RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (3.11.2013 21:57:13)

Ja sam svu decu okupala,osušila i spremila ih ujutru za školu i vrtić...sada još samo da ih uspavam i onda malo da se odmorim uz TV

milicicak -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (3.11.2013 22:02:13)

Dobro vece :)
dete uspavalo muza pa sam ja morala da uspavam dete a cetiri rucka na sporetu :) sreca pa nista nije izgorelo :) sad da napadnem sudove pa da se i ja spremim za sutra... proleteo vikend :)

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 0:23:24)

laku noć mamike,meni se jako spava

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 5:38:43)

znaci kakva noc sat vremena nije vezala, ma ne znam da li je vezala pola sata. Spavala na meni u fotelji pa sam ja vec riknula pa spavala na meni u krevetu, ja podbocila jastuke sa jedne i druge strane da je ne ispustim i td. Ju... Crkoh. I sad ustanem i kazem mm ajde ti malo i on ode i razbudi je i sad se igraju[sm=hudicek1.gif]

ne budem li ja videla novi zub danas nagrabusila je sto me maltretirala celu noc[sm=smiley36.gif]

serpica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 7:11:31)

Ja da se pohvalim da vec trecu noc za redom spavamo u kontinuitetu[sm=bravo.gif] samo da potraje,od 21h do 5h ja se naspavah,to je valjda nagrada za one neprospavane noci u pocetku[sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 7:53:32)

Dobro jutro,ja ustala u 6h,spremila moja dva frajera za vrtić[sm=smiley36.gif] a taja se sam spremio za posao i sada smo kući ostale nas dve[sm=bravo.gif]..ćerka mi je pola noći kašljala pa još malo odmara u krevetu...u subotu je na treningu zabolelo grlo a noćas je izgleda bila kulminacija[sm=smiley13.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 8:21:53)

Cao mamike! Ja sam odvela dvoje vecih u vrtic a malog sam ostavila kuci, nesto kaslje pa da ga posmatram, i nek odmara, eno ga spava jos uvek, popio mlekce u 6 i dzonja. Moram da navalim na knjigu, sinoc me mm pita a sto ti ne ucis...kuku meni a ja se raspustila kao banda, sve samo ne knjiga. Provedem vreme kuvajuci, naravno ovde i sad hocu cerkici tunikice neke da sasijem, ima divnih sarenih materijala u Suknu, dnas cu da pazarim. Pa nam sasijem iste. Naravno od 14h kad dodju kuci, sa decom sam, uvece kad ih legnemo, sa mm...I vidite, nema tu mnogo prostora za knjigu [sm=jezicek.gif] Salu na stranu, moram da se uozbiljim, ako me pozove mentor gotova sam.... [sm=smiley23.gif][sm=kuza.gif]

Anck Su Nmaun -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 8:27:50)

Jutrooo

Sama sijes tunike?

Ja htela do odem da kupim T neke hopkice bele za balet ali sam taako pokisla dok sam ih samo odvezla do vrtica...pa cu otici dok popijem kaficu [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 8:30:45)

Torbice poznata mi je skroz ta situacija sa knjigom,učenjem i obavezama oko dece[sm=smiley36.gif]..ja sam imala samo jedno dete kada sam završavala fakultet, mogu misliti kako je tebi sa njih troje,imam ih i ja sad troje.Svaka tebi čast ako ti uspeš da sada sa njih troje nađeš vremena za učenje[sm=bravo.gif]...ali kad se mora,mora se

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 8:48:21)

Anck, to mi je hobi, sijem sve. Bukvalno. Od bokserica do kaputa. To me opusta a i dobro mi ide. [sm=smiley9.gif][sm=smiley4.gif] Okacicu slike tamo u rucni radovi kad zavrsim.
Viviveki, sve znas.. Ja sam magistarski odradila sa Tasom, pa sa Djordjem odmarala i sad da stavim tacku na i.... mada ovo objavljivanje radova je haos, recenzije ubise, nadam se da cu uspeti, ne znam.... Kako bude. Maleni jos dzonja. [sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 9:02:48)

[sm=smiley20.gif] Svaka tebi čast...i ja sam mislila da nastavim dalje ali jednostavno nisam imala vremena za sve,jer dok sam studirala u isto vreme sam i radila,pa kad sam dobila i dete jednostavno nisam mogla da nađem slobodno vreme za faks[sm=smiley13.gif] ali sve mislim da nikad nije kasno i da se opet vratim na te kako sad zovu postdiplomske studije,kad mi deca malo odrastu[sm=smiley1.gif]
Torbice,šta završavaš,mislim koji fakultet?

