|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2014
29.4.2014 21:08:22   
jovicaa
da li je neko bio na ostrvu evija?
deluje mi zanimljivo, antituristicko mesto bez previse srba i uopste turista, meni zvuci primamljivouser posted image

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 426
29.4.2014 21:23:08   
Didy

IZVORNA PORUKA: ksena

golden beach - kakva je?

Golden beach je ok, bili smo na njoj, ali nije me nešto preterano oduševila. Mada, ja se ne bih bunila da me pošalju bilo gde na Tasos. user posted image
Jovice, možete da idete i autobusom, pa da tamo rentirate auto, mislim da nije nešto mnogo. U našoj vili su bili ljudi koji su autobusom obilazili razne plaže, ali njihova deca su bila recimo u nižim razredima osnovne škole, sumnjam da bi tebi bilo baš zgodno s dečicom da obilaziš plaže i ostrvo tim njihovim "gradskim" busom.
Inače, mi imamo kontakt i cenovnik za ovu sezonu od jedne vile u Skali Sotiros gde smo mi bili. Oni sad više ne rade preko agencije, jer već imaju dosta stalnih gostiju da popune svoje kapacitete, pa mejlom šalju početkom svake sezone ponudu. Ne sećam se sad tačno, ali mislim da nije nešto mnogo bilo ni u sezoni.
Inače, Kseno, ja znam da su ti apartmani na Pahisu baš preskupi, pa ih nisam ni uzimala u razmatranje.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 427
29.4.2014 21:31:10   
jovicaa
Evija? Neko?

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 428
29.4.2014 21:34:05   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: ksena

um, u kom periodu je bilo toliko? i kakva je ta plaza tu? ako se secam u Limenasu bas i nije nesto plaza :(

Ksi to je bilu u avgustu, fini su vlasnici, cak su mi pokazali i sobe i apartmane, u limenasu ima 2 plaze, ova jedna pored nase vile i ove vile Molos, i glavna gradska, na gradskoj nismo bili, a ovu pored smo obisli prvi dan kada smo doputovali, nije losa.... a

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 429
29.4.2014 23:46:31   
Klarita
Jovice, moj kolega bio proslog leta...totalno se smorio. Obisao ostrvo za tri dana (i to je mnogo, vise figurativno pricao),u sustini jako malo ostrvo, mirno, i da...naveo je da raj za zivce i one koji traze bas bas odmor. Ne znam sta te zanima konkretno, ali ja toliko znam user posted image

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 430
30.4.2014 13:25:36   
Anoniman
pa racunam da je golden beach ok jer je blizu makriamosa koji mi se svideo kao plaza, a vidim da ima dosta smestaja tamo pa cu svima da posaljem mejl.
THASSOS

(odgovor članu Klarita)
  Direktna veza do poruke: 431
1.5.2014 22:01:27   
gagana83
Meni je Golden Beach na Tasosu super.

Jedino zbog cega ne volim Golden Beach je sto gde god da krenes odatle moras bukvalno preko planine user posted image

Ja licno ne volim sto je ogroman plicak, ali je to zgodno za decicu. Plaza je super, cista je i voda je topla.

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 432
1.5.2014 22:19:12   
Didy
Joj, Kseno, meni se Makriamos uopšte nije dopala, previše mi je bila urbana i fensi plaža. Onda bolje da ti ne delim nikakve savete, očigledno nam se sviđaju različite stvari.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 433
2.5.2014 9:12:52   
Anoniman
didy, ja volim da imam pristojan wc u blizini user posted image i voda mi je bila lepa. mi smo tad isli preko agencije i stvorila se grupica mladih iz nase vile, obicno smo se smestali na peskirima ispod jednog drveta tamo i igrali odbojku.

(odgovor članu Didy)
  Direktna veza do poruke: 434
5.5.2014 23:02:18   
Temos
Planiramo putovanje u Grčku, sa posetom Atini, zbog toga nam je potrebno da nađemo neko mesto koje se nalazi na liniji Beograd-Atina, gde bismo proveli 7-10 dana pre posete Atini. Jedino za mesta koja znam su Olympic Beach i Paralija. Ima li neko da mi predloži neko mesto koje bi se uklopilo u ovakvo putovanje?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 435
6.5.2014 8:12:31   
Anoniman
Na tom potezu se nalaze i Leptokaria, Neoi Poroi i sl.

Ja sam poslala nekih 20ak mejlova u Golden beach, za sada vidim da se cene krecu oko 60 - 70 e po nocenju. Za sad su nam favoriti KLIK i KLIK

(odgovor članu Temos)
  Direktna veza do poruke: 436
7.5.2014 19:09:04   
nata11
IZVORNA PORUKA: Temos

Planiramo putovanje u Grčku, sa poset_om Atini, zbog toga nam je potrebno da nađemo neko mesto koje se nalazi na liniji Beograd-Atina, gde bismo proveli 7-10 dana pre poset_e Atini. Jedino za mesta koja znam su Olympic Beach i Paralija. Ima li neko da mi predloži neko mesto koje bi se uklopilo u ovakvo putovanje?

Ja uvek predlazem Nei Pori zbog lepe siroke plaze.

(odgovor članu Temos)
Direktna veza do poruke: 437
7.5.2014 19:16:14   
lesica
L i ja idemo u Nei Pori 3.7. ( mislim nas dve smo sigurne user posted image ) a ko će još ići sa nama, to ću tek početkom sredinom juna znati.

"Majkooooo, bič pliiiiz!!!"

JER SMO TAKO U MOGUĆNOSTI

(odgovor članu nata11)
Direktna veza do poruke: 438
7.5.2014 21:10:52   
Didy
Naši kumovi su bili već dve sezone zaredom u Nei Poriju i jako im se sviđa, ne planiraju da menjaju.

