Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 19:24:05
|
|
|
|
Olga75
|
i ti meeeni MN jedva cekam da se nadjemo i da popijemo kafuuuu
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 20:30:19
|
|
|
|
Torbica
|
Oldzi , ako slucajno budete u prolazu, ja te cekam! Joj ta Subotica kao da je nakraj sveta. Mada, meni se sve vrti oko bebeceg spavanja, pa to od 11-12 do 14-15 preko vikenda, ni da krenes nigde, dok krenem mogu i da se vratim...jer je opet bebece spavanje u 19 i 30. E, pa kad izgurah dvoje i ovog treceg cu. Danas je krenuo da kasljuca i nosic curka, kazu u jaslicama, celoj grupi curi nos...bas cudno jel. Sve vas grlim I da, svaka je mama heroj, potpisujem, bez obzira koliko dece imala.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 20:36:24
|
|
|
|
Snelle
|
Večer i od mene. Nahvatak momenat da sednem za komp. Deca slinava, velikom je prehlada trajala čitav jedan dan, malo pije hemomicin
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 20:39:26
|
|
|
|
jole82
|
Nas dve bile malo do našeg bloka u šetnji.. Usput sam joj u piramidi uzela štitnike za kolena i baš su strava imaju i one gumirane tačkice tako da joj sad ne klizaju kolena po parketu a i jastuče lepo štiti mala kolenca posto se sva već olupala
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 20:42:30
|
|
|
|
Olga75
|
ja bih njoj Jole kupila prahere za kolena i sake ima da uglanca sve pa i nedostupne delove stana , bar tako je bilo kod mene kad je zver propuzala
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 21:10:45
|
|
|
|
jole82
|
Hahaha..pa da znaš da razmišljah da joj prikačim neke sunđerčiće...ko oni mali pingvini u reklami za kinder milk shnite, čini mi se..pa verglaju sa sunđerima i uglancali celo iglo uz sve pesmu Ja sam ajs ajs pingvi, a mama krka čokoladicu na kauču
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 22:18:58
|
|
|
|
jovicaa
|
madre jeste, kao da je juce bilo... ali proletelo, kad ces ti jos jedan krug? snelle i maksim je pio hemomicin i inhalirao se, napakovao i bronhitis i upalu usiju... jos uvek mi sumnjivo krcka, ali valjda je ok... nadam se da cete brzo ozdraviti
< Poruku je uredio jovicaa -- 1.11.2013 22:19:20 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 22:21:14
|
|
|
|
Misha i Ljisha
|
dobro vece mame. Moji spavaju odavno. Ja eto cituckam novine. Danas mi dan prosao ocas posla. Nismo peglale nismo stigle da peglamo. imale cas, ona se probudila, mazile se, jela je, igrale se kad stize nam majstor da vide zasto nam se zapucava iptv, Dunja mu se smejala sve vreme, on bio odusevljen njome, dugo se zadrzao iskreno, e onda je ruckala i opet spavala pa smo bili do komsije jer nismo otisle juce, mm nije isao sa nama jer ga je uzasno bolela glave, ona pravila dar mar kod komsije, obozava ga, samo se cereka (to je inace moj drugar iz osnovne), tamo se zezale, ona je djuskala, bila je ko atrakcija u cirkusu , vratile se ona vecerala okupala je i puf u krevet i gotov dan. Mm je naravno zaspao kad i ona u 8, a ja eto zvrndam po netu i citam 021 kad pise deca čije mame imaju oblije pozadine su inteligentnija od dece čije su majke mršavice. Ovoj mojoj kipi inteligencija na sve strane a od kad sam pojela onaj eurokrem jos joj je skocio IQ . Jole ja sam ajs ajs pingvin je je je... Mm i ja to cesto pevamo i ludiramo se heheh... Samo ti sve cetiri u vis i da jedes ajs pingvin a nek T sparta po stanu i briska
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 22:22:27
|
|
|
|
madre
|
sto se mene tice moze odmah, ja sam spremna skinula sam fixnu, stavila implantant, to sam cekala da zavrsim i od sada kad god doslo dobro mi doslo inace, i mi smo slinavi! zaspao, pa se probudio i evo do sada je plakao, ne moze da gleda na oci od umora, a zapusen mu nos, mislim da ga nista na svetu ne iritira koliko zapusen nos. ponovo je zaspao, valjda ce da potraje.
< Poruku je uredio madre -- 1.11.2013 22:25:00 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 22:28:04
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro veče,ja sam jednu trećinu moje garde uspavala a dve preostale trećine se ne daju tako lako...kažu njima se ne spava,gledaju nešto na netu a ja ludim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 22:40:15
|
|
|
|
mtajcica83
|
Dobro vece i od mene,mi koristimo lijepe dane za setnju i sto vise boravka na svjezem vazduhu i jos uz to mm ide za sedmicu dana na brod pa je svrco vec tuzan .Jutros se probudio i kad je vidio tatu kaze, aaa nije moj tata poso na brod..A meni se srce slama kad ga vidim tuznog, prije neku noc je plakao i sve su se njih dvojica mazili i bukvalno plakali .Tako da ce ovih dana dok ne ode biti i nervoze, i pakovanja stvari, i plakanja, i svadje, i tako..Sva sam nikakva.Odnos izmedju mene i mm nije sjajan nimalo, ali mrzim te rastanke i njegove odlaske i mrzim to sto znam da ce svrco biti jako tuzan...jer je jako vezan za tatu .Eto izjadah se i ja malo..
