Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 11:42:32
|
|
|
|
Janncica
|
Bar dan drugari. Mi obavili kupovinu poklona za moju dragu mamu,malo potrepstina za kucu,prosetali po divnom danu i sad S spava,J je ostala kod sveki,ja doruckovala uz komp.Sad cu da ribam kupatilo i perem frizider(prosto ne znam sta vise volim da radim ). Sto se kape tice,uvek se svadjamo kad treba da je stavi. U stanju je da urla iz sveg glasa jer ne dam da je skine. Na kraju popusti,ali je bar digne malo iznad usiju.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 11:47:54
|
|
|
|
Torbica
|
Meni je sad bezveze da pisem ovde ono sto sam pisla u Raspojasavanju, bas sam biser. Pozdrav svima
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 12:41:37
|
|
|
|
little_one
|
Jutro mame! Mi smo jutros isli na groblje i u posjetu rodbini, pa smo se malo druzili ranim jutrom...cudo je zaspalo u putu i samo smo je prebacili u krevetac...ja cekam da se odledi meso pa da spremam rucak dok se muz osisa....vrijeme nije lose al izgleda da ce da se pokvari do popodne...ipak nadam se da nece... A odlicna je ta ideja za stitnike, a i meni je padalo na pamet neki sundjeri na koljenima pa kad vec sparta od coska do coska da nesto i oriba usput.... Lijep dan vam zelim mame!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 13:14:59
|
|
|
|
Torbica
|
Mm isao da kupi nesto za roletne i doneo mi ruzu Ne pamtim kad je to uradio poslednji put.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 15:35:34
|
|
|
|
Snelle
|
IZVORNA PORUKA: Torbica Mm isao da kupi nesto za roletne i doneo mi ruzu Mora da mu nešto treba pa pokušava da te omekša Eno ga i moj, od jutros se razleteo po kući, sve nešto sređuje, pomaže, a znam, to je samo zato što će posle da se švrćka
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 16:54:42
|
|
|
|
Torbica
|
E Snelle, mozda ipak sminka, frizura, svasta nesto, pa eto i njegov nacin da mi kaze Lepa si, mada me uvek iskomplimentira, da tako kazem, sve primeti i uvek pohvali, stvarno je ok skroz. Najveci je meni kompliment kad izvede decu napolje, kao danas, pa ja mogu da imam oduska, hihi.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 18:25:20
|
|
|
|
jole82
|
Vratili se od svekijevaca sa ručka...svi smo se napucali ko prasići i legli da spavamo...ja prva ustala odaaavno a mm i T evo malo pre Uhhh moram sad opet pitu da jedem sto nam je sveki zapakovala, mnogoo je dobra..oink oink
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 20:20:04
|
|
|
|
adulence
|
dobro vece mamike,moje dete spava,mm radi a ja visim na racunaru....valjalo bi malo uciti ali napravila sam pauyu pa me mryi,hihihihi.... inace zene moje iz tromesecja mislim da sam danas videla ivannu tj cini mi se da sam joj prepoznala bebu,hihi,ali bila je sa nekom starijom gospodjom pa mi bi neprijatno da je salecem...mi smo ceo dan se sunjali po gradu,i lepo proveli dan,sutra kad obavimo dorucak idemo malo kod moje babe i dede na selo...slavimo dedin 76.rodjendan...pozdrav
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 20:50:09
|
|
|
|
vikiveki
|
Ja se borim sa mojim klincima i klincezom...malo koristim ovo vreme kada treba posle operacije da mirujem,pa ubrzano čitam knjige....malopre sam završila Zov anđela od Gijoma Musoa,knjiga je super ...još malo pa se bacam na kupanje dece
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 22:08:48
|
|
|
|
big mum
|
