|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Letovanje 2014
25.4.2014 12:16:57   
Torbica
Ksena, da li znas u kojim mesecima ima najmanje pcela/osa na Tasosu? U septembru ih bas ima dosta i to me je nerviralo...

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 401
25.4.2014 12:20:04   
Didy
Kseno, biće vam super! user posted image Za koje ste se mesto odlučili? Mi zamalo da odemo opet i ove godine. user posted image Torbice, mi smo bili u julu, nije ih uopšte bilo. Ili ih se ja ne sećam, što znači da mi nisu smetale. user posted image

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu Torbica)
Direktna veza do poruke: 402
25.4.2014 12:22:08   
Ana RR
Ja sam bila krajem jula i nije ih bilo uopšte user posted image joooj kako bih ja opet na Tasos, prelepo mi je bilo tamo user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Didy)
Direktna veza do poruke: 403
25.4.2014 12:28:38   
Trcosava

IZVORNA PORUKA: ksena

Mi nesto kao planiramo Tasos.

Ja hoću crknem od smeha kad ti pričaš o letovanju user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 404
25.4.2014 12:28:56   
Anoniman
Mislim da tamo uvek ima puno pcela jer je Tasos poznat po proizvodnji meda. Ja sam bila pre nekih 8 godina, nisam bila odusevljena jer je malo penzionerski, ali mislim da ce nam sa detetom sada biti ok user posted image A i ovaj smestaj mi se cini po meri za porodicu sa decom, jedino sto moram da se raspitam za cene.
Klik

(odgovor članu Ana RR)
  Direktna veza do poruke: 405
25.4.2014 12:30:48   
marince1
Ja idem na tasos 15.07. JEdva cekam

Ko zna zasto je to dobro...

Nista u zivotu nije slucajno!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 406
25.4.2014 12:33:40   
Torbica
Hvala za info zene! Vidi, ako krenes sa vocem na plazi, eto ih, odmah namirisu.... Cerku je u dva navrata ubola, mm jednom... Pa cisto da proverim ako opet budemo razmisljlali na tu temu. Mi smo bili na Golden Beach-u, prelepo je!

< Poruku je uredio Torbica -- 25.4.2014 12:34:41 >

Možda je na ovom svetu neistine, nepravde i mržnje više, ali su istina, pravda i ljubav moćnije.
Patrijarh Pavle

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 407
25.4.2014 12:34:40   
Trcosava
Ja bi opet na Krit user posted image

(odgovor članu marince1)
Direktna veza do poruke: 408
25.4.2014 12:42:25   
Didy
Kseno, pisala sam ti već na fb povodom Tasosa, meni je na Pahisu predivno. user posted image I ovaj smeštaj je savršen, jedino mislim da je malo skuplje. E, sad, ako ne voliš penzionerski, možda baš i nije dobra ideja, jer na Pahisu nemaš ništa osim plaže i 2 restorana (što je za mene savršen odmor uz onu hladovinu borova), a Limenas ti je na 10 km od Pahisa ako ti treba malo akcije (meni se Limenas uopšte nije dopao).
Mi smo bili smešteni u Skali Sotiros i opet bih išla tamo. Malo mesto, dva restorana, dve prodavnice, jedna pekara, a plaža ogromna s velikim suncobranima koji se ne plaćaju. I smeštaj je znatno jeftiniji nego u većim mestima. Treba ti autom 15 minuta do Limenasa i 20 minuta do Potosa (na pola puta si između njih), a do Pahisa 5 minuta. user posted image
Inače, mi smo s prijateljima razmatrali da budemo baš na Pahisu smešteni, ali su nam Filio apartmani bili skupi, a ostali smeštaji nam se nisu dopali, pa smo teškog srca odustali.

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 409
25.4.2014 12:42:41   
wivern
Ja sam na Tasosu bila proslog Juna, osa nije bilo ali su me zato komarci odvalili. Izgledala sam kao covek-slon, nadute glave, jeli su me i za kapke user posted image

But it ain't how hard you're hit; it's about how hard you can get hit, and keep moving

Honey, I'm Home

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 410
25.4.2014 12:43:56   
Didy

IZVORNA PORUKA: Trcosava RR

Mi nesto kao planiramo Tasos.

Hahahahahaha user posted image user posted image user posted image
Istina!

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 411
25.4.2014 12:50:54   
Anoniman

vidi se nase opste odusevljenje, a? user posted image muz mi je smor, mrzi odlaske od kuce i uvek mu nesto smeta. ja bih radije da idem sama nego sa njim. od svih mesta na kojim sam bila, skijatosu bih se vratila i treci put, ali mi nije za malo dete.

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 412
25.4.2014 12:55:33   
Anoniman
Didi, u avgustu ce nam svakako biti skupo, ali nemamo izbora, to je jos jedan razlog vise sto idemo uvek na 5 - 6 dana. A kad god mm kaze "ako nam se svidi, mozemo da produzimo", nikad nam se ne svidi, hahaa...Ovaj put to nije rekao pa se nadam da ce biti dobro user posted image Upravo sam im poslala mail da pitam za cene.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 413
25.4.2014 13:05:32   
Trcosava

vidi se nase opste odusevljenje, a? user posted image muz mi je smor, mrzi odlaske od kuce i uvek mu nesto smeta. ja bih radije da idem sama nego sa njim. od svih mesta na kojim sam bila, skijatosu bih se vratila i treci put, ali mi nije za malo dete.

