RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 18:06:15)

Jole upravu si ,jesam malo odremala .....a sada spremam nešto treba neki prijatelji da nam dođu...mada vidim da RR mame sada odmaraju[sm=modriCrtici.gif] pauza pred večerašnje spremanje dece[sm=smiley36.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 18:10:50)

Svaka tebi čast što sve stižeš sa troje dece...i da spremaš za goste i da čavrljaš na RR[sm=bravo.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 18:46:58)

Pa spremam i kuckam u isto vreme,a imam i sreću da mi najmlađi sin spava, ali me pomalo i strah da li će večeras spavati[sm=zmeden.gif] Dovela ga moja mama iz vrtića,ručao i gospodin legao na krevet i zaspao...ima već 2 sata kako spava[sm=smiley13.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 18:50:09)

Moja nije neki spavač danas[sm=smiley13.gif]...prepodne sat i evo popodne pola sata...al ne buni se..jednostavno joj se danas ne spava..

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 18:58:11)

Ja mog dasu urekla,evo ga sad se probudio uplakan,još mu se spava ali se probudio...sada će mu trebati jedno pola sata da dođe u normalu.....[sm=smiley36.gif] ali to mu ništa ne smeta da se odmah baci na tople mekike[sm=smiley1.gif] dohvatio jednu iz činije,seo na krevet i prekrstio noge[sm=smiley36.gif] i polako jede[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 19:44:00)

Ispekla 5 pizza za veceru i sve smo stukli, tajkan kupa decu a ja virim i klopam. [sm=smiley1.gif]
Adulence, naravno da hoces![sm=smiley1.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 20:42:38)

Vecer. Mi danas bili napolju od 12 do 7, isli da gledamo nesto u Aksi pa kod prijatelja. Odmah da kazem, nije mi prijalo. D je spavao 15 min sveukupno, zezao me sa jelom, ispolivao se, garderobu zaprljao i nije kakio. Natezao se, samo brabonjcic. Krivim juvitana vocnu kasicu, ubacila sam malo kupovne jutros u nasu osnovnu kasu, meni ta kupovna iskreno imala odvratan ukus. Umorila sam se jako. Uspavljujemo se pa idem da jedem, da nesto minimalno uradim i nadam se da legnem. Huh. Laku vam noc.

Anoniman -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 20:54:21)

Mene Filip zeza sa spavanjem nekad mu se spava u 7 nekad u 9 kao danas nikako da se uskladi. a danju je uzas 1h odspava u tri puta

big mum -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 21:08:01)

Veče[sm=smiley1.gif]

Nemam puno vremena pa ponekad svratim.

Sinoć je S.jako teško zaspao.Budio se cjelu noć ,plakao i držao se za uho.Samo je plakao i plakao.I tek negdje oko 04h se smirio.
Ustanem oko 07 h.Spremim klince i pravac zubaru.Ćerka me već 4x cima te neće da popravi zubić.Prvi put je bila super ali sad ne znam šta sse dešava.
Naravno ni ovaj put ništa .Toliko me naljutila i izgalamila sam se na nju kao nikad.Najgore jer sam morala voditi i malog po onom pljusku jutros.Ovedem nju u vrtić,pa sa njim na kafu.
Vratim se kući da umem njegovu knjižicu a on zaspe.Probudim ga,odvedem na pregled.HB ništa dg-nemiran san prouzrokovan dnevnim aktivnostima

Brže kući ,sklepam ručak.Utom MM s posla.Mali zaspao.Trk po Sofi u vrtić,Vratim se.Naložim kamin,pomotam kamaretinu veša.Dam djeci ručak.
Strahinju nemogu nahraniti,on samo jede i jede.A mršo pravi.
Muž odvede Sofi na engleski,okupam malog ,spremim njihovu sobu i eto Sofi.
Okupa se sama,sklonim iza nje.Dam joj večeru i brat joj se naravno pridruži po 5x[sm=smiley36.gif]Evo ga sad jede mandarinu i skače po kući.

Odo ga smirivati .

Laku noć mamike

jovicaa -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 22:01:19)

mene grlo i dalje zeza, bila kod doktorice, kaze misli da je mozda streptokok, dobila sam neki jaci antibiotik, mrzim ant[sm=hudicek1.gif]
ali samo da me prodje vec mi ide na zivce to sa grlom.
bebac lepo zaspao u krevetcu ,a aleksandar baza po kuci, stalno ustaje i set_a, ne znam sta vise da radim

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 23:25:19)

Ja sam konačno uspavala decu i sada mogu malo da odahnem....malo ću i ja da se izbanjam i pravac krevet

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (5.11.2013 6:03:54)

Noc manje vise prosla ok uz samo jedno budjenja ali se osecam jos vise slomljena jutros nego juce. MM me pustio da popijem kafu dok on ne krene na posao pa evo pijuckam i smisljam sta cu za dorucak beki da pravim. Juce smo beka i ja bas puno radile dosta smo vesa sredile (konacno) ali imam jos za peglati a i upravo mi ves masina zavrsila jednu turu. Jao sve me zivo boli noge me nesto ubijaju (zglobovi-pomislim da nekad astrologija ima smisla jer kazu da su jarcevima zglobovi problematicni). U svakom slucaju beka je super raspolozena eno je smeje se ko luda na brasno.

