RE: Letovanje 2014 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

Torbica -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 12:16:57)

Ksena, da li znas u kojim mesecima ima najmanje pcela/osa na Tasosu? U septembru ih bas ima dosta i to me je nerviralo...

Didy -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 12:20:04)

Kseno, biće vam super! [sm=bravo.gif] Za koje ste se mesto odlučili? Mi zamalo da odemo opet i ove godine. [sm=smiley36.gif] Torbice, mi smo bili u julu, nije ih uopšte bilo. Ili ih se ja ne sećam, što znači da mi nisu smetale. [sm=zmeden.gif]

Ana RR -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 12:22:08)

Ja sam bila krajem jula i nije ih bilo uopšte [sm=smiley1.gif] joooj kako bih ja opet na Tasos, prelepo mi je bilo tamo [sm=smiley1.gif]

Trcosava -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 12:28:38)

IZVORNA PORUKA: ksena

Mi nesto kao planiramo Tasos.

Ja hoću crknem od smeha kad ti pričaš o letovanju [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 12:28:56)

Mislim da tamo uvek ima puno pcela jer je Tasos poznat po proizvodnji meda. Ja sam bila pre nekih 8 godina, nisam bila odusevljena jer je malo penzionerski, ali mislim da ce nam sa detetom sada biti ok [sm=smiley36.gif] A i ovaj smestaj mi se cini po meri za porodicu sa decom, jedino sto moram da se raspitam za cene.
Klik

marince1 -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 12:30:48)

Ja idem na tasos 15.07. JEdva cekam

Torbica -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 12:33:40)

Hvala za info zene! Vidi, ako krenes sa vocem na plazi, eto ih, odmah namirisu.... Cerku je u dva navrata ubola, mm jednom... Pa cisto da proverim ako opet budemo razmisljlali na tu temu. Mi smo bili na Golden Beach-u, prelepo je!

Trcosava -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 12:34:40)

Ja bi opet na Krit [sm=smiley13.gif]

Didy -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 12:42:25)

Kseno, pisala sam ti već na fb povodom Tasosa, meni je na Pahisu predivno. [sm=bravo.gif] I ovaj smeštaj je savršen, jedino mislim da je malo skuplje. E, sad, ako ne voliš penzionerski, možda baš i nije dobra ideja, jer na Pahisu nemaš ništa osim plaže i 2 restorana (što je za mene savršen odmor uz onu hladovinu borova), a Limenas ti je na 10 km od Pahisa ako ti treba malo akcije (meni se Limenas uopšte nije dopao).
Mi smo bili smešteni u Skali Sotiros i opet bih išla tamo. Malo mesto, dva restorana, dve prodavnice, jedna pekara, a plaža ogromna s velikim suncobranima koji se ne plaćaju. I smeštaj je znatno jeftiniji nego u većim mestima. Treba ti autom 15 minuta do Limenasa i 20 minuta do Potosa (na pola puta si između njih), a do Pahisa 5 minuta. [sm=bravo.gif]
Inače, mi smo s prijateljima razmatrali da budemo baš na Pahisu smešteni, ali su nam Filio apartmani bili skupi, a ostali smeštaji nam se nisu dopali, pa smo teškog srca odustali.

wivern -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 12:42:41)

Ja sam na Tasosu bila proslog Juna, osa nije bilo ali su me zato komarci odvalili. Izgledala sam kao covek-slon, nadute glave, jeli su me i za kapke [sm=smiley19.gif]

Didy -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 12:43:56)

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Mi nesto kao planiramo Tasos.

Hahahahahaha [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Istina!

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 12:50:54)

vidi se nase opste odusevljenje, a? [sm=jezicek.gif] muz mi je smor, mrzi odlaske od kuce i uvek mu nesto smeta. ja bih radije da idem sama nego sa njim. od svih mesta na kojim sam bila, skijatosu bih se vratila i treci put, ali mi nije za malo dete.

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 12:55:33)

Didi, u avgustu ce nam svakako biti skupo, ali nemamo izbora, to je jos jedan razlog vise sto idemo uvek na 5 - 6 dana. A kad god mm kaze "ako nam se svidi, mozemo da produzimo", nikad nam se ne svidi, hahaa...Ovaj put to nije rekao pa se nadam da ce biti dobro [sm=jezicek.gif] Upravo sam im poslala mail da pitam za cene.

Trcosava -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 13:05:32)

vidi se nase opste odusevljenje, a? [sm=jezicek.gif] muz mi je smor, mrzi odlaske od kuce i uvek mu nesto smeta. ja bih radije da idem sama nego sa njim. od svih mesta na kojim sam bila, skijatosu bih se vratila i treci put, ali mi nije za malo dete.

