RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Razgovori roditelja

Poruka

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (10.11.2013 20:26:36)

Dobro veče..dan prošao u miru i tišini ...starija deca nisu tu pa se i najmlađi smirio...nema publiku[sm=smiley36.gif] i taman kad sam pomislila da će to biti jedno mirno veče,kad Stefan poče da luduje....stao na sred sobe pa počeo da vrišti i na nekom svom jeziku da se svađa....ja i mm smo popadali od smeha,dođe na sred sobe izdere se nešto pa opet dođe do nas i smeje se ....kao da izvodi neku predstavu[sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (10.11.2013 20:36:45)

Jovice, ja ne koristim nikakve kapi za decu, samo propiranje. Jedino za noc ali u inhalator i to sam uradila dva tri puta,3 kapi efedrina na 1,5ml fizioloskog, opet nista direktno na sluznicu. Tako nasa dr kaze, da se nosic tretira propiranjem i aspiracijom, i eventualno ovim, to je sve.
Ja sam sama bila popodne, mm otisao zbog nekog projekta sto radi, pa sam velikima pustila crtani dok sam prvo bebca namirila. Bas pedagoski [sm=smiley36.gif] Mada, onu Doru, skroz bezazlena varijanta, meni se bas svidja taj tip crtanog. Sad cu sebi da dam odusaka dok dragi ne dodje. Pozdravcic

jovicaa -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (10.11.2013 21:17:14)

torbice i meni se ne svidja taj operil jako mi je jak za dete od godinu dana... mene pece sluznica od njega...
vikiveki kolika su tvoja deca?
mi evo pokusavamo da se opustimo malo uz kuvano vino, ali deca ne daju jos uvek, iako su mere uspavljivanja otpocele pre pola sata[sm=smiley36.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (10.11.2013 21:25:44)

Jovice, najstarija je Viktorija ona ima 9 god, onda Viktor 6 god. i najmlađi i najopasniji[sm=smiley36.gif] je Stefan koji ima 2 god....a svi su rođeni u septembru,i plus mm koji je isto septembarsko dete...tako ja Vodolija okružena sa 4 Device[sm=smiley2.gif]
Stefanu se još uvek smejem,ne znam šta ga je večeras uhvatilo[sm=smiley36.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (10.11.2013 22:41:14)

Viki, ja se slabo razumem u horoskop i ne verujem nesto, al bas jesam tipicna devica. Nije tebi lako sa tolikim devicama :)

jovicaa -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (10.11.2013 22:49:23)

u vikiveki pa kod vas je uzivancija[sm=bravo.gif]
device umeju da budu teske.. ja ih volim, imam puno "bitnih" devica u zivotu... ali mora da je pravi izazov biti okruzen sa cetiri[sm=smiley36.gif]
i aleks je nas danas bas zabavljao, bilo je raznoraznih bisera[sm=smiley1.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (10.11.2013 22:56:23)

Da znate da mi nije lako[sm=smiley36.gif] ne verujem ni ja nešto posebno u horoskop ali njih 4 zaista imaju neke zajedničke osobine što se tiče nekih stvari....npr.ovaj najmlađi već sad sa 2 god. kada se izuje uzme svoju obuću i tako je lepo složi tamo gde treba da stoji, kao da je lenjirom meri, a mm mi pričao da su i njega drugovi zezali kako je pedantan previše, ali ja se ne žalim bolje i to nego da mi po celoj kući razbacuje svoje stvari kao što je radio moj bivši[sm=smiley36.gif]

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (10.11.2013 23:12:46)

Dobro veče [sm=smiley36.gif]
Upravo mi otišao brat sa devojkom...bili na palačinkama..evo i dalje preživam..malo da virnem šta se dešava, pa u krevet[sm=zaspan.gif] T odavno spava..izmorila je igra sa ujkom, pa je zakucala u sekundi [sm=smiley36.gif]

adulence imaš PP..znam da ćeš ovde videti [sm=smiley1.gif]

Misha i Ljisha -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 7:02:20)

Dobro jutro ja se probudila u 6 a evo beka u pola 7.U krevecu je igra se frajla. Mm i dalje spava. Neradan dan ali sam ja svoje casove ostavila za danas umesto da sam ih juce drzala. Al dobro mora nekad da se radi nesto. Bice danas akcija. Ustvari od kad sam ustala vec sam svasta uradila, nista posebno ali raduckala. Ves se pere, oprala sam Dunji igracke (nisam sinoc), skuvala joj caj sad cu dorucak i tako. Sela sam sad da brzinski popijem kafu pa dalje na rad. sto se tice devica stvarno poznajem neke koje su bolesno uredne. moja tetka je devica i nikad nisam htela nista da jedem kod nje da slucajno ne bih namrvila jer sam mislila da ce me terati da usisavam[sm=jezicek.gif]. Da li je to horoskop ili nesto drugo nemam pojma ali sam sigurna da nekako karakter zavisi od godisnjeg doba u kom si rodjen. a kazu i naucnici da su bebe rodjene zimi mnogo mirnije u odnosu na letnje bebe koje su zivlje. Ima tu nesto i kad covek razmisli stvarno zima je period mirovanja nekog.

Odoh mame. Pozdrav

doktorkakristal -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 8:11:33)

pozdrav mame,Dora se probudila u 7 ,mada od 4 jedva da je spavala,ja pijem kaficu pa rekoh da vidim kako ste?

little_one -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 9:39:12)

Jutro mame!

KOd nas kisa pljusti citavu noc a evo i citavo jutro vec. Andrea mi spava, ja doruckovala pa razmisljam sta pametno da radim danas.....nemam nista posebno u planu ali nesto ce da se nadje...najljepse bi bilo samo spavati ali nema sanse da bih mogla sad zaspati...

