Sanchy -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 23:27:03)
|
Ja nemam puno drugarica sa decom tako da M.retko nekako vidja decu,,od sestre mali je vec pred skolu a malecka ima cetiri godine i malo je agresivnija pa se s njom nesto i ne igra..inace kada mi vec dodje neko u kucu ko ima dete slicnog uzrasta M.je veoma druzeljubiv ,daje im igracke,gleda sta rade,dodaje a oni ga ne konstatuju[sm=zmeden.gif]..to mi uopste nije jasno..od drugara mali ,stariji godinu dana,prvo ga uopste nije konstatovao a onda je krenuo da mu otima igracke,,kako koju M.uzme on mu zgrabi ..M.nije reagovao,tipa da je plakao i slicno,uzeo bi drugu igracku e u jednom trenutku mu je taj klinac pokusao da otme Tomasa,sto je omiljena igracka bebca i M.ga je tresnuo sa njom po glavi,mrtav ladan,,ovaj se bas rasplakao a M.kao nista,gleda ga..ja to nisam videla a mm.nije reagovao uopste,posle mi je ispricao i kaze sta me briga ovaj mali je stariji i jos se ponasao bas bezveze prema M.,..ne znam uopste da li je u pravu ili nije[sm=zmeden.gif],,mislim nije u redu sto ga je tresnuo ali kako drugacije da se odbrani kad je klinac jaci i stariji,ako ga ucim mama ce to srediti nije to lepo,ti daj sve a drugi neka ti otimaju,nece dobro proci sutra kad krene u skolu,jer koliko vidim tamo vlada zakon jaceg i sposobnijeg za marifetluke sto bi se reklo...klinac od moje frizerke je jako lose prosao u prvom razredu,strasno su ga maltretirali klinci iz odeljenja ,toliko da je poceo da muca ,vrlo su tesko to ispravili
|
|
|
|