|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2014
12.5.2014 9:50:32   
adulence
Anci kv i ja se nadam lepom vremrnu,a gde idete?
IZVORNA PORUKA: anci kv

mi ćemo pre,4.juna,ako bude sve kako treba. Za CG. Samo ne znam ovo vreme kako će poslužiti

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 451
12.5.2014 9:51:52   
wivern
Viki a kako to mislis blize je cg, msm jedino ako se ide avionom. Kolima se putuje vremenski isto i mnogo je laksi put za grcku. Naravno pricamo o halkidikiju i makedonskoj regiji.

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 452
12.5.2014 10:26:00   
isidora88
mi cemo opet u cg, uplatili smo rafailovice pun pansion. jedva cekam, idemo u avgustu, samo da ne bude krkljanacuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu wivern)
Direktna veza do poruke: 453
12.5.2014 15:45:07   
jovicaa
IZVORNA PORUKA: Azra_

IZVORNA PORUKA: jovicaa

mi ipak idemo na korculu, moja tetka tamo ima kucu.. vec sam jednom bila, fantazija zaista.. jedva cekam! nema niceg lepseg od hrvatskog primorja..
mada ja volim i grcku, ima dobrih momenata i u crnoj gori, ali korcula mi je stvarno san snova.. toliko sam srecna sto idemo bas tamo, da sve mislim da ce se nesto desiti i da necemo otici PU PU

Joj Jovice divno. Zaista, ništa lepše od tih tamo krajeva. Mi smo 2008. poslednji put bili u Hrvatskoj. Sada nekako izbegavamo, najviše zbog puta. Mi smo do nekog bližeg grčkog mesta za 5 sati, a do Hrvatske nam je baš duži put. Nije to neki problem, ali ja sam komformista. Ne volim dugu vožnju, a ne volim ni avion dok ne mora. A i divno je znati da kod kuće mogu biti za 5 sati vožnje. Želim vam lep odmor. Stavi neku sliku, da me mine želja.

hocu... ako sve bude islo po planu krecemo krajem junauser posted image
meni je i sitonia u rangu sa hrvatskom, stvarno ima prelepih mesta.. drugi tip, ali za svaku pohvalu

< Poruku je uredio jovicaa -- 12.5.2014 15:46:39 >

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 454
12.5.2014 16:15:35   
vikiveki
Pa ne znam, nikako da prelomim i da krenem u Grčku sve mi se čini da je to daleko u odnosu na CG

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 455
12.5.2014 16:36:32   
Ana13
Mi iz Nisa brze stignemo u Grcku,nego u CG,a i put ne moze da se poredi user posted image

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 456
12.5.2014 16:58:41   
wivern
Viki tako je dok jednom ne prelomis a onda vidis da je mnogo lakse stici do grcke. Tako je i meni bilo a onda sam se odmorila od serpentina i krivincuga koje ja nikako ne podnosim user posted image user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 457
12.5.2014 17:02:39   
nata11

IZVORNA PORUKA: Ana13

Mi iz Nisa brze stignemo u Grcku,nego u CG,a i put ne moze da se poredi user posted image

Mi u Grcku idemo na produzeni vikend user posted image
Eto lepe strane kada zivis na jugu zemlje user posted image

(odgovor članu Ana13)
Direktna veza do poruke: 458
12.5.2014 17:09:45   
Ivanka 75
Mi prvi put idemo kolima u Grcku, jula e dan D! Racunali dmo da ce nam trebati oko 8h voznje sa svim pauzama doa stignemo u Polihrono user posted image

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 459
12.5.2014 19:49:28   
Azra_
Ivančice, zvavisi dosta kako prođete na granicama. Sve u svemu, neće biti strašno. Mislim da možete i brže da stignete Mi smo prošle godine malo veću kilometražu od ove ka Polihronu odlično prošli. U povratku smo kući bili za 5 sati. Doduše, pravili smo samo jednu pauzu od 20ak minuta. Putovali noću, mali spavao, nije imalo potrebe da češće stajemo, a i volimo te spartanske vožnje. :-) Želimo vam lep provod!