pocahontas -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (5.11.2013 6:13:43)

IZVORNA PORUKA: Misha i Ljisha

Noc manje vise prosla ok uz samo jedno budjenja ali se osecam jos vise slomljena jutros nego juce. MM me pustio da popijem kafu dok on ne krene na posao pa evo pijuckam i smisljam sta cu za dorucak beki da pravim. Juce smo beka i ja bas puno radile dosta smo vesa sredile (konacno) ali imam jos za peglati a i upravo mi ves masina zavrsila jednu turu. Jao sve me zivo boli noge me nesto ubijaju (zglobovi-pomislim da nekad astrologija ima smisla jer kazu da su jarcevima zglobovi problematicni). U svakom slucaju beka je super raspolozena eno je smeje se ko luda na brasno.

hhehe i ja sam jarac i jednom prilikom su mi, kao alergijska reakcija na lek za stitnu zlezdu, totalno se ukocili zglobovi, na kraju sam uzimala kortikosteroide ne bi li se 'otkocila', i dobila dijagnozu poliartritis, jako nezgodno, neponovilo se...

inace, ja sam ustala u pola sest jer sam sinoc zaspala u pola deset..

Anoniman -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (5.11.2013 6:29:34)

Jutro mamike mada je meni vec dan uveliko! Ispratila mm na posao,danas mu je rodjendan i zavrsila tortu! Sad cekam jos malo pa cu buditi Hanu za vrtic a Filip jos spava

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (5.11.2013 8:06:47)

Dobro jutro mame...ja sam ustala u 6 i 30,popila sa mm kafu,spremila dečake za vrtić...taja ih odveo i ja sad koristim predah da malo kuckam[sm=smiley1.gif]
Mamahana srećan ti divan dan i lepo ga proslavi[sm=torta.gif][sm=sloncek.gif][sm=bravo.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (5.11.2013 9:42:41)

Moja beka pajki, sto volim kad sredim kucu cim ustanemo da posle mozemo da uzivamo. Skuvacu sve nadam se dok ona spava pa da sam mirna. Jao mame sad sam se setila Leptirica, mora da joj svasta prolazi kroz glavu cim je nema na forumu[sm=smiley36.gif] tj bebac mora da je zahtevniji hihihi...

Jao sto sam grozna izvinite. Prosto sam u nekom blesavom raspolozenju od jutros manicno neko raspolozenje.

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (5.11.2013 9:46:06)

Moja devojčica je ustala i setila se da ima još nešto za domaći da uradi ali moram ja da joj nacrtam dinosaurusa[sm=smiley36.gif] a ja i crtanje se baš nešto ne slažemo[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (5.11.2013 9:47:24)

Ljisho [sm=jezicek.gif]!
Ja pijem caj i cekam malenog da ustane, ove nedelje sam ga ostavila kuci, prehladjen, kaslje pa nek se baskari.
A kad bude spavao dnevnu varijantu planiram da pravim pogacice sa cvarcima, baba kad je bila donela cvarke i sad ne znam sta bih sa njima. Mislim da ce u varijanti pogacica dobro proci. [sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (5.11.2013 9:48:48)

joj ja obozavam pogacice sa cvarcima, ali bas se dugo mese, premesi pa ostavis 15 min pa premesi pa ostavis 15 min i tako u nedogled[sm=smiley29.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (5.11.2013 9:54:22)

Jao i ja volim pogačice ali kao i M i Lj nemogu da se nakanim da ih umesim,dugo treba[sm=smiley36.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (5.11.2013 10:16:44)

Ola mamitas
Bockanje za krv super prošlo[sm=bravo.gif]..T se nije ni mrdnula, čak se i smejala teti tokom skupljanja uzorka[sm=smiley36.gif] i naravno na kraju je pao i aplauz...Šašavo dete načisto..
Sad ćemo doručak pa spavanjac, a posle kod moje venčane kume na žensko druženje dok joj monstrumi ne dođu iz škole

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (5.11.2013 10:19:51)

Jole ajd napisi vas raspored jela u toku dana u ishrani dece od 9 do 12. Ja obrni okreni bez obzira sto nam je dorucak u 8 ujutru ne mogu da uglavim drugu uzinu prosto nije gladna

lanajelena -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (5.11.2013 10:22:55)

Ja sam se vec smorila a tek treba da idem u socijalno[sm=jezicek.gif]...kod mene od jutros neka racija [sm=smiley29.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (5.11.2013 10:34:14)

e da znas mogle bi da dodju ove tvoje frajle malo do mene, pogotovo najstarija i najmladja nema ih za leba sto bi se reklo

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (5.11.2013 10:39:22)

Dobar dan mi juce otisli do dr jer je kijanje prreslo i u kasalj,sline na sve strane,jutros vadili krv pa popodne kod doce...inace spavala je celu noc i ako je kasljala kao luda...
Jao ljiso leptiric ahahahahhahah....
Torbice posalji malo pogacica...sve vas pozdravljamo...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sledeća stranica >   >>