Jok, nego kao kad bi ja živela na Kranjskoj Gori i rekla idem na zimovanje. Mislim tebi letovanje svaki dan, barem ja tako gledam
[sm=jezicek.gif]

Što se tiče osa, nemam pojma - ja i jednu da vidim meni je mnogo (imam paničan strah od osa, pčela, stršljena....). Na Kritu sam na sred večere ustala i trčala oko bazena dok nisam pobegla osi. Kasnije sam se malko privikla, ali i dalji imam strah i jedna je previše[sm=jezicek.gif]

Na Tasosu je sestrića apila osa, odnosno zgazio je na nju - neka ženica namazala nešto i odmah prošlo (ona to nosi svake godine na more zbog dece) i taaako....

I jopet, ja bi na Krit. Lepo mi bilo i na Tasosu, ali me malo smorile vožnje po krivinama po ceo dan. Hanioti mi je bio ok jer ne tražim više, a ni tada nisam, diskoteke. Tražim lepu plažu, pesak i sunce!

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 13:28:33)

ja verujem da ako odemo na tasos da nista sem plaze ispred apartmana necemo videti [sm=jezicek.gif] smor nam je (citaj: smor je za mm, a meni je smor da se oko svega naganjam sa njim) to pakovanje, hocemo bas da budemo opusteni. I ja mrzim ose, na Tasosu je i moju kumu jedna ubola za guzu.
A veruj mi, vise puta se okupa neko ko dodje na 10 dana godisnjeg nego mi. Radnim danima ne mozemo jer mm dok dodje kuci s posla, vec je otisao dan. Subotom nam je uvek nesto prece, pre cemo do grada kad su prodavnice otvorene (nedeljom ne rade), a onda nedeljom (ako ja ne dobijem ili nije ruzno vreme) naoruzamo se strpljenjem i idemo do plaze. E, prosle godine smo malo probili led pa otisli na neke druge plaze jer sam ja vise poludela na njegovom insistiranju na jednoj od najblizih plaza jer je njemu tu ok, zna gde moze da parkira, bla bla bla...

branki* -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 16:14:30)

od svih mesta na kojim sam bila, skijatosu bih se vratila i treci put, ali mi nije za malo dete.

skijatosss,mmmm[sm=bravo.gif]najlepse plaze,najlepsa voda,najbolji provod,isla bih tako opet,isla bih stalno..(ali,da nije bas za decu).

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 16:25:28)

da, na Skijatosu smo oba puta boravili u ovim studijima, u gradu KLIK

mama micki -> RE: Letovanje 2014 (25.4.2014 19:31:54)

I ja bih opet na Skijatos. Mi smo vodili Teodoru i super smo se proveli. A najlepša plaža je definitivno Lalaria. Dešava mi se da zažmurim i prosto opet u mislima odem tamo.
IZVORNA PORUKA: branki

od svih mesta na kojim sam bila, skijatosu bih se vratila i treci put, ali mi nije za malo dete.

skijatosss,mmmm[sm=bravo.gif]najlepse plaze,najlepsa voda,najbolji provod,isla bih tako opet,isla bih stalno..(ali,da nije bas za decu).

jovicaa -> RE: Letovanje 2014 (29.4.2014 16:34:15)

koje je mesto na tasosu dobro ako se ide autobusom? onako da sve imas okolo naokolo, bez kola..

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (29.4.2014 17:15:34)

Jovice, ne znam , ja tamo ne bih izsla bez kola, eto jedino da se odlucis za Pahis , i na prelepoj si plazi, i ove apartmane sto je Ksena postavila, ali uglavnom su ti marketi, i prodavnice daleko, i trebaju kola.[sm=zmeden.gif]

Mi smo bili u Limenasu, ceo Tasos smo obisli, i kada bih opet isla, opet bih izabrala Limenas, ipak je najzivlji od svih gradova tamo...i najveci...

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (29.4.2014 18:30:37)

paaa...mi ne idemo na Tasos, barem ne u te apartmane. Mislim, ovaj mali apartman za nas troje 90 evra nocenje! da nisu malo preterali?

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (29.4.2014 18:38:59)

Kseno bas mnogo[sm=zmeden.gif]
Pored nase vile je bila lepa vila Molos, sa ogromnim igralistem za decu, mislim da je najam studija te 2012 bio od 25/30 evra po danu, ako budemo nekad opet isli na Tasos, idemo tamo...

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (29.4.2014 18:39:54)

Evo link

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (29.4.2014 19:01:10)

um, u kom periodu je bilo toliko? i kakva je ta plaza tu? ako se secam u Limenasu bas i nije nesto plaza :(

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (29.4.2014 19:19:18)

golden beach - kakva je?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>