jovicaa -> RE: Letovanje 2014 (12.5.2014 15:45:07)
|
IZVORNA PORUKA: Azra_ IZVORNA PORUKA: jovicaa mi ipak idemo na korculu, moja tetka tamo ima kucu.. vec sam jednom bila, fantazija zaista.. jedva cekam! nema niceg lepseg od hrvatskog primorja.. mada ja volim i grcku, ima dobrih momenata i u crnoj gori, ali korcula mi je stvarno san snova.. toliko sam srecna sto idemo bas tamo, da sve mislim da ce se nesto desiti i da necemo otici PU PU Joj Jovice divno. Zaista, ništa lepše od tih tamo krajeva. Mi smo 2008. poslednji put bili u Hrvatskoj. Sada nekako izbegavamo, najviše zbog puta. Mi smo do nekog bližeg grčkog mesta za 5 sati, a do Hrvatske nam je baš duži put. Nije to neki problem, ali ja sam komformista. Ne volim dugu vožnju, a ne volim ni avion dok ne mora. A i divno je znati da kod kuće mogu biti za 5 sati vožnje. Želim vam lep odmor. Stavi neku sliku, da me mine želja. hocu... ako sve bude islo po planu krecemo krajem juna[sm=bravo.gif] meni je i sitonia u rangu sa hrvatskom, stvarno ima prelepih mesta.. drugi tip, ali za svaku pohvalu
|
|
|
|