RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 8:54:44)

Mi smo obavilw dorucak i sada sedmo na lenjivcu i igramo se...

big mum -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 9:03:12)

Ksena sad samo drmni jednu dobru kafu da dođeš sebi meni je tako skoro svaku noć,klinci plaču ustaju mm hrče[sm=jezicek.gif] otima jorgan.
Drmnem jenu malo jaču i ko nova[sm=smiley36.gif]

Vezano za tuču,ovi moji se makljaju između sebe.Kćerka je jako ljubomorna na sina i stalno galami na njega ,on je ujede jer ne zna drugačije omda ona vrisne pa ga pukne te on vrisne jer ga boli.N ato sve uskočim ja pa ih oboje kaznim.
Ćerka inače neda na sebe takva je i u vrtiću.Odmah vraća ne gleda ko je.Tako sam je i učila.
Oni njih tamo uče da ne smiju vraćati već moraju reći teti pa ona kazni.Onda jedno vrjeme nije htjela da vraća i ja fino kažem teti da je ja učim da vrati.Teta kaže pa narvno da mora vratiti ali nama je neređeno da ih učimo da ne vraćaju.Samo vi njoj recite da vraća jer i ja svom djetetu kažem da vrati.

Ej da moje djete će da progovori ekavicu [sm=smiley36.gif]-obe tete su Srbijanke.
Juče dolazi i kaže mi ajde LEPO da mi postaviš ručak.[sm=smiley36.gif]

Janncica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 9:18:46)

Dobro jutro.
Moze kafa i meni... [sm=smiley1.gif]
Obozavam kad ustanem pre S.Mir i tisina u kuci.J gleda crtace,ja citam novine na netu i pijuckam kafu. ah.... [sm=smiley36.gif]

anajid -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 9:19:47)

Dobro jutro mame,mi obavili dorucak,djeca se igraju ali ih stalno drzim na nisanu.Non stop se penju i to me izludjuje ne mogu ni u WC da odem.Boze sta za rucak danas,kako me to nervira.Volim da kuvam,ali vise ne znam sta.
Sutra idem na slavu,vodim samo Andriju jer od ovih hajduka ne mogu sjesti ni 1 min.
Danas nam stizu nove bebice koliko vidim[sm=bravo.gif]

Janncica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 9:25:18)

anajid zeno pa gde si ti? [sm=smiley31.gif] [sm=smiley27.gif] Nema te 100 godina.
Ljubi lepotane majkine.

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 9:31:54)

Eh neka stara ekipa ovde...heheh...anajid mogu misliti kako ti je,ja se sa ovom mojom jednom borim...hehehe...janncice uzivaj dok mozes

jovicaa -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 9:44:55)

anajid[sm=smiley31.gif]
sigurno je zurka sa blizancima, ja i sa ovo dvoje mojih pa poludim nekad.
aleks nam je jako slab danas, ne moze glavu da digne sa jastuka [sm=smiley13.gif] nista ne jede.... a juce bili kod pedijatra kaze nista, neka viroza... bas mi ga je zao, valjda ga je ta silna visor temp. iscrpela.
danas mi dolazi mama, bice tu do utorka, malo da nam pomogne.. mada u ovom malo stanu se samo napravi guzva, ali opet pomoc je pomoc.
mene pocinje da izludjuje to sto aleks sad po celu noc spava sa nama u krevetu, nema sanse ni na pet minuta da ode u svoj krevet, a za sve je kriv mm koji mu je to dopustio [sm=hudicek1.gif] a ja vec nocima ne mogu da se odmorim.. moracemo to nekako da regulisemo.

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 9:47:06)

Joj jovice da nam aleks bude ato pre dobro kao i sva decica...

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 9:59:14)

Dobar jutar
Mm me pustio da spavam[sm=bravo.gif] on i T ustali, jeli..i sad ode mm da radi a ja preuzimam...
Danas ćemo do kume da joj čestitamo rođendan..ne znam još kad doduše...
Evo moja kifla se ukakila uuufff al smrdoćka[sm=smiley34.gif] i popela mi se uz stolicu gde sedim i viče Aaaaaa...odoh da je presvučem

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 10:19:38)

Heheheheha...smrdavci mali...moja dusica spava,prepodnevna dremka,danas malo ranije nego inace ,ali dobro...vec cemo se prilagoditi...

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 10:32:32)

Dobro jutro mame...vidim da neki spavaju prepodnevnu dremku a neki se oslobađaju viška[sm=smiley36.gif] Moji su se od jutros uspavali,jedva sam stigla da ovu veliku šmizlu spakujem za trening,jurila sam po kući kao raketa,daj šta će obući, šta će doručkovati...MM mi otišao da odveze sveki do njenog rodnog sela tako da ću do posle podne biti sama sa vragolanima,a još će nam se pridružiti i drugarica sa košarke...biće opet igranka bez prestanka

Anoniman -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 10:37:40)

IZVORNA PORUKA: big mum

Ksena sad samo drmni jednu dobru kafu da dođeš sebi meni je tako skoro svaku noć,klinci plaču ustaju mm hrče[sm=jezicek.gif] otima jorgan.
Drmnem jenu malo jaču i ko nova[sm=smiley36.gif]

popila sam kafu, al nisam mnogo bolje [sm=jezicek.gif] ko mi kriv kad gledam tv do kasno, da sam barem ranije legla...stavila jednu turu vesa, skinula sta se osusilo od prethodne, potopila neki stonjak u vanish, cekam mm da donese meso da pravim rucak...