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 22:43:16
|
|
|
|
Ana RR
|
IZVORNA PORUKA: jole82 RR Nas dve bile malo do našeg bloka u šetnji.. Usput sam joj u piramidi uzela štitnike za kolena i baš su strava imaju i one gumirane tačkice tako da joj sad ne klizaju kolena po parketu a i jastuče lepo štiti mala kolenca posto se sva već olupala Je l ovakve
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 22:46:31
|
|
|
|
madre
|
mtajcice, bas mi je zao kad cujem da je neko dete tuzno iz bilo kog razloga lakse mi je kad cujem da su prehladjeni, nego tuzni! ljubi svrcu ana, kakav izum
< Poruku je uredio madre -- 1.11.2013 22:49:06 >
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 22:50:46
|
|
|
|
milicicak
|
T je imala neke stitnike, ali bez sundjercica samo sa onim gumama za sprecavanje proklizavanja, al ih nismo koristili jer nije puzala a ove na slici su profi
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 22:52:34
|
|
|
|
vikiveki
|
Evo ja polako ali sigurno pakujem moje vragolane u krevet i gledam šta ima na TVu.
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 22:56:10
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Dok je Iva puzala ja joj obuvala neke moje čarape, dokolenice sa nekim gumenim aplikacijama pa nije proklizavala, puzala ko munja
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 1.11.2013 22:56:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja sam morala da ih poručim čim sam ih videla na netu nerviralo ga je što zapinje po parketu kada je go i sa njima je bilo super
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 0:06:36
|
|
|
|
vikiveki
|
Laku noć drage mame,svi moji spavaju pa idem i ja da im se pridružim
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 7:29:48
|
|
|
|
adulence
|
Dobro jutro mame kKo ste evo ja ustala i iva ce cujem je...pa cemo odmah u akciju...doci ce i moja mama pa cemo nas rei devojke da se druzimo...
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 7:32:55
|
|
|
|
vikiveki
|
Dobro jutro mame,evo i mi smo svi ustali Danas kada nemoraju da ustaju rano svi se kao po naređenju probudili , a kad radnim danima treba da idu u školu i u vrtić...e onda bi spavali do 10
|
|
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 10:13:28
|
|
|
|
Rosita
|
Cao mame. Vikend, a ja mrzim vikend. Mm radi vikendom, uvek. Pa mi jos teze bude vikendom nego radnim danima. Al dobro, sta je tu je. D se sinoc budio, plakao, al nista novo. On place na nacin da bi mi bilo surovo da ga ne podignem... Bas sam umorna. A ujutru je najnervozniji, dorucak nam je postao maltretman zato sto je valjda umoran, htela sam cak i da ga pustim da zaspi pre dorucka za presedan, da pustim ritam, trice i kucine, al ne htede. Imam dve opcije. Da uradim kao M i Lj, cim kmekne u pet, sest, podoj, ustajanje i dorucak, to bi znacilo da treba ubaciti jos jedan obrok, a ako on ovako nastavi i ja se odlucim za ovu varijantu, poklopicu je sa uvodjenjem vecere. Druga opcija mi je da ga uspavam posle jutarnjeg podoja, al vec vidim da je to manje verovatno. I tako, ceknucu jos par dana da uvedem malo pahuljica ujutru, pa cu da vidim. A mozda me iznenadi dete moje pa sam poradi na svom jutarnjem raspolozenju :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 10:16:44
|
|
|
|
Rosita
|
E da, a sto ti Adulence meni ne odgovaras na pp, neka te neka :)
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 11:16:25
|
|
|
|
jole82
|
Dobarrr dannn Ana baš takve iste..samo rozLe ma sad piči ko blesava ...a bunila se dok sam joj stavljala, pa je htela da skine, pa sve noltićima čeprkala onu antikliz gumu...ma mnogo je smešna Moje šašavo dete od jutros je na 3 ćoška...Čitala sam onu temu Zašto sve djeca plaču? i T je danas takva..ahaha..samo ne može da izgovori "obrazloženje" za plač...a plač je u fazonu "zato što je krem bananica mala"...Plače gladna je, a neće da jede, onda se okomi na kašiku, 2 zalogaja i opet buahaha..onda je umočila prst u tanjir i počela opet da plače, pa ga je lizala sva srećna,pa se opet rasplakala...ja reko ajde evo ti umači...ona sad neće nego plače i odmahuje glavom...ahahahah...o Bože ludog li deteta Veselo će danaske da bude, ako je suditi po onoj Po jutru se dan poznaje... Posle ćemo kod svekijevaca na ručak (bar nemoram da kuvam danas ) I tako...Lep dan svima želim
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 11:25:44
|
|
|
|
Rosita
|
Jole, moj D skida kapu (ne skida meni kapu, a trebao bi, haha), bukvalno je skida napolju, duvalo, orelo, gorelo, ne trpi je. Moram mu kupiti neku sto se vezuje.
|
|
RE: Razgovori mama 11/13 [chat] 2.11.2013 11:30:09
|
|
|
|
jole82
|
Ej Rosi isto! Mrzi kape od kas de rodila, samo prošle zime nije znala da ih skida nego je urlala dok ne zaspi u šetnji Moraću i ja da preduzmemnešto po tom pitanju
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Šta određuje krvnu grupu bebe?Roditelje često zanima koje će krvne grupe biti njihovo dete, naročito ako je jedan od roditelja Rh negativan. Pogledajt...
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?