Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 21:57:13
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam svu decu okupala,osušila i spremila ih ujutru za školu i vrtić...sada još samo da ih uspavam i onda malo da se odmorim uz TV
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 22:02:13
|
|
|
|
milicicak
|
Dobro vece :) dete uspavalo muza pa sam ja morala da uspavam dete a cetiri rucka na sporetu :) sreca pa nista nije izgorelo :) sad da napadnem sudove pa da se i ja spremim za sutra... proleteo vikend :)
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 0:23:24
|
|
|
|
vikiveki
|
laku noć mamike,meni se jako spava
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 5:38:43
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
znaci kakva noc sat vremena nije vezala, ma ne znam da li je vezala pola sata. Spavala na meni u fotelji pa sam ja vec riknula pa spavala na meni u krevetu, ja podbocila jastuke sa jedne i druge strane da je ne ispustim i td. Ju... Crkoh. I sad ustanem i kazem mm ajde ti malo i on ode i razbudi je i sad se igraju ne budem li ja videla novi zub danas nagrabusila je sto me maltretirala celu noc
< Poruku je uredio Misha i Ljisha -- 4.11.2013 5:39:22 >
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 7:11:31
|
|
|
|
serpica
|
Ja da se pohvalim da vec trecu noc za redom spavamo u kontinuitetu samo da potraje,od 21h do 5h ja se naspavah,to je valjda nagrada za one neprospavane noci u pocetku
"Zena je nastala od covekovog rebra,a ne od njegovih stopala da se gazi po njoj,ne od njegove glave da se zenom vlada,vec od njegovog boka da mu bude jednaka...ispod ruke da bude zasticena i pokraj covekovog srca da bude voljena..."
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 7:53:32
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro,ja ustala u 6h,spremila moja dva frajera za vrtić a taja se sam spremio za posao i sada smo kući ostale nas dve ..ćerka mi je pola noći kašljala pa još malo odmara u krevetu...u subotu je na treningu zabolelo grlo a noćas je izgleda bila kulminacija
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 8:21:53
|
|
|
|
Torbica
|
Cao mamike! Ja sam odvela dvoje vecih u vrtic a malog sam ostavila kuci, nesto kaslje pa da ga posmatram, i nek odmara, eno ga spava jos uvek, popio mlekce u 6 i dzonja. Moram da navalim na knjigu, sinoc me mm pita a sto ti ne ucis...kuku meni a ja se raspustila kao banda, sve samo ne knjiga. Provedem vreme kuvajuci, naravno ovde i sad hocu cerkici tunikice neke da sasijem, ima divnih sarenih materijala u Suknu, dnas cu da pazarim. Pa nam sasijem iste. Naravno od 14h kad dodju kuci, sa decom sam, uvece kad ih legnemo, sa mm...I vidite, nema tu mnogo prostora za knjigu Salu na stranu, moram da se uozbiljim, ako me pozove mentor gotova sam....
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 8:27:50
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jutrooo Sama sijes tunike? Ja htela do odem da kupim T neke hopkice bele za balet ali sam taako pokisla dok sam ih samo odvezla do vrtica...pa cu otici dok popijem kaficu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 8:30:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Torbice poznata mi je skroz ta situacija sa knjigom,učenjem i obavezama oko dece ..ja sam imala samo jedno dete kada sam završavala fakultet, mogu misliti kako je tebi sa njih troje,imam ih i ja sad troje.Svaka tebi čast ako ti uspeš da sada sa njih troje nađeš vremena za učenje ...ali kad se mora,mora se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 8:48:21
|
|
|
|
Torbica
|
Anck, to mi je hobi, sijem sve. Bukvalno. Od bokserica do kaputa. To me opusta a i dobro mi ide. Okacicu slike tamo u rucni radovi kad zavrsim. Viviveki, sve znas.. Ja sam magistarski odradila sa Tasom, pa sa Djordjem odmarala i sad da stavim tacku na i.... mada ovo objavljivanje radova je haos, recenzije ubise, nadam se da cu uspeti, ne znam.... Kako bude. Maleni jos dzonja.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 9:02:48
|
|
|
|
vikiveki
|
Svaka tebi čast...i ja sam mislila da nastavim dalje ali jednostavno nisam imala vremena za sve,jer dok sam studirala u isto vreme sam i radila,pa kad sam dobila i dete jednostavno nisam mogla da nađem slobodno vreme za faks ali sve mislim da nikad nije kasno i da se opet vratim na te kako sad zovu postdiplomske studije,kad mi deca malo odrastu Torbice,šta završavaš,mislim koji fakultet?
