RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 21:47:09)

Hahaha i meni Dunja pokazala srednji prst hahahaha

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 21:51:28)

Hahahaha eto ti ga na[sm=smiley36.gif]
Janncice super za drugara malog[sm=bravo.gif] a za tm ne znam šta da ti kažem...možda oklagija[sm=jezicek.gif]

Janncica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 21:52:52)

IZVORNA PORUKA: jole82 RR

Janncice super za drugara malog[sm=bravo.gif] a za tm ne znam šta da ti kažem...možda oklagija[sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif] verovatno

Rosita -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 21:59:15)

Vala i ovaj moj je maza prava. Evo uspava se sad, sve kasnije mu se leze tj.spava, samo sparta po podu kao navijen. Kad god se spustimo i mm i ja na pod, on nas tretira kao namestaj uz koji se pentra :) Smesan je skroz. A sa ponosom mogu reci da kad brblja, najvise brblja ma-ma, ljubi ga majka :)

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 22:00:05)

Jao Jole sad si me podsetila, Dunja cim je izasla iz mene posrala babicu,onda je i tokom pregleda pedijatra usrala,ja mislila da ce moje dete biti serulja a ja sad cekam kaku ko ozeblo sunce[sm=jezicek.gif]

milicicak -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 22:00:11)

Vece mame [sm=smiley1.gif]
mini buba i ja danas bile u parkicu, davno nismo bas smo se lepo ljuljale i set_ale...
posto se gospodjici ne svidja lak koji mi je trenutno na noktima, odlucila sam da ga skinem i evo, skidam ga cini mi se satima... mnogo tesko se skidaju ove sljokice [sm=smiley36.gif]
a sto se mazenja tice, paa moje dete je pocelo da se mazi tek kad je krenulo u vrtic... od pocetka nije dala da se nosi i ljubi i drzi... sad ume da me zagrli i stavi glavu na rame a u retkim situacijama hoce i da me poljubi [sm=smiley36.gif]

ica82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 22:19:03)

Dobro vece mame,
ja nisam dugo bila...ali vidim ima mi pozznatih ovde [sm=smiley1.gif]
Inace isprobavam jesam li dobro preuredila tiker [sm=smiley36.gif]

I uspela jeeee [sm=bravo.gif]

Rosita [sm=smiley31.gif] Vidim vec puzite, superiska, moj svrcalone jos uvek ne ume stabilno ni da sedi, malo sedi pa se izvali pozadi, na stranu ili kljuca napred

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 22:29:12)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Jao Jole sad si me podsetila, Dunja cim je izasla iz mene posrala babicu,onda je i tokom pregleda pedijatra usrala,ja mislila da ce moje dete biti serulja a ja sad cekam kaku ko ozeblo sunce[sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif] E baš si me nasmejala M i Lj,kod mene jo obrnuta situacija ,nisu baš nešto kakili posle porođaja ali zato su sad kao grlice,ovaj najmlađi sada je haos,redovno po tri puta na dan.
Ja sad ispratila goste...deca su jedva izdržala koliko im se spavalo,ali šta ću nemogu ljude isterati iz kuće

Maslacak15 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 22:33:55)

Zdravo mame[sm=smiley1.gif]. Mi smo po obicaju tesko komirani i zalepljeni za sofe cim klinci zaspu... S njima je uvek celodnevni fitnes.

