big mum -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 21:08:01)
|
Veče[sm=smiley1.gif] Nemam puno vremena pa ponekad svratim. Sinoć je S.jako teško zaspao.Budio se cjelu noć ,plakao i držao se za uho.Samo je plakao i plakao.I tek negdje oko 04h se smirio. Ustanem oko 07 h.Spremim klince i pravac zubaru.Ćerka me već 4x cima te neće da popravi zubić.Prvi put je bila super ali sad ne znam šta sse dešava. Naravno ni ovaj put ništa .Toliko me naljutila i izgalamila sam se na nju kao nikad.Najgore jer sam morala voditi i malog po onom pljusku jutros.Ovedem nju u vrtić,pa sa njim na kafu. Vratim se kući da umem njegovu knjižicu a on zaspe.Probudim ga,odvedem na pregled.HB ništa dg-nemiran san prouzrokovan dnevnim aktivnostima Brže kući ,sklepam ručak.Utom MM s posla.Mali zaspao.Trk po Sofi u vrtić,Vratim se.Naložim kamin,pomotam kamaretinu veša.Dam djeci ručak. Strahinju nemogu nahraniti,on samo jede i jede.A mršo pravi. Muž odvede Sofi na engleski,okupam malog ,spremim njihovu sobu i eto Sofi. Okupa se sama,sklonim iza nje.Dam joj večeru i brat joj se naravno pridruži po 5x[sm=smiley36.gif]Evo ga sad jede mandarinu i skače po kući. Odo ga smirivati . Laku noć mamike
|
|
|
|