Veče mamike Juče sam kod sina primjetila krmeljice.Nisasm pridavala puno pažnje tome.Međutim jutros se probudio za sa sasušenim krmeljicama duž oka.Odmah sam znala da je u pitanju konjuktivitis .Spremim klince i odem pedijatru.Prepiše mi Tobex kapi i hloranfenikol.Pregleda mu i grlo,što je meni bilo čudno kakave sad konjuktivitis ima veze sa grlom .Ped. da su protekle sedmice djeca dolazila sa kombinacijom ta dva simptoma. Poslije odemo do dj.butika kupimo poklon za rođendan.Rođendan je bio kod rodice u kući. Ovaj mali trči za velikima, djecu svoje dobi i ne doživljava . Stigli smo oko pola 7.Okupam ih i sad su zaspali. I ja sam umorna,ne mogu više ni da razmišljam.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 2:04:50
|
|
|
|
pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: adulence dobro vece mamike,moje dete spava,mm radi a ja visim na racunaru....valjalo bi malo uciti ali napravila sam pauyu pa me mryi,hihihihi.... inace zene moje iz tromesecja mislim da sam danas videla ivannu tj cini mi se da sam joj prepoznala bebu,hihi,ali bila je sa nekom starijom gospodjom pa mi bi neprijatno da je salecem...mi smo ceo dan se sunjali po gradu,i lepo proveli dan,sutra kad obavimo dorucak idemo malo kod moje babe i dede na selo...slavimo dedin 76.rodjendan...pozdrav moj deda 25.11. puni 75 godina :-) lepo se provedite!! mi sad dosli sa svadbe ja sam toliko premorena da ne mogu ni da zaspim...
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 2:28:04
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Meni je vruce,pa luftiram kucu . Mm je nalózio,nije jakoal kadje kód nas takva situacija,kad lóžis topló kad ne lozis hladnó
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 7:20:36
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro mamike,evo ja ustala pa cu polako da nas pakujem za selo...taman mam vremena...lepo sam spavala i bas sam naspavana...nice ovo jedan lep dan...lepo ga provedite i uzivajte...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 8:54:38
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame...moji vragolani svi budni ...ustali punih su baterija,pa jure po kući svako na svoju stranu a ja pristavljam supicu za nedeljni ručak
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 9:54:27
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Meni vec dobar dan. Moja dusa spava, a ja se pozurila od jutros pa usisala, sredila kucu, oprala ves (onaj od pre neki dan nisam jos ispeglala ), mojoj dusi napravila proju (opet da mi se sir ne pokvari pa eto i danas i prekjuce), evo krcka joj se uzina za prepodne kompot i vecera sutlijas za bebe a rucak sam joj skuvala. Ja imam danas casove pa je opet njen tata cuva ali bice i svi moji ovde jer prave rostilj. Sta cu kad je meni radni dan nedelja . U svakom slucaju naradila sam se od jutros posteno i nisam jos gotova.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 10:54:24
|
|
|
|
Rosita
|
Dan. Ja se nasanjah nekih budalastina, da bog mili sacuva. Obicno racionalno istumacim svoje snove, al sad bas nemam ideju. M i Lj, kakav je to sutlijas za bebe? Drugaciji od odraslog? Postoje mozda dva, tri jela koja bas ne volim. Jedno je sutlijas. Boze, jedva cekam da neki prijatelji dobiju decu. Iz najpozitivnijih razloga, ali ce mi pride biti interesantno da posmatram kako menjaju pesmu.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 11:09:36
|
|
|
|
vikiveki
|
I ja sam malo od jutros sređivala kuću,bar ono što mogu.....sada spremam baklavu...i planiram malo da se prošetam do komšija....lepo vreme napolju a ja nisam odavno izlazila
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 15:35:25
|
|
|
|
Žapkić
|
T. spava, MM otišao kod drage mu mame, a ja malo da uzivam!!! Imam i ja dušu!!!
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 15:39:36
|
|
|
|
jole82
|
Dobar dan i od nas... Evo T upravo zaspala, čekam mm da dođe da ručamo.....danas nam je baš neki lenj i opušten dan..a volim takve ponekad Adulence nek je dedi srećan rođendan i lepo se provedite..
