Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (29.11.2013 20:05:18)
|
IZVORNA PORUKA: viktori Bravo! Sekice [sm=smiley27.gif] Znam kako ti je ja sam se i ugojila u dojenju jer sam stalno bila gladna a kad ne jedem kako treba mleka nema dovoljno pa je on non stop na siki i ceka covek da dodje ahhaha on je bas bio krupan i jesan deckonja... joj i kod mene bila ista takva situacija sa dojenjem, ne jedem nema mleka[sm=smiley19.gif] i ja se jos posle porodjaja usvinjila uzas jedan IZVORNA PORUKA: Rosita Jole, pa i ja tako nesto mislim i znam, postoji ta alternativnost u razvoju, kad neka funkcija napreduje da druga stagnira, al regresija, pa dobro, moguca je, bas da razmenim iskustva da bih lakse primenila to na svoje dete. Ima i do zuba, a sto kaze Torbica ima i taj momenat tesis ga a njemu opet ne odgovara. Sve ja to rascivijavam i pokusavam da dokucim. Al da ima ta ponasanja kad se desi neki skok u motorici, ima, to sam primetila. Ja se slazem sa Torbicom da je noc noc, al znajuci D razumem MiLj da posegne za razbudjivanjem. Ja ipak ne bih palila svetlo i sve to, mada me strasno iscrpljuje sve to. Al dobro, procice i to. Kad mu vidim tu nevinu facu i taj krezavi osmeh i tu shashavu kosicu... ne verujem da je to dete od nocas. Fala mame. eh sad imam potrebu da se objasnim za ovo razbudjivanje[sm=jezicek.gif]. Mi imamo vise tipova budjenja. Znaci ima ono kratko kad samo krikne i ja kazem šššš i sve bude ok ona se okrene i nastavi, imamo budjenje gde krene da place i gleda gde sam ja i pruza mi ruke da je uzmem u placu i prestane cim je uzmem ili nekoliko trenutaka posle toga, imamo budjenje kad tapsemo kad se probudimo i orni smo za igru a desilo eto par puta da se probudi kao da je u najstrasnijim mukama i ne pomaze ni nunanje, ni pevanje, ma nista, tu cak ni sisa ne pomaze jer kad je skinem sa sise samo nastavi a nekad u tom bunilu ni nece sisu a kad je drzim ona zatvorenih ociju bukvalno vristi i gura me od sebe. E tad tj u ovom poslednjem slucaju koji nam se desio par puta kad vise nista ne pomaze ja naravno nju razbudim da vidim sta joj je. I ako je razbudim i ona je ok meni je laknulo i posle lepo utone u san bez ikakvih problema posto se smiri kad se probudi. Naravno kao i svako ja procenjujem i stojim iznad kreveca (tako da me ne vidi) i gledam da li treba da je uzmem ili da kazem šššššššš... Kad je Dunja imala tri meseca imali smo periode da prosto nije mogla da se smiri. I mm je meni tad zamerao da se ja previse igram sa njom. Neko je i rekao ako se smeje puno u toku dana da se isto onda bude. Prosto kazem meni je bezveze da sam ceo dan sa njom a da se ne igramo i da se ona ne cereka. [sm=smiley36.gif] Ja smatram da to nije nista lose niti mi je cudno sto se ona tako nekad budi. eto nekad lepo spava a nekad se budi prosto to je tako, mislim kad bude starija da ce sve to prestati. Nije njoj navika da se budi. Imamo lepe periode kad spava celu noc ili skoro celu noc sa nekim kratkim budjenjem. Jole, Torbice vama deca kao da se nikad ne probude ni zbog zuba???[sm=jezicek.gif] Mislim super ako je tako ali eto ja cak verujem da smo mi sa zubicima i super prolazili, dva su nikla nismo ih ni osetili a ovi su prosli uz budjenje i sisanje bez proliva, temperature i slicnog. dunja svaki dan nesto novo radi, ajd tako da kazem. Pa sigurno kao i svako malo dete. Eto i ta nosa, i pranje zuba, i nove igracke, igranje, sneg, otkrivanje sopstvene snage i td. Znaci svako vece ima razloga za budjenje da budemo iskreni heheheh... No otom po tom. Dunja spava jos od pola 8. Mm jos uvek nije stigao tako da sam ja sama. evo svezi vruci cvarci pored mene (tata ih je sad topio) a ja nem leba.Pih znaci opet nista od jela. Nije to ni lose jel?
|
|
|
|