RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 20:07:03)

15.decembra je krstenje bas se radujem,samo nikako da nadjem tu haljinicu i da u miru cekam...hehhee...nego kupih ebi danas suknju,pa mora i mama malo da se picne...

mama micki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 20:15:36)

Adulence, kako si uspela da zakažeš krštenje Ivi, s obzirom da je tada vreme posta? Zanima me pošto su meni rekli da nema venčanja i krštenja za vreme posta. Sari je rođendan 03.12.

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 20:20:27)

Aaaaaa, pobegla porukaaa, pih!
Uglavnom, tajkan nam je radio neku izolaciju u potkrovlju pa sam ja sa klincima imala celodnevni program. Cak sam uspela helankice ceri da sasijem , taman uz tuniku od sinoc, jako je slatka, uslikala sam je pa cu okaciti. [sm=smiley1.gif] Ljubac svima

Anoniman -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 20:20:35)

Cao mamike sta radite? Ja uspavljujem Filipa pa cu i Hanu. Danas sam imala puno obaveza,sutra mi dolazi mama u goste jedva cekam[sm=bravo.gif]
Adulence kakvu haljinicu trazis? Moja Hana je imala malu vencanicu na krstenju bas mi je bila slatka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 20:27:40)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Isto[sm=hudicek1.gif] a sad mi mrsko da kucam s telefona. D paja,mm otišao da nam kupi sladoled.Mrzí me da vadim stari lap top a na novom se mm ígra pa mu ostao ukljucen

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 20:35:00)

u nasoj crkvi hoce da krste...otisla i pitala,oni su mi uredno zakazali...

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 20:40:01)

pa neku kao malo elegantniju ali ne kao vencanicu,to mi je bas preterano za moj ukus i bas bezim od toga,jer kad udjem u prodavnicu trazim haljinicu za krstenje oni paf mini vrncanice....to nije po mom ukusu,no ukusi su razliciti...
IZVORNA PORUKA: mimahana

Cao mamike sta radite? Ja uspavljujem Filipa pa cu i Hanu. Danas sam imala puno obaveza,sutra mi dolazi mama u goste jedva cekam[sm=bravo.gif]
Adulence kakvu haljinicu trazis? Moja Hana je imala malu vencanicu na krstenju bas mi je bila slatka

Moiraina -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 20:41:38)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Isto[sm=hudicek1.gif] a sad mi mrsko da kucam s telefona. D paja,mm otišao da nam kupi sladoled.Mrzí me da vadim stari lap top a na novom se mm ígra pa mu ostao ukljucen

Ja kada nešto malo duže otkucam, obično pre slanja iskopiram poruku i onda ako i ne uspe da pošalje, samo uradim "paste" i pošaljem [sm=smiley1.gif]
Meni je dan bio grozan, nisam ništa stigla da uradim, sada me čeka gomila posla a nikako da se nakanim...

mama micki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 20:42:22)

Kod nas neće, a baš mi je krivo[sm=smiley13.gif]
Hvala na odgovoru. Ima na sajmu štand sa tim haljinicama i platnima za krštenje, ima lepih belih haljinica sa raznim motivima, ja sam tamo kupila starijoj ćerkici za krštenje...možeš da pogledaš.

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 20:44:57)

Mi smo se danas izigrali nismo ništa specijalno po kući radili,jednostavno smo se ceo dan igrali,malo išli do komšija i to je to...prođe i ovaj dan,ja sad razmišljam pošto najavljuju loše vreme od ponedeljka da potražim na spratu zimsku opremu[sm=smiley1.gif]

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 20:48:49)

eto vidis to nisam znala,tamo kao na bazaru...
a u kom si delu grada?ako nije tajna
IZVORNA PORUKA: mama micki

Kod nas neće, a baš mi je krivo[sm=smiley13.gif]
Hvala na odgovoru. Ima na sajmu štand sa tim haljinicama i platnima za krštenje, ima lepih belih haljinica sa raznim motivima, ja sam tamo kupila starijoj ćerkici za krštenje...možeš da pogledaš.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 20:49:56)

Pretpostavljam da ti izbaci onu dugačku poruku... samo idi desni klik mišem i idi na back, vratiće ti se poruka pa je iskopiraj, zatvori taj prozor i otvori novi u koji iskopiraš tekst.

Ana RR -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 20:53:04)

Mi se borimo od juče sa temperaturom.. neće ispod 38 nikako. Sirup ne pomaže, tuširanje, obloge.. kao da ništa ne radim, temperatura samo raste. Oko 7 je zaspao, pipnem ga-gori. Izmerim 39,5. Brzo ga razbudim, istuširam, rashladim malo, tražio mleko, ja mu smućkala i zaspao ja čim je popio. Malopre sam merila, ima 38,8.

Juče smo bili kod doktorke, sve je ok, danas proverili urin, nikad bolji, tako da pretpostavljamo da je ona trodnevna viroza.

mtajcica83 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 21:00:50)

IZVORNA PORUKA: Ana RR

Mi se borimo od juče sa temperaturom.. neće ispod 38 nikako. Sirup ne pomaže, tuširanje, obloge.. kao da ništa ne radim, temperatura samo raste. Oko 7 je zaspao, pipnem ga-gori. Izmerim 39,5. Brzo ga razbudim, istuširam, rashladim malo, tražio mleko, ja mu smućkala i zaspao ja čim je popio. Malopre sam merila, ima 38,8.

