Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (9.11.2013 20:41:42)
|
Doco, jesam. Elem, moj Djordje je bio tu negde kao tvoja bebica, rodio se 10 decembra a za Novu Godinu je bas bio prehladjen, znam da je imao tri nedeljice. Nama je nasa dr, pedijatar rekla da ga slobodo inhaliramo fizioloskim vise puta dnevno, da mu to ne moze smetati. I Halo bebu sam zvala zbog toga, ipak, rekose mi isto. Sve i da je inhaliras pred svaki podoj neces pogresiti. A sto se tice gustog sekreta - pa bas zato se i propira na onaj nacin, slobodno napuni spric od 5 ml i saspi joj u gornju nozdrvu, ako dobro uradis, tecnost ce izaci na donju sa sadrzajem koji je bio u nosicu. Ne smes sporo jer ce sici, a ni prebrzo naravno, ali ipak malo energicnije, onako u 3 sekunde, da tako kazem. Spere sekret, bas taj sto je duboko u korenu nosa. Da si blize, dosla bih ti, bas sam navezbala [sm=kuza.gif] sta je tu je, probaj ponovo, ne bi smelo posle toga da ne moze da rucka, kad fizioloski spere sve. To je delotvornije od aspiriranja, a i sigurnije, da ne pukne neki kapilar. Huh, znam kako ti je, navijam da se resite brzo. Nista gore kad ne moze normalno da dise i rucka. Ja sam danas sila svasta nesto, a za veceru ispekla neke pogacice, planule. Taman sam mislila da sam mirna za dorucak, ma kakvi. Nek im je nazdravlje. [sm=smiley1.gif] Odoh da sijem, kad mi je sve raspakovano. Pozdravcic svima
|
|
|
|