Jok, nego kao kad bi ja živela na Kranjskoj Gori i rekla idem na zimovanje. Mislim tebi letovanje svaki dan, barem ja tako gledam
user posted image

Što se tiče osa, nemam pojma - ja i jednu da vidim meni je mnogo (imam paničan strah od osa, pčela, stršljena....). Na Kritu sam na sred večere ustala i trčala oko bazena dok nisam pobegla osi. Kasnije sam se malko privikla, ali i dalji imam strah i jedna je previšeuser posted image

Na Tasosu je sestrića apila osa, odnosno zgazio je na nju - neka ženica namazala nešto i odmah prošlo (ona to nosi svake godine na more zbog dece) i taaako....

I jopet, ja bi na Krit. Lepo mi bilo i na Tasosu, ali me malo smorile vožnje po krivinama po ceo dan. Hanioti mi je bio ok jer ne tražim više, a ni tada nisam, diskoteke. Tražim lepu plažu, pesak i sunce!

< Poruku je uredio Trcosava RR -- 25.4.2014 13:06:29 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 414
25.4.2014 13:28:33   
Anoniman
ja verujem da ako odemo na tasos da nista sem plaze ispred apartmana necemo videti user posted image smor nam je (citaj: smor je za mm, a meni je smor da se oko svega naganjam sa njim) to pakovanje, hocemo bas da budemo opusteni. I ja mrzim ose, na Tasosu je i moju kumu jedna ubola za guzu.
A veruj mi, vise puta se okupa neko ko dodje na 10 dana godisnjeg nego mi. Radnim danima ne mozemo jer mm dok dodje kuci s posla, vec je otisao dan. Subotom nam je uvek nesto prece, pre cemo do grada kad su prodavnice otvorene (nedeljom ne rade), a onda nedeljom (ako ja ne dobijem ili nije ruzno vreme) naoruzamo se strpljenjem i idemo do plaze. E, prosle godine smo malo probili led pa otisli na neke druge plaze jer sam ja vise poludela na njegovom insistiranju na jednoj od najblizih plaza jer je njemu tu ok, zna gde moze da parkira, bla bla bla...

(odgovor članu Trcosava)
  Direktna veza do poruke: 415
25.4.2014 16:14:30   
branki*

od svih mesta na kojim sam bila, skijatosu bih se vratila i treci put, ali mi nije za malo dete.

skijatosss,mmmmuser posted image najlepse plaze,najlepsa voda,najbolji provod,isla bih tako opet,isla bih stalno..(ali,da nije bas za decu).

branki

JER SMO TAKO U MOGUCNOSTI !

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 416
25.4.2014 16:25:28   
Anoniman
da, na Skijatosu smo oba puta boravili u ovim studijima, u gradu KLIK

(odgovor članu branki*)
  Direktna veza do poruke: 417
25.4.2014 19:31:54   
mama micki
I ja bih opet na Skijatos. Mi smo vodili Teodoru i super smo se proveli. A najlepša plaža je definitivno Lalaria. Dešava mi se da zažmurim i prosto opet u mislima odem tamo.
IZVORNA PORUKA: branki

od svih mesta na kojim sam bila, skijatosu bih se vratila i treci put, ali mi nije za malo dete.

skijatosss,mmmmuser posted image najlepse plaze,najlepsa voda,najbolji provod,isla bih tako opet,isla bih stalno..(ali,da nije bas za decu).

(odgovor članu branki*)
Direktna veza do poruke: 418
29.4.2014 16:34:15   
jovicaa
koje je mesto na tasosu dobro ako se ide autobusom? onako da sve imas okolo naokolo, bez kola..

don't shit where you eat :))

(odgovor članu mama micki)
Direktna veza do poruke: 419
29.4.2014 17:15:34   
Anoniman
Jovice, ne znam , ja tamo ne bih izsla bez kola, eto jedino da se odlucis za Pahis , i na prelepoj si plazi, i ove apartmane sto je Ksena postavila, ali uglavnom su ti marketi, i prodavnice daleko, i trebaju kola.user posted image

Mi smo bili u Limenasu, ceo Tasos smo obisli, i kada bih opet isla, opet bih izabrala Limenas, ipak je najzivlji od svih gradova tamo...i najveci...

(odgovor članu jovicaa)
  Direktna veza do poruke: 420
29.4.2014 18:30:37   
Anoniman
paaa...mi ne idemo na Tasos, barem ne u te apartmane. Mislim, ovaj mali apartman za nas troje 90 evra nocenje! da nisu malo preterali?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 421
29.4.2014 18:38:59   
Anoniman
Kseno bas mnogouser posted image
Pored nase vile je bila lepa vila Molos, sa ogromnim igralistem za decu, mislim da je najam studija te 2012 bio od 25/30 evra po danu, ako budemo nekad opet isli na Tasos, idemo tamo...

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 422
29.4.2014 18:39:54   
Anoniman
Evo link

(odgovor članu Torbica)
  Direktna veza do poruke: 423
29.4.2014 19:01:10   
Anoniman
um, u kom periodu je bilo toliko? i kakva je ta plaza tu? ako se secam u Limenasu bas i nije nesto plaza :(

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 424
29.4.2014 19:19:18   
Anoniman
golden beach - kakva je?

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Svetski dana deteta uz popuste na knjige z...
Svojim najmlađim čitaocima Vulkan izdavaštvo omogućava da dođu do nekih od najzanimljivijih i najboljih dečjih naslova, ...
7 stvari koje deca uče iz braka svojih rod...
Najvažniji odnos u svakoj porodici je odnos između roditelja, a najbolje što roditelji mogu da urade za svoju decu je da...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here