|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2014
27.5.2014 13:00:22   
Didy
Ja nemam omiljeni period kad idem na more - uvek je vreme za more, bar što se mene tiče. user posted image
Za nas prosvetare septembar nije baš zgodan, ali ja generalno volim predsezonu, nekako mi je sve čistije (valjda mi ostala trauma od Crne Gore user posted image ).

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 501
27.5.2014 13:04:12   
Ana13
Bila sam u ovom hotelu,Didy user posted image
Plaza je losa,ali su hotel i usluga odlicni. Nije izmedju Afitosa i Kalitee,vec 5km pre Afitosa,ali je sve to blizu.Kad krenete prema Afitosu ima prelepa skrivena plaza sa sitnim peskom i kaficima.Zove se BlueBay.Valjda sam ga utrefila.Ta plaza im spada u 20 najlepsih plaza Grcke.Mi smo se tu kupali.Mi nismo videli znak za tu plazu dok mi jedna devojka nije skrenula paznju,pa smo isli polako kolima i ugledali je.Preporucujem je.I za decu je super.Ima i suncobrani,a i prirodna hladovina ispod velikog drveca.Uvece sednete u kola i za 10min ste u Kalitei.A i u hotelu imaju zanimaciju za decu.Imaju one animatore (bar su tad imali).Afitos je prelepo malo selce.Tamo je lepo da se proseta i popije kafica.Bice vam super user posted image

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 502
27.5.2014 13:05:57   
Torbica
I mi jako volimo septembar! Ali ove godine ne mozemo, vracam se na posao, pa ne mogu da iskombinujem nikako.
Mi idemo 19.6. Jerisos

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 503
27.5.2014 13:14:47   
Sanjica26 RR
Mi smo taman isplanirali odmor za jul i sve nam se izjalovilo. Koliko godina smo u braku nijednom nismo letovali. Najvise bih volela zbog dece da se malo ociste , ali ne vredi.

"Obavezni smo i u najtežoj situaciji da postupamo kao ljudi i nema tog interesa, ni nacionalnog ni pojedinačnog, koji bi nam mogao biti izgovor da budemo neljudi"

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 504
27.5.2014 13:17:15   
Torbica
Sanjice user posted image , ne mogu da kazem da mi je svejedno zbog sveopste situacije...Ali bas ovo sto kazes, najvise zbog dece, zaista... Bice draga svega!

Anck, posto ovde redovno viris, cekamo te sutra na kafici! user posted image

< Poruku je uredio Torbica -- 27.5.2014 13:18:36 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Sanjica26 RR)
Direktna veza do poruke: 505
27.5.2014 13:32:59   
Didy
Ana, hvala na informacijama, nadam se da će nam biti lepo. user posted image
Sanjice, draga. user posted image Nadam se da ćete sledeće leto uspeti da pobegnete malo s decom. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 506
27.5.2014 15:36:28   
vikiveki
Ja bih najviše volela da idemo na letovanje u septembru jer je tada najbolje vreme,nije ni hladno a nije ni previše toplo...ali za to nema šanse pošto radim a i deca mi idu u školu.Samo sam prošle godine to mogla da uradim dok sam još bila na porodiljskom

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 507
27.5.2014 16:12:29   
adulence
mi idemo za 16 dana jedva cekam ,samo se nadam dobrom vremenu...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 508
27.5.2014 16:14:02   
jovicaa
mi po planu krecemo 25. juna u nasu avanturu... prvo korcula, pa crna gora... nadam se da ce sve teci po planu!user posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 509
27.5.2014 16:14:59   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: vikiveki

Ja bih najviše volela da idemo na letovanje u septembru jer je tada najbolje vreme,nije ni hladno a nije ni previše toplo...ali za to nema šanse pošto radim a i deca mi idu u školu.Samo sam prošle godine to mogla da uradim dok sam još bila na porodiljskom

mi smo jednom jako nadrljali septembra... kisa 7 dana, ledeno. samo je 2 dana moglo da se kupa.

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 510
27.5.2014 16:22:11   
vikiveki
Jovice izgleda je to stvar kako se kome zalomiuser posted image meni je jednom tako bilo kada sam bila mala i išla sa roditeljima na more,sećam se bilo je to u julu...svih 7 dana padala je kiša,jedva da smo nekoliko puta uspeli da odemo do plaže i kupali smo se i po oblačnom vremenuuser posted image

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 511
27.5.2014 17:58:10   
Torbica
Mi smo uvek dobro prosli u septembru, godinama unazad, Grcka i Turska, ma predobro..

