Rosita -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (29.11.2013 12:47:42)
|
Mame, dan. Vidim hrana glavna tema, e pa i ja cu neku proju do dovece da zbrckam. Moj stric je znao da kaze " Sve su pite pitice, al krompiruša je pitac" [sm=smiley36.gif] Jao žene. Nije mi do šale. Noć je bila k a t a s t r o f a. D se probudi oko 12 i žurka. Ništa mu pod milim Bogom ne odgovara. Tu i tamo bi spavao na meni, uz obavezno vrpoljenje svako malo. Cim u krevetac, on u plac [sm=zmeden.gif]. Cak sam ga stavila kod nas u krevet, prvi put, jer ovo je treca noc da to radi i ja sam mrtva. Ranije, budio se, al sisanje ili malo tesenje i nastavi. Ovo sad [sm=smiley13.gif]. Kod nas u krevetu proveo je neka 2, 3 sata, ja sam jako malo spavala za to vreme jer se on nenormalno vrti. A kad se probudi, odmah je u cetvoronoznom polozaju i ako je u krevecu vrlo brzo ustaje. Od kad je ustao on u krevecu samo stoji, non stop, osim kad ga uspavam i spustim, ako imam srece da se ne probudi, govorim o dnevnim varijantama. Opsednut je veranjem uz namestaj i tim svojim fizikalisanjem. Ranije kad vidim da mu se spava, spustim ga u krevetac i znao je cesto i sam da zaspi, sad lije cetvorostuke suze kad mu se spava, grcevito drzi ogradicu i stoji. E sad, ovako paklene noci imali smo kad je sa oko 5 meseci poceo da se vrti u sa stomaka na ledja i obratno. Da li je moguce da to sto je ustao na noge bude faktor koji makar doprinosi ovakvom ponasanju, da ne kazem da ga uzrokuje?
|
|
|
|