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 9:10:48)

Zavrsila medicinu 2003-e, magistrirala 2009-e na farmakologiji, a ovo je doktorat. Sa neizvesnim ishodom [sm=jezicek.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 9:13:04)

I radim od 2003-e, u farmaceutskoj industriji, ta farmakologija mi je otvorila neka vrata, i ne mogu da se zalim, stvarno, mada nisam planirala time da se bavim. No, ko zna sta nosi sutra?![sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 9:16:18)

IZVORNA PORUKA: Torbica

Zavrsila medicinu 2003-e, magistrirala 2009-e na farmakologiji, a ovo je doktorat. Sa neizvesnim ishodom [sm=jezicek.gif]

Ma biće tu jedan dobar doktorat[sm=bravo.gif] kad si dosada sve to uspela završićeš i to,pa ćeš nam praviti onda razne lekove ili ćeš učiti druge da to rade[sm=smiley1.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 9:19:20)

Hvala ti Viviveki. Fakultet je moja neostvarena zelja, nastava. Daj Boze! Tamo sam i startovala kao demonstrator na farmakologiji, samo nisam imala mamu i tatu sa debelim vezama da zalegnu da dobijem posao a od volontiranja nema zivota. Sreca pa sam zbog visokog proseka uspela da se zaposlim samo sa preporukom Sefa katedre na farmakologiji. Ljubim te

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 9:23:07)

Odoh sad da se privatim knjige, treba reference da pretabam pa da posaljem rad i startujem drugi, bas imam posla. E cvrc, evo ga bebac se probudio. Ko sisa sve....[sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 9:39:49)

Uživaj sa bebom jer kako reče moj muž,sve je jednom u životu,dok su mali žele našu ljubav i pažnju a kad porastu neće dati ni da ih poljubimo[sm=smiley1.gif]
Mi sad završili doručak pa se sad bacam na Vikino spremanje za priredbu

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 12:51:16)

joj dusa mi spava. Ona sad lepo drema a ja joj kuvam rucak. Nemam srca da joj dam kupovnu kasicu (imam par u frizideru da mi se uvek nadje) jer je te kupovne uvek nesto namuce, nemam pojma sta oni to stavljaju unutra. I dobila je neke sitne bubuljice po sakama i licu, nemam pojma od cega. Uf jedva gledam mame. Jedvaaaaa

adulence -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 12:59:46)

Drzi se ljiso...svi smo uz tebe...ja sad uspavala ivu corbica prepuna povrca se krcka. Nesto mi malena kija danas...ludo ovo vreme...eh torbice nadam se da cu se i ja tako jednog dana moci pohvaliti,sa Ivom cu nadam se dilomirati u toku ove skolske godine,a videcemo posle,mpzda sa drugim detetom zavrsiti i master...hehe,sto da ne?!

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 13:01:45)

Ja sam pristavila ručak i sad čekam da moji vragolani dođu iz vrtića da se igramo....a moram nešto smisliti šta da spremam za večeru...dolaze nam neki prijatelji,da obiđu mene bolesnicu[sm=smiley1.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 13:04:49)

Ola mamitas...
Moja yeyala sa spavanjem jutros...budna od pola 8 i oko 11 trlja oči, zeva...i za*ebavala me do malopre..te oće da spava, te neće...o bože...evo pre 10 min je zaspala..al ne verujem da će dugo da spava, jer uvek kad se tako glupira , premori se i onda odspava samo da dopuni baterije i klik posle 20 min pola sata..Maaamaaa buda saaammm[sm=smiley36.gif]
Sutra idemo da vadimo krv, u petak nam je sistematski [sm=smiley1.gif]

jelenazvezda -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 15:28:27)

evo da vam se pridruzim posle 25 dana,moja nina je postala razmazena i ne znam kako da je odviknem od nosenja,place cim je spustim u krevetac,u vecini slucajeva i cim je uzmem cuti i samo bi da se mazi , a meni naravno bude zao

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 16:30:39)

nema sanse da te iskoriscava ne zna ona jos to. Trebas joj i ti si joj jedina uteha ne brini ne mozes je navici na ruke. Ja sam svoju nosala i nosala i nosala i nosala i evo slusa me sad sve i nece bas da se nosi i drzi cesto ali se rado mazi. Tvoja beba nije svesna jos niceg i cim place odmah je uzimaj u ruke. ODMAH!!!Bebe do pola godine jedino placom komuniciraju sa nama. Iako sam je nosala cak je do pola godine nisam nunala da je uspavam a evo sad je nunam. Znaci to ti pricam oni prvih sest meseci jednostavno nisu kvarni i ne znaju da iskoriscavaju. Ja ti iz iskustva kazem moja dunja ako je plakala plakala je zato sto je nesto boli i zato sto joj trebam a ne iz hira.

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 17:17:18)

Upravu si ....moji i danas kada su već veliki plaču i njare se samo kada im nešto smeta i kad ih nešto boli....zato opusti se i uživaj u svom bebanu[sm=duda.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (4.11.2013 18:02:31)

T spavaaaa..pu pu da je ne ureknem[sm=smiley36.gif]
Ja se oždrah opet! Sad preživam...a vidim sve ste polegale, čim vas nema [sm=zaspan.gif] [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 [4] 5 6   Sledeća stranica >   >>