Patrijarh Pavle

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 512
27.5.2014 18:02:02   
anci kv

IZVORNA PORUKA: adulence

mi idemo za 16 dana jedva cekam ,samo se nadam dobrom vremenu...

adulence,javljam kako bude vreme. Ja izgleda prva probijam led ovog leta. Još 7 dana...

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 513
27.5.2014 19:23:14   
gagana83
Eh, sa vremenom van sezone nema pravila.
Mi bas nemamo srece - prosle godine sredina juna,Tasos - 3 dana kisa i hladno.
Pretprosle godine, Sitonija, sredina septembra,4 dana lose vreme i hladno da se smrznes.
Cak nam je pretprosle godine u avgustu u Bugarskoj sredinom avgusta bilo dva dana hladno, nije moglo da se kupa.
Baksuzi user posted image
Evo nasi neki prijatelji vec godinama idu u Grcku krajem maja i uvek im je lepo vreme. Kako se zalomi.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 514
27.5.2014 21:38:15   
jovicaa
ma ne da je padala kisa, nego je bilo jezivo, hlaaaadno, nije bilo teoretske sanse da se kupa... ne kao malo pada kisa, pa se kupas. nego takvo vreme da more izgleda kao da ce da te prozdere i temperatura je bila jako niska. a bio je pocetak septembra.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 515
28.5.2014 8:07:37   
Anck Su Nmaun
Kao devojka sam uuuvek isla u Julu, sad mi je idealno kraj Avgusta! Bzvz mi kad odem jako rano i vratim se a ovde leto tek pocelo user posted image
Mada najbitnije je samo da se ide... malo odmora i uzivanja user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 516
28.5.2014 8:16:14   
Klarita

IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Kao devojka sam uuuvek isla u Julu, sad mi je idealno kraj Avgusta! Bzvz mi kad odem jako rano i vratim se a ovde leto tek pocelo user posted image
Mada najbitnije je samo da se ide... malo odmora i uzivanja user posted image

Jao i meni isto. Prosle godine smo otisli 24.juna, ali sam pristala jer je dogovor bio da odemo jos jednom avgusta.Onda par dana pre nego da krenemo meni izostane menstruzacija, i evo rodio se Nikolaj user posted image ne mogu da prezalim sto nismo otisli, a sta znam, bila sam sva u panici i osecala sam se lose user posted image
Kad smo stigli kuci, jos pocetak jula, tek studenti dosli kuci, puni se grad,...ma nije mi to, to! Ipak je avgust najbolji!

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 517
1.6.2014 23:06:20   
adulence
Drage moje drugarice,da li znate kako funkcionise osiguranje zdravstveno za cg?

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 518
1.6.2014 23:09:27   
anci kv
mm pitao pre neki dan u zavodu za zdr.os. ovde kod nas,tražili brdo papira,čak i dete da vodim kod stomatologa,inače nema još zube, i sve kad se pokupi to ide na lekarsku komisiju. Digli smo ruke. A i koleginica mi reče da je dole pregled oko 300-400 dinara

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 519
1.6.2014 23:15:27   
vikiveki
Ja sam prošle godine išla u CG i nisam imala to zdrav. osiguranje jer sam kasno saznala da mogu da ga uzmem ovde, ali hvala Bogu nije mi trebalo

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 520
1.6.2014 23:18:19   
Klarita
Zar se ne uzima klasicno medjunarodno zdrvastveno?

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 521
1.6.2014 23:22:45   
anci kv
ma nemam pojma. Mi bili na red.kontroli pa nam dr rekla da pokupimo te papire ako hoćemo u zavodu. Kad je mm video šta sve traže,digao ruke. To je naša administracija

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 522
2.6.2014 13:45:11   
adulence
hmmm...pokusacu da nadjem na netu sta sve treba,da vidim da li mi se isplati.l..

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 523
2.6.2014 13:50:10   
Peace*
Tiltujem. Ne mogu da dočekam 13ti.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 524
2.6.2014 13:54:06   
adulence
ni ja 12.jun...heheheh

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Izazovna budućnost projektovana za decu u ...
Detinjstvo „visi o koncu“ ako se ne preduzmu hitne mere usvojene za zaštitu budućnosti dece u celom svetu, kaže novi izv...
Za sve nas koje ne volimo da peglamo!
video
Mnogim ženama se želja ostvarila! Mašina za peglanje i slaganje veša. Ova čudo-mašina će se 2018. godine naći u prodaji.

image
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda. Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka. Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug. Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije. Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here