RE: Letovanje 2014 (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Izleti i godišnji odmori

Poruka

jovicaa -> RE: Letovanje 2014 (29.4.2014 21:08:22)

da li je neko bio na ostrvu evija?
deluje mi zanimljivo, antituristicko mesto bez previse srba i uopste turista, meni zvuci primamljivo[sm=zz_giggle.gif]

Didy -> RE: Letovanje 2014 (29.4.2014 21:23:08)

IZVORNA PORUKA: ksena

golden beach - kakva je?

Golden beach je ok, bili smo na njoj, ali nije me nešto preterano oduševila. Mada, ja se ne bih bunila da me pošalju bilo gde na Tasos. [sm=smiley36.gif]
Jovice, možete da idete i autobusom, pa da tamo rentirate auto, mislim da nije nešto mnogo. U našoj vili su bili ljudi koji su autobusom obilazili razne plaže, ali njihova deca su bila recimo u nižim razredima osnovne škole, sumnjam da bi tebi bilo baš zgodno s dečicom da obilaziš plaže i ostrvo tim njihovim "gradskim" busom.
Inače, mi imamo kontakt i cenovnik za ovu sezonu od jedne vile u Skali Sotiros gde smo mi bili. Oni sad više ne rade preko agencije, jer već imaju dosta stalnih gostiju da popune svoje kapacitete, pa mejlom šalju početkom svake sezone ponudu. Ne sećam se sad tačno, ali mislim da nije nešto mnogo bilo ni u sezoni.
Inače, Kseno, ja znam da su ti apartmani na Pahisu baš preskupi, pa ih nisam ni uzimala u razmatranje.

jovicaa -> RE: Letovanje 2014 (29.4.2014 21:31:10)

Evija? Neko?

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (29.4.2014 21:34:05)

IZVORNA PORUKA: ksena

um, u kom periodu je bilo toliko? i kakva je ta plaza tu? ako se secam u Limenasu bas i nije nesto plaza :(

Ksi to je bilu u avgustu, fini su vlasnici, cak su mi pokazali i sobe i apartmane, u limenasu ima 2 plaze, ova jedna pored nase vile i ove vile Molos, i glavna gradska, na gradskoj nismo bili, a ovu pored smo obisli prvi dan kada smo doputovali, nije losa.... a

Klarita -> RE: Letovanje 2014 (29.4.2014 23:46:31)

Jovice, moj kolega bio proslog leta...totalno se smorio. Obisao ostrvo za tri dana (i to je mnogo, vise figurativno pricao),u sustini jako malo ostrvo, mirno, i da...naveo je da raj za zivce i one koji traze bas bas odmor. Ne znam sta te zanima konkretno, ali ja toliko znam [sm=zz_nerd.png]

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (30.4.2014 13:25:36)

pa racunam da je golden beach ok jer je blizu makriamosa koji mi se svideo kao plaza, a vidim da ima dosta smestaja tamo pa cu svima da posaljem mejl.
THASSOS

gagana83 -> RE: Letovanje 2014 (1.5.2014 22:01:27)

Meni je Golden Beach na Tasosu super.

Jedino zbog cega ne volim Golden Beach je sto gde god da krenes odatle moras bukvalno preko planine [sm=smiley24.gif]

Ja licno ne volim sto je ogroman plicak, ali je to zgodno za decicu. Plaza je super, cista je i voda je topla.

Didy -> RE: Letovanje 2014 (1.5.2014 22:19:12)

Joj, Kseno, meni se Makriamos uopšte nije dopala, previše mi je bila urbana i fensi plaža. Onda bolje da ti ne delim nikakve savete, očigledno nam se sviđaju različite stvari.

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (2.5.2014 9:12:52)

didy, ja volim da imam pristojan wc u blizini [sm=jezicek.gif] i voda mi je bila lepa. mi smo tad isli preko agencije i stvorila se grupica mladih iz nase vile, obicno smo se smestali na peskirima ispod jednog drveta tamo i igrali odbojku.

Temos -> RE: Letovanje 2014 (5.5.2014 23:02:18)

Planiramo putovanje u Grčku, sa posetom Atini, zbog toga nam je potrebno da nađemo neko mesto koje se nalazi na liniji Beograd-Atina, gde bismo proveli 7-10 dana pre posete Atini. Jedino za mesta koja znam su Olympic Beach i Paralija. Ima li neko da mi predloži neko mesto koje bi se uklopilo u ovakvo putovanje?

Anoniman -> RE: Letovanje 2014 (6.5.2014 8:12:31)

Na tom potezu se nalaze i Leptokaria, Neoi Poroi i sl.

Ja sam poslala nekih 20ak mejlova u Golden beach, za sada vidim da se cene krecu oko 60 - 70 e po nocenju. Za sad su nam favoriti KLIK i KLIK

nata11 -> RE: Letovanje 2014 (7.5.2014 19:09:04)

IZVORNA PORUKA: Temos

Planiramo putovanje u Grčku, sa poset_om Atini, zbog toga nam je potrebno da nađemo neko mesto koje se nalazi na liniji Beograd-Atina, gde bismo proveli 7-10 dana pre poset_e Atini. Jedino za mesta koja znam su Olympic Beach i Paralija. Ima li neko da mi predloži neko mesto koje bi se uklopilo u ovakvo putovanje?

