleksu skoro da i nema zelenila pa mi je i to bio minus.To je bilo 2011 i tada je ovaj hotel imao 3*.Oni su i nas te godine zvali da letujemo sa njima,ali nama se to nije isplatilo posto smo tada imali jedno dete,a cena ista kao za njih koji imaju troje.Mislim da su letovanje u ovom hotelu ponovili i prosle i predprosle godine sto znaci da su bas bili zadovoljni.Inace su bas prava avanturisticka porodica i poprilicne ladovine u pozitivnom smislu[sm=smiley1.gif]Da dodam da mislim na hotel Village mare u Metarmofozisu,cisto da ne bude zabune ako postoji jos neki......
|
|
|
|