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 439
10.5.2014 4:34:24   
Temos
hvala na predlozima, definitivno je favorit Nei Pori :)

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 440
10.5.2014 11:25:22   
jovicaa
mi ipak idemo na korculu, moja tetka tamo ima kucu.. vec sam jednom bila, fantazija zaista.. jedva cekam! nema niceg lepseg od hrvatskog primorja..
mada ja volim i grcku, ima dobrih momenata i u crnoj gori, ali korcula mi je stvarno san snova.. toliko sam srecna sto idemo bas tamo, da sve mislim da ce se nesto desiti i da necemo otici PU PU

(odgovor članu Temos)
Direktna veza do poruke: 441
10.5.2014 12:31:33   
wivern

IZVORNA PORUKA: Klarita

Jovice, moj kolega bio proslog leta...totalno se smorio. Obisao ostrvo za tri dana (i to je mnogo, vise figurativno pricao),u sustini jako malo ostrvo, mirno, i da...naveo je da raj za zivce i one koji traze bas bas odmor. Ne znam sta te zanima konkretno, ali ja toliko znam user posted image

Klarita, Evia je drugo ostrvo po velicini u Grckoj, nije malo ali za sve ostalo si u pravu. Ja gledala fotke MM divno izgleda ali koga sam god pitala svi su u fazonu da je uzasno dosadno. Da se razumemo, mm i ja odavno ne ludujemo na moru, idemo da se bas odmorimo, ali je on prvi u fazonu da tamo od dosade ne mozes ni da se odmoris user posted image .
A makriamos na Tasosu je meni predivan, jer u periodu kad ja idem na more nema tolike guzve. Ne volim jul i avgust i gooooomile na plazama, zato idem ili jun ili septembar, da odmorim na miru. Mi ove godine razmisljamo o halkidikiju...

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Klarita)
Direktna veza do poruke: 442
10.5.2014 23:37:52   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: lesica RR

L i ja idemo u Nei Pori 3.7. ( mislim nas dve smo sigurne user posted image ) a ko će još ići sa nama, to ću tek početkom sredinom juna znati.

Lesiceeee,mi idemo u Nei Pori 6.7. user posted image

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu lesica)
Direktna veza do poruke: 443
10.5.2014 23:39:46   
dijana1*
Nensi zeno pa gde si ti user posted image
Kako nam je imenjak?

Jer smo tako u mogucnosti!

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 444
10.5.2014 23:43:02   
Nensi*
Evo me user posted image Radim po ceo dan,pa me zato nema. Imenjak spava kao top user posted image
Nekad mi bas nedostaje RR user posted image virnem tu i tamo da vidim sta ima novo...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 445
11.5.2014 0:42:40   
Azra_

IZVORNA PORUKA: jovicaa

mi ipak idemo na korculu, moja tetka tamo ima kucu.. vec sam jednom bila, fantazija zaista.. jedva cekam! nema niceg lepseg od hrvatskog primorja..
mada ja volim i grcku, ima dobrih momenata i u crnoj gori, ali korcula mi je stvarno san snova.. toliko sam srecna sto idemo bas tamo, da sve mislim da ce se nesto desiti i da necemo otici PU PU

Joj Jovice divno. Zaista, ništa lepše od tih tamo krajeva. Mi smo 2008. poslednji put bili u Hrvatskoj. Sada nekako izbegavamo, najviše zbog puta. Mi smo do nekog bližeg grčkog mesta za 5 sati, a do Hrvatske nam je baš duži put. Nije to neki problem, ali ja sam komformista. Ne volim dugu vožnju, a ne volim ni avion dok ne mora. A i divno je znati da kod kuće mogu biti za 5 sati vožnje. Želim vam lep odmor. Stavi neku sliku, da me mine želja.

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 446
12.5.2014 8:08:08   
vikiveki
Vidim da i ove godine svi idu za Grčku...meni je to daleko,ja bih radije za CG još nisam sama sa sobom prelomila da decu vodim negde dalje ali pretpostavljam da je u Grčkoj dobro tj. bolje nego na Crnogorskom primorju,ali opet kažem ajde CG nam je bliže. Ima li neko ko je planirao da letuje u CG?

Nije sreća u onome što imamo,nego u tome koga imamo...Sreća se nosi u duši a prepoznaje na licima

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 447
12.5.2014 9:32:45   
adulence
Jos tacno mesec dana i mi odosmo na more...viki mi ifemo ove godine kao i prosle u crnu goru...jedva cekamo i bas se radujemo...

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu vikiveki)
Direktna veza do poruke: 448
12.5.2014 9:42:21   
anci kv
mi ćemo pre,4.juna,ako bude sve kako treba. Za CG. Samo ne znam ovo vreme kako će poslužiti

"Osmehneš li se deci, ona uzvrate osmehom. Osmehneš li se odraslima, oni se pitaju: “Zašto se ovaj smeje?”Momo Kapor

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 449
12.5.2014 9:48:39   
Klarita
Nei Pori mi je u uzasnom secanju user posted image ruzne stvari mi se izdogadjale dok smo letovali dole pre dve godine...tako da, no thanks!
Ali za decicu RAJ!

(odgovor članu anci kv)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Izazovna budućnost projektovana za decu u ...
Detinjstvo „visi o koncu“ ako se ne preduzmu hitne mere usvojene za zaštitu budućnosti dece u celom svetu, kaže novi izv...
Svetski dana deteta uz popuste na knjige z...
Svojim najmlađim čitaocima Vulkan izdavaštvo omogućava da dođu do nekih od najzanimljivijih i najboljih dečjih naslova, ...

image
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese. Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš. Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija. Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here