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 9:10:48
|
|
|
|
Torbica
|
Zavrsila medicinu 2003-e, magistrirala 2009-e na farmakologiji, a ovo je doktorat. Sa neizvesnim ishodom
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 9:13:04
|
|
|
|
Torbica
|
I radim od 2003-e, u farmaceutskoj industriji, ta farmakologija mi je otvorila neka vrata, i ne mogu da se zalim, stvarno, mada nisam planirala time da se bavim. No, ko zna sta nosi sutra?!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 9:16:18
|
|
|
|
vikiveki
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Zavrsila medicinu 2003-e, magistrirala 2009-e na farmakologiji, a ovo je doktorat. Sa neizvesnim ishodom Ma biće tu jedan dobar doktorat kad si dosada sve to uspela završićeš i to,pa ćeš nam praviti onda razne lekove ili ćeš učiti druge da to rade
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 9:19:20
|
|
|
|
Torbica
|
Hvala ti Viviveki. Fakultet je moja neostvarena zelja, nastava. Daj Boze! Tamo sam i startovala kao demonstrator na farmakologiji, samo nisam imala mamu i tatu sa debelim vezama da zalegnu da dobijem posao a od volontiranja nema zivota. Sreca pa sam zbog visokog proseka uspela da se zaposlim samo sa preporukom Sefa katedre na farmakologiji. Ljubim te
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 9:23:07
|
|
|
|
Torbica
|
Odoh sad da se privatim knjige, treba reference da pretabam pa da posaljem rad i startujem drugi, bas imam posla. E cvrc, evo ga bebac se probudio. Ko sisa sve....
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 9:39:49
|
|
|
|
vikiveki
|
Uživaj sa bebom jer kako reče moj muž,sve je jednom u životu,dok su mali žele našu ljubav i pažnju a kad porastu neće dati ni da ih poljubimo Mi sad završili doručak pa se sad bacam na Vikino spremanje za priredbu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 12:51:16
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
joj dusa mi spava. Ona sad lepo drema a ja joj kuvam rucak. Nemam srca da joj dam kupovnu kasicu (imam par u frizideru da mi se uvek nadje) jer je te kupovne uvek nesto namuce, nemam pojma sta oni to stavljaju unutra. I dobila je neke sitne bubuljice po sakama i licu, nemam pojma od cega. Uf jedva gledam mame. Jedvaaaaa
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 12:59:46
|
|
|
|
adulence
|
Drzi se ljiso...svi smo uz tebe...ja sad uspavala ivu corbica prepuna povrca se krcka. Nesto mi malena kija danas...ludo ovo vreme...eh torbice nadam se da cu se i ja tako jednog dana moci pohvaliti,sa Ivom cu nadam se dilomirati u toku ove skolske godine,a videcemo posle,mpzda sa drugim detetom zavrsiti i master...hehe,sto da ne?!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 13:01:45
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja sam pristavila ručak i sad čekam da moji vragolani dođu iz vrtića da se igramo....a moram nešto smisliti šta da spremam za večeru...dolaze nam neki prijatelji,da obiđu mene bolesnicu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 13:04:49
|
|
|
|
jole82
|
Ola mamitas... Moja yeyala sa spavanjem jutros...budna od pola 8 i oko 11 trlja oči, zeva...i za*ebavala me do malopre..te oće da spava, te neće...o bože...evo pre 10 min je zaspala..al ne verujem da će dugo da spava, jer uvek kad se tako glupira , premori se i onda odspava samo da dopuni baterije i klik posle 20 min pola sata..Maaamaaa buda saaammm Sutra idemo da vadimo krv, u petak nam je sistematski
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 15:28:27
|
|
|
|
jelenazvezda
|
evo da vam se pridruzim posle 25 dana,moja nina je postala razmazena i ne znam kako da je odviknem od nosenja,place cim je spustim u krevetac,u vecini slucajeva i cim je uzmem cuti i samo bi da se mazi , a meni naravno bude zao
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 16:30:39
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
nema sanse da te iskoriscava ne zna ona jos to. Trebas joj i ti si joj jedina uteha ne brini ne mozes je navici na ruke. Ja sam svoju nosala i nosala i nosala i nosala i evo slusa me sad sve i nece bas da se nosi i drzi cesto ali se rado mazi. Tvoja beba nije svesna jos niceg i cim place odmah je uzimaj u ruke. ODMAH!!!Bebe do pola godine jedino placom komuniciraju sa nama. Iako sam je nosala cak je do pola godine nisam nunala da je uspavam a evo sad je nunam. Znaci to ti pricam oni prvih sest meseci jednostavno nisu kvarni i ne znaju da iskoriscavaju. Ja ti iz iskustva kazem moja dunja ako je plakala plakala je zato sto je nesto boli i zato sto joj trebam a ne iz hira.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 17:17:18
|
|
|
|
vikiveki
|
Upravu si ....moji i danas kada su već veliki plaču i njare se samo kada im nešto smeta i kad ih nešto boli....zato opusti se i uživaj u svom bebanu
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 4.11.2013 18:02:31
|
|
|
|
jole82
|
T spavaaaa..pu pu da je ne ureknem Ja se oždrah opet! Sad preživam...a vidim sve ste polegale, čim vas nema
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?