Rosita -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (22.11.2013 11:33:59)
|
Ćao žene. Kod nas baš neko blesavo jutro. D se nešto razvrištao kad sam pokušala da mu dam čaj, nije hteo, a posle opet neraspoložen, ja reko" biće belaja za doručkom, pogotovo što je zadoručak imao šljive sa palentom i grizom (i to neke od 200 kinti, velike ko mandarina, još me momak ubedjivao kako su slatke, a nisu, sram ga bilo kad je našao da zeza majku maloletnog deteta [sm=jezicek.gif]) elem već ih je jeo,al tu mora da se doda neko sladje voće da bi imalo neki ukus, ajd dodam ja maaalo banane, s obzirom da je izbegavamo, al ukus i dalje bezveze. Dobro, računam, šta da radim, verovatno neće hteti. Kad on solidno pojeo. Onda mu se prispavalo i ja ga stavim u krevetac dok raširim veš. Širim ja veš i nešto pričam, ulazim povremeno sa terase da vidim šta radi. U jednom momentu ga ugledam kako stoji i drži se za ogradicu. I stajaše on tako jedno pola minuta, onda se strovalio al ne pušta avaza [sm=smiley36.gif]. E kad je provalio to uspinjanje, zaboravi na spavanje, pa je još koji put ustajao, pričao nešto, valjao se i sad konačno zaspa. A ja moram brzom brzinom da jedem i njemu ručak da spremim, jerbo planiram da izadjemo u šetnju. Velik pozdrav [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|