Rosita -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (30.11.2013 16:19:25)
|
Hej mame. Ja grlim mog bebca u fotelji, zavalimo se, mazimo i on zaspi. Dobar je bio proslu noc, dusa :), kuc, kuc. Nego on je meni obicno oko 1,pola 2 sisao i posle setnje spavao, tako da je rucao oko pola 5. Sad hocu to da menjam jer je to kasno, bar do pola 4, 4 da ruca, da bi imao veceru. I dva dana mu dam pre spavanja, jedno dva i po sata nakon sisanja i bas slabo pojede. Nije problem da ne zaspi, da mu se spava ja bih ga pustila, nego nije gladan. Danima ja razmisljam kako da se rasporedimo. A volela bih da lepo jede rucak jer to mu je najkvalitetniji obrok. I najmanje ce da oseti novinu ako mu samo dam pre spavanja, umesto da izbacujem tj.napadam podoj u pola dva, pa da sve tumbam. A eto, on izgleda dva i po sata posle sisanja nije gladan. A nije mali bebac. No dobro, videcemo, treba mozda par dana da se navikne da je tad rucak. Ako jede oko pet, bolje jede, al to kasno. A mozda i nije. Jer leze u devet. Ah mog monologa :) Dolazi mi drugarica, a sutra drag rodjak :) Prastajte na monologu i uzdravlje :)
|
|
|
|