|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2014
15.2.2014 14:16:58   
Didy
Branki, mi smo u jesen 2009. počeli da gradimo kuću. Od tad do ovog leta smo uspeli samo jednom da odemo na more, 2012. godine i to u vrlo skromnoj varijanti. Nekad nešto moraš da žrtvuješ zarad većih stvari. Uživaćete u vašem stanu, a sledećeg leta eto opet vas na moru. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 376
15.2.2014 14:22:53   
branki*
da,didy,tako sam rekla i muzu kad je poceo o tome kako nema para za moj kameni zid,reko-gledaj na to kao na ustedu,od sad cu da izlazim samo u svoj stanuser posted image ..salim se,ali jeste,negde mora i da se pritegne kais,bice jezero i bazen....user posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 377
15.2.2014 15:04:46   
MASHKA
Branki i mi smo mislili da ove godine nema ništa od letovanja, ali eto...privukao nas aranžman, pa još može i na rate i zagrizli smo!user posted image

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 378
16.2.2014 0:33:45   
Azra_
Didy, Afitos je prelep! Obišla sam dosta grčkih ostrva, Afitos kao da ne pripada tom delu Grčke,tj.Kasandi. Istina, za samo letovanje je nezgono zbog udaljenosti plaže, ali ako ste već tamo uu blizini, obavezno posetite mesto. Ako voliš sve što nije Kasandara, na pravom si mestu! :-)

˝ Ko sam? Šta sam? Ja sam samo sanjar, čiji pogled gasne u magli i memli... Živio sam usput, kao da sanjam, kao mnogi drugi ljudi na toj zemlji.˝

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 379
24.2.2014 12:23:49   
Shishica
Sitonija je ove godine nas izbor jer je blizu (blize od jonskog mora gde bi voleli ici ponovo) i citali smo lepe stvari o njoj..
Posle dugog kopanja po internetu da nadjem smestaj i milion mail-ova nadjem nesto sto nam odgovara pre svega po ceni, a onda i po prelepom dvoristu za nas i decu..
12. noci 14.06.-26-06. placamo 300. evrica. Po nocenju 25. evra.

U pitanju je Sikia, 300.m od plaze, smestaj malo skucen, ali je mesto mirno i sa divnom velikom bastom i dzidzama za decu, u prizemlju, pa ostalo cemo kolima sve ..

Odande svi koji se vracaju kazu da su prezadovoljni i konacno odmorni.. nadam se zdravlju nas i dece i onda ce sve biti ok..

Jos 110. dana user posted image

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu Azra_)
Direktna veza do poruke: 380
24.2.2014 13:15:15   
Didy
Shishice, i ti odbrojavaš. user posted image Biće vam lepo, naravno da hoće, a što je najvažnije, deca će sigurno uživati.
Azra, mi još nikad nismo bili na Kasandri. user posted image zapravo, nismo uopšte bili na Halkidikiju, tako da će za mene ovo biti doživljaj jer prvi put idem tamo. A čitala sam o Afitosu, sigurno ćemo ga posetiti.
Ja sam bila u Paraliji na apsolventskoj ekskurziji, na Meteorima i u Atini, a 2008. smo mm i ja bili na Tasosu na letovanju (i zamalo da i ovog leta ponovo odemo tamo, ali sigurno ćemo Tasos ponoviti s decom).
Ja stvarno jedva čekam!user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 381
14.3.2014 13:49:13   
adulence
vecali smo i izvecali i rezervisali,posle svega sto sam gledala,odosmo mi opet ove godine u crnu goru gde smo bili i prosle godine i ja se toliko radujem da vam ne mogu opisati,presrecni smo,jer smo se jako leppo proveli prosle godine,idemo od 12 do 22.06 tako da ne cemo mnogo cekati kao prosle godine kada smo isli u septembru.posto nemamo kola nekako nam je ovo bila najbolja opcija avionom,a tamo cemo se svakako svrckati po Boki....