Rosita odmah da te upozorim da se psihicki spremis, kad je malisa savladao krevetac, a po tvom opisu pentra se i uz vas kad sednete na pod sledeca stavka je uspravljanje uz namestaj. I to moze da se desi jako brzo tipa vec sutra ili za nekoliko dana. Zurka pocinje[sm=smiley36.gif].

serpica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 22:36:39)

Eh prodje i ovaj dan...manje naporan nego juce...i sad bih da citam sta ovde ima novo ali glava mi pada..
Maslacak[sm=smiley31.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 22:51:38)

Ico draga, dobrodosla, sto godina :) Ne puzi pravo moj bebac, nego vojnicki, tj. nesto izmedju pravog i vojnickog, ne vuce se nego koordinise ruka- noga, al stomak mu pada :) No na taj nacin brzo prosparta po stanu (doduse, nasih skromnih 40 kvadrata:)
Maslacak, na gotovs :)

Moiraina -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 22:53:37)

IZVORNA PORUKA: jovicaa

hahaha jole zatisje pred vikend[sm=smiley36.gif]
ja sam sad poludela aleksandar toliko maltretira maksima, da to postaje nedopustivo[sm=hudicek1.gif]

Ovako je i kod nas. Stariji samo vreba priliku da počupa, gurne, stegne mlađeg, iskreno ne znam kako da se postavim [sm=smiley13.gif] Doduše to je počelo otkako je mlađi malo stasao, stalno otima starijem igračke, gura ga... Pre neki dan ga je gurnuo tako jako da je ovaj udario glavom u radijator (prosto mi je neverovatno da bebac od godinu dana tako jako gurne dete od 3 godine) Kad se već sada stalno tuku, kako li će tek biti kada još malo porastu... [sm=smiley13.gif]

ica82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 23:02:25)

Kad se već sada stalno tuku, kako li će tek biti kada još malo porastu... user posted image

I ja o tome cesto razmisljam, kad vec sada ume da otima igracke i kaze to je moje!!!

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 23:08:10)

ico welcome back[sm=bravo.gif]
Žene odoh i ja [sm=zaspan.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 23:09:38)

Jole [sm=jezicek.gif], zloco jedna! [sm=smiley4.gif]
Ja sam ipak zavrsila tunikicu pa ce ova moja da se upiski sutra ujutro kad je bude videla!
Sto se tuce medju decom tice,moja je nevidjena sreca sto je Djole bas dobrica, on kuka i zove mene kad je problem... Ne tuku se, sreca! Ja mu drvim, kao i njoj - beba nema pojma nemoj da ga cujem, ima da vas sredim! I stvarno me zovu, e sad to je ona druga strana, mamaaaaa, ali, ne reagujem naravno za gluposti.
Otisla, jos neke pogacice sto nadolaze nocu da smuljam to je par minuta i horizontala.
Ljubim

Sanchy -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 23:27:03)

Ja nemam puno drugarica sa decom tako da M.retko nekako vidja decu,,od sestre mali je vec pred skolu a malecka ima cetiri godine i malo je agresivnija pa se s njom nesto i ne igra..inace kada mi vec dodje neko u kucu ko ima dete slicnog uzrasta M.je veoma druzeljubiv ,daje im igracke,gleda sta rade,dodaje a oni ga ne konstatuju[sm=zmeden.gif]..to mi uopste nije jasno..od drugara mali ,stariji godinu dana,prvo ga uopste nije konstatovao a onda je krenuo da mu otima igracke,,kako koju M.uzme on mu zgrabi ..M.nije reagovao,tipa da je plakao i slicno,uzeo bi drugu igracku e u jednom trenutku mu je taj klinac pokusao da otme Tomasa,sto je omiljena igracka bebca i M.ga je tresnuo sa njom po glavi,mrtav ladan,,ovaj se bas rasplakao a M.kao nista,gleda ga..ja to nisam videla a mm.nije reagovao uopste,posle mi je ispricao i kaze sta me briga ovaj mali je stariji i jos se ponasao bas bezveze prema M.,..ne znam uopste da li je u pravu ili nije[sm=zmeden.gif],,mislim nije u redu sto ga je tresnuo ali kako drugacije da se odbrani kad je klinac jaci i stariji,ako ga ucim mama ce to srediti nije to lepo,ti daj sve a drugi neka ti otimaju,nece dobro proci sutra kad krene u skolu,jer koliko vidim tamo vlada zakon jaceg i sposobnijeg za marifetluke sto bi se reklo...klinac od moje frizerke je jako lose prosao u prvom razredu,strasno su ga maltretirali klinci iz odeljenja ,toliko da je poceo da muca ,vrlo su tesko to ispravili