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu Ivanka 75)
Direktna veza do poruke: 460
12.5.2014 20:11:06   
anci kv
adulence,idemo u sutomore. Pa ako bude ladna voda svi ćemo u dundin bazenčićuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 461
13.5.2014 20:02:11   
lesica

IZVORNA PORUKA: Nensi*

IZVORNA PORUKA: lesica RR

L i ja idemo u Nei Pori 3.7. ( mislim nas dve smo sigurne user posted image ) a ko će još ići sa nama, to ću tek početkom sredinom juna znati.

Lesiceeee,mi idemo u Nei Pori 6.7. user posted image

Nensiiii, pa družićemo se user posted image user posted image

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 462
14.5.2014 12:34:55   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: Nensi*

L i ja idemo u Nei Pori 3.7. ( mislim nas dve smo sigurne user posted image ) a ko će još ići sa nama, to ću tek početkom sredinom juna znati.

Lesiceeee,mi idemo u Nei Pori 6.7. user posted image

Nensiiii, pa družićemo se user posted image user posted image

Obavezno user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 463
24.5.2014 13:26:53   
Anoniman
Mi u zadnjem trenutku resili da idemo u Rafailovice, uplatili za 21.6.. Ko ide pocetkom juna, neka javi vremeuser posted image user posted image

(odgovor članu Nensi*)
  Direktna veza do poruke: 464
24.5.2014 14:14:36   
isidora88
um jel idete tamo gde i mi?user posted image
steta sto ne idete u avgustu, mogli smo se druzitiuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 465
24.5.2014 14:17:38   
Anoniman
Isi,steta, ali ne mozemo zbog mojih ispita, jedva sam ugrabila sada ovu pazuz od 20-30.6. Gde bese idete vi? Mi smo nasli neki privatni smestaj. Ne preko agencije.

(odgovor članu isidora88)
  Direktna veza do poruke: 466
24.5.2014 14:19:26   
anci kv
UM, mi ćemo taman da se vratimo sa mora kad vi budete išliuser posted image

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 467
24.5.2014 15:33:52   
isidora88
um mi idemo preko agencije, isto u rafailovice, valjda ce nas sve posluziti vremeuser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 468
24.5.2014 16:54:34   
Leax
Posle velikog vecanja pala je konacna odluka da letujemo na istom mestu kao i prosle godine pa cak i u istom apartmanu user posted image
Polihrono eto nas ponovo, samo da docekam avgust pih sitnica jos samo dva mesecaaaauser posted image

-Strasno je to kad imate da ispricate nesto vazno a nemate kome. A jos je strasnije kad imate kome, a nemate sta.-
-Samo kukavice vole po nekoliko zena. Hrabri muskarci ne plase se rizika da vole samo jednu zenu.-
-Dušan Radović-

Direktna veza do poruke: 469
24.5.2014 17:00:31   
anci kv
vredi čekatiuser posted image

(odgovor članu Leax)
Direktna veza do poruke: 470
24.5.2014 17:07:08   
Anoniman
Anci taman da javis kakvo je vreme. user posted image
Leaxuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anci kv)
  Direktna veza do poruke: 471
24.5.2014 17:59:32   
anci kv
tamanuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 472
25.5.2014 14:39:52   
Didy
Mi krecemo za mesec dana. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 473
25.5.2014 14:48:09   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: isidora88

um mi idemo preko agencije, isto u rafailovice, valjda ce nas sve posluziti vremeuser posted image

Isi vidim na netu da imaju pescane plaze??

Mi smo jos u pregovorima, neznamo gde bismo, nismo bas finansijski sjajni da razmisljamo na siroko ali...

Ja jako volim Plave Horizonte, i mislim da je idealno za decu, jel zna neko ima li sta tamo posle rusenja hotela? Neki dobar smestaj blizu u Radovicimamozda na preporuku???

Direktna veza do poruke: 474
25.5.2014 15:04:43   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Didy

Naši kumovi su bili već dve sezone zaredom u Nei Poriju i jako im se sviđa, ne planiraju da menjaju.

Mi bili pretprosle godine , plaza je Savrsena... nema guzve jer joj se nezna kraj! Divno mirno mestasce!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...
Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here