Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.11.2016 17:49:54
|
|
|
|
Ana RR
|
a ja laptop
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.11.2016 17:51:04
|
|
|
|
emicaa
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR a ja laptop domacice prave
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 27.11.2016 17:57:38
|
|
|
|
Ana RR
|
Aj nek' neko kaže da nismo
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 28.11.2016 9:31:31
|
|
|
|
mali_mis
|
Puj i za mene. I ja najvise koristim telefon i laptop
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 13.9.2017 16:22:38
|
|
|
|
Tatjana.87
|
Mikrotalasna Štapni mikser Mutilica za nes kaficu Blender I ono malo čudno u kome se melje kafa, služi mi za mlevenje šećera
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 13.9.2017 16:34:46
|
|
|
|
krin 40
|
Telefon
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 4.5.2018 14:25:41
|
|
|
|
mama ivane
|
koristim samo mikser
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 4.5.2018 15:09:36
|
|
|
|
mama Jo
|
Trenutno blender najcesce
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 4.5.2018 15:31:10
|
|
|
|
MimaKos
|
Masinu za sudove, blender i stapni mikser, mikser, elektricni skupljac mrvica, ketler, sokovnik, secko
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 4.5.2018 22:49:26
|
|
|
|
mama Jo
|
Au ti si bas vredna Meni se pokvario mikser, i sad ga nemam neko vreme, i bas mi fali. Moram pod hitno da ga kupim.
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 5.5.2018 7:55:54
|
|
|
|
vocicana
|
Sve sto imam . Toster, secka, mikser, mikrotalasnu. Masinu za sudje nemam , muzu nikadanecu da oprostim, nema mesta. Kao sta mi to mozemo da zaprljamo, ma kkavi, sudovi se peru non stop, muka mi je vise.
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 5.5.2018 8:02:21
|
|
|
|
MimaKos
|
Ja mikrotalasnu nemam, i bas razmisljam da li vredi uzeti je ili ne, a i zbog prostora koji bi mi zauzela se premisljam..
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 5.5.2018 8:04:57
|
|
|
|
mama Jo
|
Ja npr.mikrotalasnu uopste ne koristim... A masinu za sudove cu kupiti kad-tad 😊
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 5.5.2018 8:05:44
|
|
|
|
vocicana
|
Pa sada vidi, neko kaze nezdravo, mada ne znam sta je nezdravo, fizika! Ali mi znaci za podgrevanje, topljenje nekih stvarcica. Ja je volim. Cak i one situacije pomozite, jede mi se slatko, ima divnih poslastica iz mikrotalasne, iz solje za caj, stize za par minuta a to suvek imas u kuci. Ima divnih recepata na netu.
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 5.5.2018 10:47:43
|
|
|
|
MimaKos
|
I meni bi najvise zbog podgrevanja trebala... sve u rernu pa dok se zagreje sto godina prodje..
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 16.2.2019 10:46:20
|
|
|
|
branki*
|
rado cu da koristim kafemat kad budem kupila koji zelim.
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 16.2.2019 13:01:55
|
|
|
|
Sarav
|
Omiljena mi je mašina za sudove.
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 16.2.2019 13:20:08
|
|
|
|
jess021
|
Sarav, to mi je najbolja drugarica 😊
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 19.2.2019 22:16:16
|
|
|
|
gagana83
|
Ja mikrotalasnu koristim uglavnom za podgrevanje. Ponekad da zagrejem vodu za nes ili za kokice i ti je sve.
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 17.7.2020 11:26:29
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Blender 24h jer pravim sokice. Aparat za espreso ali vise ga koristi mm jer sam ja Hulk pa da ne zeznem nesto. I mikser.A mikrotalasnu nemam i nisam ni imala potrebe neke za njom. A nemam ni gde da je stavim vise.
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 17.7.2020 12:39:46
|
|
|
|
branki*
|
Eto,i ovde sam pisala o aparatu z kafu,koji nemam,q bih😊 Rado koristim mikser.mada ,zelim da uzmem onaj s posudom da ne moram da stojim nad njim dok mutim.Pocela sam i aparat za galwte ,koji koristim kao toster.pravila sam mm swndvice za posao.a,i nwkad za veceru.
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 17.7.2020 12:57:55
|
|
|
|
Mirko Svirko
|
Ja imam toster i aparat za krofnice.. Boze i zaboravila sam da imam toster. Mogla bi neko vece sendvice 🙌 Ni ja ne pijem toliko espreso, to mm voli. Ali ajde cas_tim se i ja ponekad kad mi skuva 😁
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 17.7.2020 13:33:53
|
|
|
|
flamingos
|
Mikser,blender,presu za bakin kolaĉ,aparat za krofnice.Mikrotalasnu samo za kokice,nemam taj običaj da u njoj podgrevam hranu.
|
|
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 17.7.2020 18:51:59
|
|
|
|
mati
|
Branki, i ja sam tako mislila. Evo mozda cak i vise od godinu dana mi stoji namontiran na radnoj povrsini. Mozda sam dva puta sa njim mutila nesto. Uvek uzimam stari mikser, namestam zice, perem, vracam... Veruj mi da nista nije lakse, bar meni nije. Kanim se da ga razmontiram i vratim u kutiju.
|
|
RE: Šta od tehnike u kuhinji rado koristite? 17.7.2020 19:47:26
|
|
|
|
Didy
|
Pekarica mi je i dalje omiljeni mali kuhinjski aparat. Skoro svakodnevno pečemo hleb u njoj, a i sve testo zamesi, ništa mi ručno ne mesimo.
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Kako probiotici pomažu u jačanju imuniteta...Na razvoj imuniteta kod dece značajno utiču ishrana, san, higijena, fizička aktivnost i crevna mikrobiota. Crevna mikrob...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Расположење у трудноћи.
пеперутка16
Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?