...u srcu moje mame i moje srce kuca...<3

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 382
14.3.2014 18:16:59   
jovicaa

IZVORNA PORUKA: Shishica

Sitonija je ove godine nas izbor jer je blizu (blize od jonskog mora gde bi voleli ici ponovo) i citali smo lepe stvari o njoj..
Posle dugog kopanja po internetu da nadjem smestaj i milion mail-ova nadjem nesto sto nam odgovara pre svega po ceni, a onda i po prelepom dvoristu za nas i decu..
12. noci 14.06.-26-06. placamo 300. evrica. Po nocenju 25. evra.

U pitanju je Sikia, 300.m od plaze, smestaj malo skucen, ali je mesto mirno i sa divnom velikom bastom i dzidzama za decu, u prizemlju, pa ostalo cemo kolima sve ..

Odande svi koji se vracaju kazu da su prezadovoljni i konacno odmorni.. nadam se zdravlju nas i dece i onda ce sve biti ok..

Jos 110. dana user posted image

da li je to kod marije smestaj?

don't shit where you eat :))

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 383
14.3.2014 18:44:39   
Shishica
Ne. Nefeli!
Jos 92.dana i tamo smo..nesto sporo ide vreme..

< Poruku je uredio Shishica -- 14.3.2014 18:46:56 >

":)) Blesava mama...stavila bebu u stomak :))) .."
-Pazi Ema da ne padnes, budi pazljiva!
-Ne brini mama. Budicu pazljiva!

(odgovor članu jovicaa)
Direktna veza do poruke: 384
21.4.2014 9:29:44   
soni
Mi ove godine i prvi put za Lunom na Krf...Izabrali smo Agios Georgios juzni..Grad Krf je blizu a cula sam da su na Agiosu super plaze i mir sto i trazimo...Jel bio neko??

„Ako nismo odgovorni za misli koje prolaze pored naših vrata,
odgovorni smo za one koje puštamo i kojima se vodimo.“

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 385
21.4.2014 9:41:25   
soni
I jedva cekam let.Treba mi suncaaaa :)

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 386
21.4.2014 9:43:58   
branki*
soni,ja nisam bila na krfu nikad...moj drug je bio,neko mesto-guvija ili slicno..kaze super je ako zelis da po ceo dan i noc blejis sa pijanim englezima(muzika,buka,disko,alkohol...)..e,sad,verovatno ima i konzervativnijih delova krfauser posted image

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 387
21.4.2014 11:15:44   
adulence
Krf je presivan bila videla,obisli skoro aveee...bili smo izmedju dasie i ipaosa u septembru cinjenica nikakvve pijane engleze nismo vidjali,ali jos jedna cinjenica je ta da krf 2007 i nije bio tako popularan...

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 388
21.4.2014 12:35:59   
soni
Ja sam citala o ovim plazama na Agiosu i kazu da su bas lepe a i bili su mi kumomi, ali oni su kolima isli pa su mogli da zuje. Mi smo iznajmili apartman uz plazu, sto mi je bitno zbog deteta... Treba nam opustanje i sigurno cemo ici na te izlete...Adulence mnogi kazu da je Krf grad divan...??? Ja cu vam javljati ustiske kad se vratimm, nadam se da se necu razocarati..

Sto se Grcke tice vise sam za kopneni deo, ali hteli smo avionom zato sto u Srbiji nemamo sigurna kola a u bus sa njom nema sanse i onda su samo ostrva bila u opciji...

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 389
22.4.2014 9:21:05   
adulence
soni Krf je zaista divan,sto se tice izleta,mi smo bili u Srpskoj kuci u gradu Krfu i na ostrvu Vido,prelepo smo se prooooveli ostrvce,toliko emocija,ma prelepo,sto se tice plaze tu gde smo mi bili smesteni nista specijalno,ali zato sve koje smo obisli uhhhhh ne mogu se recima opisati...
jao ,mene polako hvata euforija,mi na more idemo 12.juna i jako se radujem i jedva cekam...