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 10:45:18)

Prva dremka počela[sm=bravo.gif]
Sad ja da doručkujem, pa da nastavim sa kaficom...
Kumovi bolešljivi, pa nećemo do njih..neki drugi dan...eto ljudu lepo javili..tj kumu zapušen nos, a kumi grebucka grlo..ništa strašno , al opet ne treba čačkati mečku...

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 10:45:20)

Evo zene i mene! Odvela decu na radionicu, pokupila sociva, jeee, i sad sam sva u cudu! Ne mogu vam opisati, vidim odlicno ali mi je toliko cudnooooo...Sad cu bebca da stavim na spavanje, inace smo ustali u 7 i 45, sto je odlicno, [sm=smiley1.gif] Jos malo pa kuhinja...

mama micki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 10:59:58)

Dobro jutro i od mene. Mi jutros ustali oko 8, pa sad mogu da kažem da sam se malo odmorila. Sad sam došla iz nabavke pa još malo na spremanje ručka. Sarita se igra, pa ću sad jednu kaficu da popijem. Opet je ružno vreme, baš duva vetar, ništa od šetnje[sm=smiley13.gif]
Lep dan vam želim mame!!!

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 11:10:46)

I ovde je jako hladno,smrzla sam se jutros dok sam otišla u prodavnicu po hleb koja je na 3 min od kuće...u našoj ulici baš duva i nekako i kad u drugim ulicama nema vetra ovde ga ima...ponekad u šali kažem bolje da se umesto Niska zove Ulica Vetrova[sm=smiley36.gif]
Mi sada nešto crtamo...Stefan nešto škraba a Viktor crta jedan veliki cvet

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 14:25:30)

Cao devojke!
Mi obavili kupovinu za kucu, sad rucamo a veceraaas... idemo na konceert [sm=bravo.gif]

anajid -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 14:40:06)

E drage moje,slabo stizem ista osim nahraniti djecu i zadovoljiti njihove potrebe[sm=smiley36.gif]
Tu sam,virnem svaki dan ovde malo,ali ne stignem pisati.
Moji presli na jedno spavanje,tako da sad svi spavaju oko 13h-16h.Andrija nekad spava nekad ne.Ja za to DRAGOCENO vreme zurim da popijem kafu na miru,nesto napravim za jelo,ves i ostalo,tako da eto zurka svaki dan.

[sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 14:46:27)

Meni mm sad došao i sda treba da jedemo pa da nešto poradimo po kući a možda pre toga odemo do komšija na jednu kafu

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 16:18:07)

Móji dremaju a mogla bih i ja al mi se nesto ne da. Lezim al ne dolazi san na oci. Nisam navikla da spavam po danu. Slusam prognozu. Sneg u utorak i kazu za 15 stepeni pad temperature. Krece zima. Dolazi mi drugarica iz amerike 27. Dec tako da cemo ona i ja sa Dunjom na deda mraza. Jaó jedva cekam da dodje.

viktori -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 17:20:37)

juhu zenice sta je ovo poslepodnevna dremka za kevice [sm=smiley36.gif]
nema vas...
mi napokon raspolozeni tj ja [sm=sloncek.gif] bili na cuvenom snimanju glavice i naravno sve je odlicno
decko je celo snimanje citao sa mamom slikovnicu dr mu je rekao da je prava pametnica a n ga gleda sirom otvorio oci kaze mu dr ti nemas pojma koliko si sladak pametnice mala [sm=smiley1.gif] i on se kao postidi
jao kad nismo crkli od smeha
sad cemo da spremamo grizic al sa kruskom zivela tasta Jole!!!
ljubimo vas sve odosmo malo da se kolektivno gnjavimo

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 18:33:24)

Joj viktori divno sto je sve kako treba...bravo...mi smo ceo dan cunjali trazim ivi haljinicu za krstenje,nnikako da pronadjem...

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 18:39:38)

Viktory divno što je sve uredu, sada možete opušteno da gnjavite i mazite
Mi došli kući i mm i ćera polegali a ja i vragolani se jurimo po kući

Rosita -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 18:44:40)

Super Viktori!
Ja evo u svojoj fotelji a D dremka malo kod mene, al sad cu da ga budim, pa jedno dva sata druzeraja, kupanjac i spavanjac. Ovaj mali drem mu je potreban, tako se nekako rasporedio. Stize zima "ko ostra sablja" sto bi moja baba rekla :)

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 18:52:02)

Viktori super za zeta[sm=bravo.gif]...iako smo zanli da je sve ok..naravno da je trebalo proveriti...a za državu nemam reči..gde će im duša...
adulence kad je krštenje našoj drugarici medenici[sm=smiley1.gif]
Rosita nek ti je baba živa i zdrava 100 godina..super joj je izreka[sm=smiley36.gif]..prvi put čujem

T se opet mazuckala sa mnom nekih 20 min..ja se izvinjavam ako smaram...al meni je to novost[sm=smiley4.gif]
Ručak dobila gotov danas...pa sam napravila pitu s jabukama (doneli svekijevci šleper iz sela[sm=smiley36.gif]) suvim grožđem i orasima i jednu rolnicu bez oraha za T..peče se..pa ce ona imatu ujutru slatki doručak..

Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sledeća stranica >   >>