Lijep dan vam zelim mamice! Poljubac za djecicu!

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 9:43:43)

Cao mamice!
I mene su decica castila spavanjem, evo veliki doruckuju, ustali u 9 i 20, bebac popio mleko u 7 i jos spavki. Vèc su rekli da hoce napolje, tmurno je ali ne pada kisa. Sad cemo u akciju. Ljubac

jovicaa -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 9:53:50)

dobar dan[sm=smiley1.gif]
i nasi su spavali, samo sto su se budili par puta[sm=smiley36.gif]
evo spremamo se u setnju i do pedijatra.. maksim je strasno juce bio nervozan, iz ruku ga nismo ispustali.. a imao je herpes u grlu i malo kriticno levo uvo, sad i kaslje... jao, muke nase.. pa da vidimo da nije upala uha ili nesto drugo.
a aleks opet od petka sa nekim novim kasljem[sm=smiley29.gif]

lokica77 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 10:06:19)

jutro i od nas
da da sledeci je big rodjendan teku pripreme
nas dve vec bile u jutarnjoj setnji i nabavci evo K zaspala a ja pijem kaficu i smisljam sta da kuvam. K juce pocela da slini i pomalo krci, ne znam da li da je vodim kod dr nije strasno ali opet ja bih bila mirnija, s druge strane nas DZ je prepun virusne decice pa se bojim da ne napravim gore. Za sad bebisol pomaze sipam po pola u obe nozdrve i mazem onu mast za oci(zaboravila sam kako se zove).

jole82 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 10:40:48)

Sva deca danas spavači, pa nek neko kaže da nije od vremena [sm=smiley36.gif]
Moja blesačica se probudila u 7, popila mlekce i odvalismo svo troje do pola 10...
Nemam pojma šta ću danas da radim, ni da spremam...još se premišljam[sm=jezicek.gif]

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 10:51:34)

Jao da znaš ovaj moj mali je ustao tek u 8h...doručkovali i sada se igramo tj. Stefan igra uz muziku kao trbušna plesačica,umirem mu od smeha...a danas nam dolaze bata i seka [sm=bravo.gif] Ja još nisam smislila šta ću za ručak[sm=smiley13.gif]

Rosita -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 11:10:14)

Hej ženske! Mi evo standardno, sinoć bili u gostima, ostala mi puna sudopera, a ja devica u horoskopu, hehe. Pa jeste, perfekcionisti vel'ki. D u gostima bio miran i sav mudar i ozbiljan, nama niko ne veruje da nas on zeki :)
Ajd lep dan vam želim.

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 11:21:47)

Ee kod mene nema šanse da ostane nešto u sudoperi jer mm odma počinje da gunđa,e sad ako ja nestignem da operem, onda on zasuče rukave....jer ipak nemogu ja uvek sve sama postići....tako da je on moja dobra devica spasitelj[sm=smiley36.gif]
Sad pišem spisak jer kasnije kada krenemo na autobusku po decu,idemo u veliku kupovinu,ispraznili smo frižder[sm=jezicek.gif]

jovicaa -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 12:03:18)

lokice ako ne sisti dok dise, ako nema nekih specijalnih simptoma neke upale, tipa nervoza, visoka temp.... onda bolje da je ne vodis da ne fasuje jos nesto... sacekas jos koji dan, tako nama uvek kaze pedijatar.. zato sto oni u samom startu ne mogu puno ni da vide..
mi bili kod ped. kaze ima nekih mehurica u srednjem uhu, to mora da se prati, ali kao sve je u fazi povlacenja.. tako da smo valjda ok[sm=smiley5.gif]

lokica77 -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 12:44:33)

ma nema samo povremeno zakrci negde u nosu i malo procuri nos (2 puta od jutros) potekne malo slinica i nista vise, ona je raspolozena nema temp. eno dernja se iz sve snage,svadja se sa onim Banetom na Pinku[sm=smiley36.gif]. Necu je voditi danas pa cemo videti za dalje..

jovicaa -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 13:34:43)

jao bane[sm=smiley36.gif]
pa da, malo cajica i to... ako se ne pogorsa ne moras je ni voditi.

vikiveki -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 13:41:27)

Ja evo brišem suze[sm=smiley36.gif] suza suzu stiže[sm=smiley36.gif]...ljuštila crni luk pa jedva gledam na oči.....Još malo pa mi dolaze deca[sm=bravo.gif] Iako su bili u gostima samo tri dana mnogo su mi nedostajali[sm=smiley1.gif] navikla sam da po ceo dan idem po kući i sklanjam ono što oni razbace i samo pričam: viktore nemoj skakati..Viktorija radi domaći...ne diraj Stefana....sada u kući mir, čak i Stefanu dosadno,nema ko da ga dira i iritira[sm=smiley36.gif]

jovicaa -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 14:16:26)

vikiveki isto je kod mene.. kad ljustim luk, pa to je kao da mi je neko bacio kiselinu u oci, ne mogu da gledam, bas strasno bude[sm=smiley36.gif]
tako je i nama aleks kad ode kod moje mame... beba se bas smara tada[sm=smiley1.gif]
i prosto se cudim kako nemam bas puno sta da sklanjam[sm=smiley36.gif]

Torbica -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 14:24:27)

Mi ruckali, bebac spavki. Ja sijem neko haljince a veceras idem na hor. Od sutra klinci u vrtic, i ovaj mali, dobar je skroz.[sm=smiley1.gif]

Alexxa -> RE: Razgovori mama 11/13 [chat] (11.11.2013 14:36:51)

Pokušala sam da uspavam malenu. Nekad jenostavno ne ide. Čekamo 8 sati, pa ćemo obe na spavanje. Tako sam umorna danas!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>