(odgovor članu soni)
Direktna veza do poruke: 390
22.4.2014 11:05:04   
dunja RR
Soni, sa te zapadne strane su peščane plaže, mislim da je taj deo super za decu. Ja sam bila na severoistoku, u Kasiopiju koji je najlepše mesto na Krfu, i ima divne plaže za nas matore (ono belo veliko kamenje), ali za decu je bolje to što si ti izabrala. Krf grad predivan, ostrvo miriše na borove, uživaćete.

Vi na more a ja u porodilište user posted image

310 poljubaca vrelih
prosuću po licu tvom
310 poljubaca nježnih
...

Bitku dobija onaj koji je čvrsto odlučio da je dobije.

Šekspir

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 391
22.4.2014 11:19:03   
Torbica

IZVORNA PORUKA: dunja RR

Dunjice, tebi ce biti lepse! user posted image user posted image
I mi odbrojavamo polako, 19.6 krecemo! Sutra vodim dvoje dece po novi pasos, istekao im, bebcu jos vazi.

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu dunja RR)
Direktna veza do poruke: 392
22.4.2014 11:26:44   
Peace*
I mi uplatili, nisam se ni hvalila. user posted image

KLIK

Idemo u julu!

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 393
22.4.2014 11:38:08   
isidora88
mi smo rezervisali u rafailovicima , pun pansion i milinauser posted image
idemo 12.8, ima da se nacekamouser posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 394
22.4.2014 11:41:27   
Torbica
IZVORNA PORUKA: Peace*

I mi uplatili, nisam se ni hvalila. user posted image

KLIK

Idemo u julu!

Ijaoooo, ipak ovde! Nama nije bilo sudjeno, nije bilo slobodnih u junu!

< Poruku je uredio Torbica -- 22.4.2014 11:47:12 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Peace*)
Direktna veza do poruke: 395
22.4.2014 11:46:30   
Anck Su Nmaun

IZVORNA PORUKA: Shishica

Ne. Nefeli!
Jos 92.dana i tamo smo..nesto sporo ide vreme..

Jao Shishi ovo mi je mnoogo lepo! Bastica terasice..milina... a kakva je Plaza?

(odgovor članu Shishica)
Direktna veza do poruke: 396
22.4.2014 13:52:35   
adulence
jao dunjice,priblizilo se nije tema ,a kada ti je termin?a ja cu rodjendan na moru da proslavim,jeeee...
tash izvini ako nije tajna kolika je cena ovih apartmana ,divni su ,ali nikada nisam poslala upit ali cisto da imam u vidu za neke naredne godine...

< Poruku je uredio adulence -- 22.4.2014 13:53:38 >

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 397
24.4.2014 22:54:53   
Verolina
Ja ne znam da li se cita Kitera ili Kitira ali je definitivno raj na zemlji.
https://picasaweb.google.com/116628047029841709479/ISKITERAGRECIA

Sve zelje su izasle iz mene. Potrosila sam ih na druge. I sad vise ne znam kako se zeli. Ne znam kako se nada.Zelim da mi se vrati ista kolicina dobra koju sam drugima zelela. Zelim ponovo zelju u sebi. Zalim da budem sebicna.

(odgovor članu adulence)
Direktna veza do poruke: 398
25.4.2014 10:28:47   
Peace*
Mi smo u Sofia's house, apartment type 1, ground floor, 60eur/dan/apartman.
Isto toliko su nam tražili i za apartmane na 1om spratu, koji su malo manji.

Tasha

Objasni im Bože, da mi se može!

(odgovor članu Verolina)
Direktna veza do poruke: 399
25.4.2014 12:13:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: dunja RR

i sasvim sam sigurna da to porodiliste ne bi menjala ni za Karibe user posted image
Mi nesto kao planiramo Tasos.

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Romantična komedija “Privatna proslava” - ...
Romantična komedija o ljudima srednjih godina.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here