Juče smo bili kod doktorke, sve je ok, danas proverili urin, nikad bolji, tako da pretpostavljamo da je ona trodnevna viroza.

Ana vjerovatno je to..Drzimo fige da sto prije prodje.

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 21:06:03)

anci da nam mare bude sto pr bolje...

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 21:08:49)

Ana RR to vam je sigurno viroza čim T neće da spadne, koliko se ja sećam reči naše dr. te viroze budu po tri dana sa visokim T ,ako ima više od tri dana T onda neznam šta može biti,a sa obzirom da su vam rezultati dobri onda pretpostavljam da će biti sve OK

jovicaa -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 21:29:30)

ana i aleksa bas muci visoka temperatura, vec cetvrti dan... drzim vam palceve da prodje sto pre.
da li znas da na tri sata naizmenicno mozes da mu dajes brufen i febricet? i to onoliko ml koliko iznosi polovina njegove kilaze... ovom metodom se uvek obori.
posto je dosla moja mama, mm i ja idemo u grad veceras, svako sa svojim drustvom, nadam se da ce biti dobar provod, mada sumnjam da u ovom zrenjaninu ima provoda...
mm je vec otisao, a ja cekam drugaricu..
jao sta nam aleks radii sa spavanjem pa to je sou, evo sad je mama legla sa njim da ga uspava, a beba se sama uspavljuje u kolicima u dnevnoj sobi. ali mora u kolicima zato sto ima jako lak san i ne moze da zaspi od aleksa... haos

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 21:35:07)

jao jovice,divno izlazis,lepo se provedi...
IZVORNA PORUKA: jovicaa

ana i aleksa bas muci visoka temperatura, vec cetvrti dan... drzim vam palceve da prodje sto pre.
da li znas da na tri sata naizmenicno mozes da mu dajes brufen i febricet? i to onoliko ml koliko iznosi polovina njegove kilaze... ovom metodom se uvek obori.
posto je dosla moja mama, mm i ja idemo u grad veceras, svako sa svojim drustvom, nadam se da ce biti dobar provod, mada sumnjam da u ovom zrenjaninu ima provoda...
mm je vec otisao, a ja cekam drugaricu..
jao sta nam aleks radii sa spavanjem pa to je sou, evo sad je mama legla sa njim da ga uspava, a beba se sama uspavljuje u kolicima u dnevnoj sobi. ali mora u kolicima zato sto ima jako lak san i ne moze da zaspi od aleksa... haos

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 21:36:37)

Ana, hvala ti puuuuno! Ja se uvek iznerviram sto na tom prozoru nema back, a nisam znala da na desnom kliku ima! [sm=smiley31.gif] Da vam brzo prodje temperatura..[sm=hudicek1.gif]
Moiraina, nekad se set_im a nekad i ne..
Jovice, popij jednu i za mene! [sm=smiley1.gif] Lep provod!

jovicaa -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 21:36:46)

hvala adulence[sm=smiley31.gif]
poljubac za ivu i tebe!
gde su mamice, nema ih nigde?
zene dokusurice me ovo sa spavanjem decjim, potpuno mi daje jasnu sliku da u sledecih pet godina minimum nije vreme za trece dete.

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 21:39:30)

Ja ne znam Jovice sta bih da imam taj problem...Zato se nismo ni dvoumili oko male razlike... Ajde, sad lepo u provod i nemoj mnogo o deci da mislis, opusti se!

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 21:45:44)

Jovice lepo se provedi .Mi sada svi porodično gledamo Tvoje lice zvuči poznato i komentarišemo[sm=jezicek.gif]

Ana RR -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 22:01:31)

Zvala sam halo bebu za savet, rekoše mi da treba da mu dajem veću dozu brufena. Ja sam mu davala po uzrastu (2,5ml) ali po kilaži on treba da pije min 4ml a max 8ml. Dođe mi da se zveknem po glavi. Rekla je da mu dodam razliku, dala sam mu i čekam da vidim da li će početi da pada.

Jovice, u apoteci rekoše mm da ni slučajno ne kombinujemo različite sirupe mada znam da mnogi to rade. Ja nemam iskustva sa tim, ne znam.

Lepo se provedi, inače.

Sanchy -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 22:11:28)

Moja snaja bebi kada ima visoku temp.daje cepice,nijedan sirup ne pomaze,pa probaj,,M.je samo jednom imao t. i to 38.5..od jedne doze eferalgana je spala i to je bilo to sto se t.tice,,

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 22:20:59)

Ja kad moji imaju T veću od 38,5 pored sirupa ih obavezno izmasiram i rastvorom alkohola i vode...znači tuširanje mlakom vodom ,ne vrućom,onda izmasiram sa alkoholom i po potrebi dajem sirup.
Moj najmlađi igra uz nastupe sa Tvoje lice zvuči poznato a mi mu umiremo od smeha[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sledeća stranica >   >>