Rosita -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (8.11.2013 10:52:56)
|
Hejhej. Jutros čuh da je praznik, pa neću nešto da poslujem suviše, nemam naviku da gledam u kalendar. Ostalo mi je iz porodice da poštujem praznik, pa najčešće ne uključujem ni mašinu, sem nekad za bebana, mada sveštenik kaže " je l pereš ti ili mašina?", pa eto... A mi, Torbice, svratimo u crkvu nevezano za doba dana, tu nam je blizu zgrade, pa kad izađemo u šetnju. Nego žene! Jutros ja dala bekcu vode iz čaše od rakije, ne ume nešto da pije, ali dajem mu tako već neko vreme, ponešto i popije, kad smo napolju dajem iz čaše sa piskom, a otkad smo tako krenuli više ni ne pijemo sokiće. Nego (mm me stalno opominje za digresije, al nikad ja ne zaboravim šta htedoh reći [sm=smiley36.gif]), uzeo on tu čašu i glođe, a ono nešto zvoni, uzmem metalnu kašičicu, malo po desnima kucnem, a ono i dalje zvoni, pogledam, donja leva jedinica zvoni, nije izbila, još je u mesu, al vidi se crtica, jasno se razlikuje od okolnih prizora! Jeeee. Kažite, koliko vremena prodje od kad se to vidi i čuje dok se ne pojavi zub? Pripisujem tome crvenu guzu, koja je, btw, u malo boljem stanju od sebamed, ali nije još skroz ok. Baš sam bila uzbudjena [sm=smiley1.gif]. Ipak mu neće (na zaovu) nići zub posle prve godine [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|