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 16:15:29
|
|
|
|
vikiveki
|
Kod me ne je sad malo primirje,ručali i neki su legli da odmaraju a neki su otišli u komšiluk,samo smo ja i Stefi ostali kući i igramo se
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 18:00:31
|
|
|
|
jovicaa
|
evo ja samo kratko da vam se javim, rodjendan je prosao super, deca su se jaaako lepo igrala, svi su se dobro proveli i odusevili se tortom sad jos malo gostiju, a od sutra nova radna nedelja.. uf
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 18:24:19
|
|
|
|
jole82
|
Srećan Maksimu rođendan A jel mu baš danas? Videla sam tortu fenomenalana je
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 19:57:08
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
Srecan rodjendanac Maksimu evo gotov dan. Ja radila i zaradila, zakacio mi bus kola na raskrsnici (autobus je radio polukruzno i kaze vozac ja usla u njegovu traku a ja isla pravi i ja rekoh ajd da zovemo policiju a on kaze ma dogovoricemo se , u svakom slucaju nije steta velika ali me nervira misli sto sam zena da ne znam da vozim a vozim od kad znam za sebe -mnogo pre dobijene dozvole tako je to na selu). U svakom slucaju cera mi se obradovala kad sam stigla. Sad je ucim ono tucam tucam secera, mutim mutim jaja onda malo osolim i kolaci gotovi . Svidja joj se nadam se da ce brzo nauciti. Javim kad mi ponovi hihihi... Rosita ma to je sutlijas sa vodom a ja joj dodam malo mleka (za bebe ide adaptirano ali posto joj ja polako uvodim mleko kroz namirnice), vi to ne mozete da ruckate. U svakom slucaju nije joj se svidelo ne voli ova moja slatko pa da si Bog. Kad joj valjda nista nisam sladila pa nije navikla, mada sam i sad dodala vrlo malo secera ali oseti ona sve to pa bas pravi grimase. Tata se sa njom namucio oko jela valjda nije navikla da je drugi hrane. Al sve je ok proslo. Jedva cekam krevet dosta mi je bilo fizike za danas. I sutra ujutru imam cas. I tako jedva cekam da budem sama sa Dunjom
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 21:13:10
|
|
|
|
Rosita
|
A, pa mogla bih da mu pravim sa mojim mlekom, al mene tako mrzi da izmlazam, ne mogu da ti opisem. Nekad kad izmlazam da olaksam sebi, dok cekamo iduci podoj, ja to rucno, po malo i ne cuvam. Eto, kad uvedemo veceru pokusacu malo da se nateram da izmuzem.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 3.11.2013 21:47:56
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
ako mozes da se izmuzes samo napred ja ne mogu
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Aleksandra*
Definitivno ih preporučujem svakoj trudnici i porodilji.
Pre dve godine i tri meseca na svet je došla moja devojčica, prvo dete. Dojenje je bilo nešto oko čega se uopšte nisam razmišljala. Težak porođaj, zbunjenost, bol su doveli do toga da uopšte nisam sigurna da li i koliko imam mleka. Beba je plakala, a ja sam došla u iskušenje da posegnem za adaptiranim mlekom. Drugarica koja je za Fitolat saznala na ovom forumu mi je poslala link. Iskreno, bila sam skeptična, ali bih sve uradila da imam što više mleka. Suprug je kupio isti dan ove divne tablete. Nisam verovala, ali sam uredno pila. Posle par dana sam imala osećaj da beba manje plače i da mleko više ide! Od tog trenutka kreće i uživanje u dojenju. Mogu slobodno napisati da od tog trenutka sam i ja mnogo srećnija i zadovoljnija bila. Nekoliko meseci sam ih redovno pila. A moja bebica je sisala punih godinu dana.
Sada to više nije bebica nego devojčica koja će uskoro dobiti batu, a mama ovog puta ne ide u porodilište bez ovih fantastičnih tableta.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?