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 23:38:55)

Sancvhy strašno je šta rade i kako se ponašaju deca danas u O.Š., ja sam se danas baš potresla kada sam bila na savetu roditelja,svaki put kad odem na te sastanke meni posle treba sat vremena najmanje da se smirim,još nam direktorica kaže da se naša deca i dobro ponašaju u odnosu na onu decu iz gradskih škola,mi se računamo kao seoska škola...ali kada čujem šta su u stanju deca da urade jedni drugima i kako se ponašaju baš se potresem

Sanchy -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 23:45:07)

I ja se potresem,jer ce brzo doci vreme da i on krene u tu skolu a onda sve zavisi od toga kako smo ga pripremili za takoreci agresivnu sredinu,nazalost cini mi se da je rec agresivna, prava u danasnje vreme[sm=smiley13.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 0:39:24)

Jao mame ja više nemogu...odoh i ja na spavanje....laku noć

serpica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 6:53:34)

Dobro jutro mame[sm=kava.gif] za sve ranoranioce[sm=smiley1.gif]
moji svi spavaju a ja da zavrsim po kuci pa da se spremam za kaficu sa ringerajkama[sm=bravo.gif] samo da nas vreme posluzi

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 6:56:33)

Dobro jutro mi se opet naspavali[sm=bravo.gif], evo jos paja dusa moja. I mm paja a ja odavno budna. Cituckala sam na rr. Dosli nam vec radnici. Jao kolko se radujem vikendu tolko se i ne radujem. Uvek imam gomilu posla[sm=smiley29.gif].

Inace juce mi je bila drugarica sa svojim malim koji je par dana stariji od Dunje. Mnogo je manji od Dunje ali je zilav, sunce ti... sitan je al bas je zilav. Hoda on naveliko a Dunja se nervira jer ne moze da ga stigne hihihih... Trut moj mali. Teska guzica. Inace nas dve se znamo iz neke price ranije ali smo pocele da se druzimo kad smo zajedno krenule u skolu za trudnice.

Joj sve mi dosadno jer ovi moji pajaju. Ne znam sta cu sa sobom[sm=smiley36.gif]

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 7:25:42)

Dobro jutro i od nas dve,evo moja devojcica lista knjizice svoje,a ja cu da se bacim na spremanje dorucka...zelimo vam lep vikend svima...

Anoniman -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 7:32:42)

Jutro mame ko kuva kafu?
Mene grebe grlo i sva sam nikakva! Danas imam gomilu posla,mama ce mi doci u goste sutra pa hocu da poradim sve danas da mogu kad dodje da budem mirna što se tice pranja,peglanja i spremanja

big mum -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 8:41:20)

Jutro mame[sm=zaspan.gif].Evo od mene

[img]http://www4.slikomat.com/13/1123/gav-562583.jpg[/img]

Baš sam se lijepo naspavala.Klinci ustali oko 7.30h.Doručkovali su,eno ih sad prave šator od deke i stolica.Lampa Helooo kitty i sudići.I ja sam voljela ovu igru kad sam bila djete.

Ručak sam napravila juče,tako da sam sa te strane mirna.Moram na šišanje ,kosa mi je prerasla ličim na [sm=lev.gif]

Anoniman -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (23.11.2013 8:41:35)

dobro jutro! tako smo grozno spavali da bih se mogla istresti i u negativnu energiju. povrh m placa u snu, bolelo me grlo, mm mi otimao jorgan, a u 3.30 je ladno odzvonio moj mobilni dva puta do kraja i to je zvao neko bez identifikacije na moj srpski broj (koji uopste ne koristim), samo sam stavila na mute, ali me iznerviralo.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sledeća stranica >   >>