Ja uvek predlazem Nei Pori zbog lepe siroke plaze.

lesica -> RE: Letovanje 2014 (7.5.2014 19:16:14)

L i ja idemo u Nei Pori 3.7. ( mislim nas dve smo sigurne [sm=smiley36.gif]) a ko će još ići sa nama, to ću tek početkom sredinom juna znati.

Didy -> RE: Letovanje 2014 (7.5.2014 21:10:52)

Naši kumovi su bili već dve sezone zaredom u Nei Poriju i jako im se sviđa, ne planiraju da menjaju.

Temos -> RE: Letovanje 2014 (10.5.2014 4:34:24)

hvala na predlozima, definitivno je favorit Nei Pori :)

jovicaa -> RE: Letovanje 2014 (10.5.2014 11:25:22)

mi ipak idemo na korculu, moja tetka tamo ima kucu.. vec sam jednom bila, fantazija zaista.. jedva cekam! nema niceg lepseg od hrvatskog primorja..
mada ja volim i grcku, ima dobrih momenata i u crnoj gori, ali korcula mi je stvarno san snova.. toliko sam srecna sto idemo bas tamo, da sve mislim da ce se nesto desiti i da necemo otici PU PU

wivern -> RE: Letovanje 2014 (10.5.2014 12:31:33)

IZVORNA PORUKA: Klarita

Jovice, moj kolega bio proslog leta...totalno se smorio. Obisao ostrvo za tri dana (i to je mnogo, vise figurativno pricao),u sustini jako malo ostrvo, mirno, i da...naveo je da raj za zivce i one koji traze bas bas odmor. Ne znam sta te zanima konkretno, ali ja toliko znam [sm=zz_nerd.png]

Klarita, Evia je drugo ostrvo po velicini u Grckoj, nije malo ali za sve ostalo si u pravu. Ja gledala fotke MM divno izgleda ali koga sam god pitala svi su u fazonu da je uzasno dosadno. Da se razumemo, mm i ja odavno ne ludujemo na moru, idemo da se bas odmorimo, ali je on prvi u fazonu da tamo od dosade ne mozes ni da se odmoris [sm=smiley36.gif].
A makriamos na Tasosu je meni predivan, jer u periodu kad ja idem na more nema tolike guzve. Ne volim jul i avgust i gooooomile na plazama, zato idem ili jun ili septembar, da odmorim na miru. Mi ove godine razmisljamo o halkidikiju...

Nensi* -> RE: Letovanje 2014 (10.5.2014 23:37:52)

IZVORNA PORUKA: lesica RR

L i ja idemo u Nei Pori 3.7. ( mislim nas dve smo sigurne [sm=smiley36.gif]) a ko će još ići sa nama, to ću tek početkom sredinom juna znati.

Lesiceeee,mi idemo u Nei Pori 6.7. [sm=smiley1.gif]

dijana1* -> RE: Letovanje 2014 (10.5.2014 23:39:46)

Nensi zeno pa gde si ti [sm=smiley31.gif]
Kako nam je imenjak?

Nensi* -> RE: Letovanje 2014 (10.5.2014 23:43:02)

Evo me [sm=smiley31.gif] Radim po ceo dan,pa me zato nema. Imenjak spava kao top [sm=smiley36.gif]
Nekad mi bas nedostaje RR [sm=smiley13.gif] virnem tu i tamo da vidim sta ima novo...

Azra_ -> RE: Letovanje 2014 (11.5.2014 0:42:40)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

mi ipak idemo na korculu, moja tetka tamo ima kucu.. vec sam jednom bila, fantazija zaista.. jedva cekam! nema niceg lepseg od hrvatskog primorja..
mada ja volim i grcku, ima dobrih momenata i u crnoj gori, ali korcula mi je stvarno san snova.. toliko sam srecna sto idemo bas tamo, da sve mislim da ce se nesto desiti i da necemo otici PU PU

Joj Jovice divno. Zaista, ništa lepše od tih tamo krajeva. Mi smo 2008. poslednji put bili u Hrvatskoj. Sada nekako izbegavamo, najviše zbog puta. Mi smo do nekog bližeg grčkog mesta za 5 sati, a do Hrvatske nam je baš duži put. Nije to neki problem, ali ja sam komformista. Ne volim dugu vožnju, a ne volim ni avion dok ne mora. A i divno je znati da kod kuće mogu biti za 5 sati vožnje. Želim vam lep odmor. Stavi neku sliku, da me mine želja.

vikiveki -> RE: Letovanje 2014 (12.5.2014 8:08:08)

Vidim da i ove godine svi idu za Grčku...meni je to daleko,ja bih radije za CG još nisam sama sa sobom prelomila da decu vodim negde dalje ali pretpostavljam da je u Grčkoj dobro tj. bolje nego na Crnogorskom primorju,ali opet kažem ajde CG nam je bliže. Ima li neko ko je planirao da letuje u CG?

adulence -> RE: Letovanje 2014 (12.5.2014 9:32:45)

Jos tacno mesec dana i mi odosmo na more...viki mi ifemo ove godine kao i prosle u crnu goru...jedva cekamo i bas se radujemo...

anci kv -> RE: Letovanje 2014 (12.5.2014 9:42:21)

mi ćemo pre,4.juna,ako bude sve kako treba. Za CG. Samo ne znam ovo vreme kako će poslužiti

Klarita -> RE: Letovanje 2014 (12.5.2014 9:48:39)

Nei Pori mi je u uzasnom secanju [sm=smiley11.gif] ruzne stvari mi se izdogadjale dok smo letovali dole pre dve godine...tako da, no thanks!
Ali za decicu RAJ!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>